Budúce snažilky
Ahojte holky,
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... :-N
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😃
tak som si povedala, ze skusim zacat tuto temu, v ktorej by sa dalo hovorit o vsetkom, co by nas napadlo. 🙂 To tak trosku sebecky, lebo si niekedy pripadam divne, ked sa vtieram do debat, kde vsetci naplno diskutuju o snazeni, tehulkovani, porodoch a rodicovstve, a ja sa pritom este ani nesnazim... :-N
Tak budem rada, ked tu so mnou prehodite par slov. Alebo aj vela slov. 😃

•
25. júl 2009ahoj Lubi 😉
0
no ako ti je fajne ... u nas prsi kazdu chvilu a je dost chladno ... ale som rada ... nemam ani velmi chut dnes niekam chodit
lubka ... neporabam nic ... lenosim ... doobeda bol este MM prec a poobede sme spolu troska oddychovali a kukame TV a tak ... vikendova pohoda x-)
veru dobre x-) x-) x-) ... hlavne, ze mam konecne manzela doma x-) ... a ak sa to pocasie umudri, pojdeme na nejaku malu prechadzku
no to hej 😃 ... ja sa tak neskutocne nudiiiiiiiiim, az to pekne nie je ... MM vyziera chladnicku ... uz sme spolu zjedli aj jednu orieskovu cokinu a teraz som nejaka prezrata
ja som bola teraz podvecer na rybach, chytila som asi 9 rybiek, ale vsetko malicke, takze isli hnedky nspat do vody 😉 a velke tam ani neboli a ani sme na to vybavenie nemali...
dosla som domov pred nejaou hodkou, tak som natlacila hrusku a hned za tym paprikas, uz len cakam, co z toho bude :-p :-p 😃
dosla som domov pred nejaou hodkou, tak som natlacila hrusku a hned za tym paprikas, uz len cakam, co z toho bude :-p :-p 😃
a nie ste dohodnuti? ... my chceme ist rano na tie cucoriedky, takze sa s nimi budem babrat potom asi az do vecera, kym to pocistime a pozavarame do flias :-p
Začni písať odpoveď...

Odošli