Ako byť trpezlivé na 2 //?
Bambuľky, keďže som to sľúbila, tak musím sľub splniť : otvaram pre vas novu tehu temu a straaaasne vam vsetkym dakujem, za vsetko, co pre mna robite 🙂 cmuuuuk :-x
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉
ale este boj vyhraty nemame, este dva dni poprosim palceky drzat, nech hladinka stuuuuupa, kam sa len da 😉

•
24. okt 2007ja som stale v pyzame 😃 .nasa ich uz nezerie,to bolo minuly rok fotene,vtedy to este ako tak chcela,teraz uz nie.
0
lius vedro preto,lebo nemusis mat vela vody. Do vane musis napustit vela vody a tym padom aj viac skrobu, no... neviem kolko toho mas ak to su len tie 1 saty, tak to daj do vedra, ved to sa ti nepokrci ked to budes mat vo vode... =-) :-N a potom to nezmykaj a len to zaves na ramienko nad vanu
Mala som trosku prace, tak som sa nemohla ozvat ]-(
Mala som trosku prace, tak som sa nemohla ozvat ]-(
ahoooooooojte dievcata 😎
pipi, tak sa vrhas hned na KET-ko? nechces si dat od tych hormonov trochu pauzu? alebo drabek hovori, ze to je o.k.? velmi ti budem drzkat palceky, urcite to teraz vyjde, nebojkaj 😉 😉 😉
julis, ako brusko, tvrdne este? mala by si nechat toho tvojho, nech ta obskakuje....
pipi, tak sa vrhas hned na KET-ko? nechces si dat od tych hormonov trochu pauzu? alebo drabek hovori, ze to je o.k.? velmi ti budem drzkat palceky, urcite to teraz vyjde, nebojkaj 😉 😉 😉
julis, ako brusko, tvrdne este? mala by si nechat toho tvojho, nech ta obskakuje....
ja ked tak rozmyslam, tak vezu mame pokazenu, chladnicka je nova, tak ta by mohla vydrzat, tak uz len take mini spotrebice by mohli odist, napr. fen? :-| 😃
ako to mas so zdravim, neochorela si tam? ja som uz 2 tyzdne chora a nie a nie sa z toho dostat, v robote sa totiz az teraz prve dni kuri... :-S ]-(
ako to mas so zdravim, neochorela si tam? ja som uz 2 tyzdne chora a nie a nie sa z toho dostat, v robote sa totiz az teraz prve dni kuri... :-S ]-(
Začni písať odpoveď...

Odošli