Graf bazálnej teploty

31. dec 2024

Ahojte viete mi prosim poradit ci je tento graf ok. A ci ten vzostup teplot nieje je nizky ? Myslim to tak ci orebehla ovu tak ako je vyznacena ? Dakujem

zuza265
31. dec 2024

Vzostup teplot je okej. Nejde uplne o to ci vystupia na 37 stupnov alebo na 36,5. Ide o to, aby tie teploty boli nad liniou. Co u teba plati🙂

zuza265
31. dec 2024

A ovu prebehla pred natastom teploty - ak si nerobila ovu testy, tak 1-2 dni pred vzrastom podla pravidiel🤗 ak by si testy robila, tak ovulacia prebehla medzi pozit testom a vzrastom teploty. Takze je to okej

autor
31. dec 2024

@zuza265 testy som robila. Boli pozitivne 18 a 19den cyklu

autor
31. dec 2024

A teda ak by som mohla byt tehotna uz by bol test pozitivny ci este nie ?

autor
3. jan 2025

@zuza265
Prosim ta vcerajsi pokles znamena ze pride MS ? A dnes teplota vyssia. Lenze minulu noc som mala katastrofalny spanok. Pri detoch som bola casto. Moze ten pokles byt tym ? Dakujem

zuza265
3. jan 2025

Teplotu velmi ovplyvnuje takyto spanok - ked musis vela vstavat k dietatu atd. Takze urcite teploty bola ovplyvnena. Aku dlhu mavas lutealnu fazu?

autor
3. jan 2025

@zuza265 14dni

littledaisy
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michicka
21. jan 2025

Ako to nakoniec dopadlo? 🙂))

autor
21. jan 2025

@michicka prisla MS :( prave som znova v ovulacii tak uvidime

michicka
21. jan 2025

To ma mrzí :/ a uz máte dieťatko či bolo by to prvé?

autor
22. jan 2025

@michicka ja som s tym uplne ok pretoze to by bolo uz tretie 🙂 a mame doma aj dievca aj chlapca takze ak sa to nepodari nebudem sa tym stresovat 😉

michicka
22. jan 2025

Ja len že ak mas poctivo všetko v tabuľke zapísané, nám sa nikdy nepodarilo keď sme sa držali pozitívneho ovulacneho… vlastne dodnes neviem ako to cele bolo s prvým bábom ale mám taky pocit že skôr to vyšlo tak že sme predbehli tu ovu a pozitívny ovu test… lebo viem že vždy keď sme skúšali pri pozitívnom ovu nevyšlo a vtedy sme šli že 14dc negat ovu test-styk, 15 pozit tes, a potom až niekedy 17dc ďalší a myslím si že skôr pomohlo v mojom prípade predbehnúť tu ovu no uvidíme ako to bude teraz pri druhom. 😀ale každá sme iná a každej aj inak ti LH skáče veru…. To je môj sen mať druhé chlapca ale pochybujem 🤣

autor
22. jan 2025

@michicka ja som mala pozitivny ovulacny vcera a dnes je este silnejsi ako vcera teplota ale nestupla hore takze ovu este neprebehla a znacim si vsetko ano poctivo hlien ovu testy teplotu a od vcera poobedia citim akoze nenormalne bolesti v pravom podbrusku az som mala strach ci to nieje slepe crevo ale tak mam plodne dni tak by to asi doktori pripisovali tomu. Mali sme styk piatok sobota nedela to boli testy negativny tak sme mali pondelok pauzu a zasa sme nali styk vcera rano to uz test som mala potom pozitivny a dnes teda neviem co ci este to skusat ci uz kaslat na to uvidim ako bude chut 🙂 vy sa pokusate o druhe ano ?

michicka
22. jan 2025

Tak uvidíte skúste ešte dnes alebo zajtra ak bude nálada 😇 áno skúšame od júla 🙂

autor
22. jan 2025

@michicka a robis ovulacne testy ano ? Merias aj teplotu ci ?

michicka
22. jan 2025

Ovu testy som robila asi do novembra začalo ma to stresovať tak som sa na to vykašľala BT meriam teraz prvý cyklus, no ak to tento mesiac nevyšlo vrátim sa k tým ovu testom nech zistím ako to bude vyzerať v grafe že kedy bude pozit a kedy reálne ovu prebehne

autor
22. jan 2025

@michicka jasne rozumiem. Ja uz som si vravela tento mesiac ze kaslem na to ze nerobim ani testy ani teplotu ale kedze som este mala doma dost testov som si povedala ze este skusim tento mesiac si to posledovat a potom uz vsetko odlozim aj teplomer aj testy nekupim.... mne sa tento mesiac ale nejako posunula ovulacia ale asi to bude tym ze som zacala brat gynex a moze byt ze on mi posunul ovu o par dni ale v podstate aj v septembri som mala na 22den takze stane sa mi to par krat do roka.... dnes mam 20den.... kedy mas dostat MS ?

michicka
22. jan 2025

Ja som mala ovu medzi 11-12dc mávam zvyčajne 25-26dnovy cyklus 😇 čiže zrejme 29-30.1. A ako dlho uz meras teplotu? Ako dlho sa snažíte?

autor
22. jan 2025

@michicka aha tak to ja mam dlhsie cykly o dost 🙂 my sa snazime iba 3mesiac takze nic strasne. Chcela som to ale stihnut retazovo ale ak sa nepodari ako vravim nevadi.... no teplotu meriam treti cyklus tiez aj testy takto robim.... a pri synovi som merala cca polroka. Po tom polroku sa nam to aj podarilo. Islo o to ze manzel pracuje v zahranici takze preto som isla ajndo teploty aj do testov 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre