Jaký byl charakter vašich prvních menstruací po porodu?

elzu
28. dec 2011

Ahoj 🙂 před měsícem jsem poprvé dostala po devíti měsících od porodu mentruaci. Teď mi týden mešká, břicho mám nafouklé, vaječníky mi div nevystřelí z břicha, bolí mě jak čert, na testě jen jedna čárka. Vím, že je to individuální, ale i tak se chci zeptat-chodily vám první měsíčky pravidelně? Byly dlouhé? Krátké? Bolely?
Děkuju moc za odpovědi! Pěkný zbytek dne...

cukor
28. dec 2011

ja som dostala pol roka po pôrode.nemám pravidelne,pohybuje sa to v rozmedzí 26-36 dní.ale nemám žiadne bolesti a pomaly ani neviem,ze mám menstruáciu.

rora
29. dec 2011

ja som dostala prvykrat asi dva mesiace po porode a boli na zaciatku o dost silnejsie ako som mavala pred porodom, ale inac to iste, dlzka asi 5-6 dni a prisli po cca 30tich dnoch a bolest brucha prve dva dni.

kiwi82
29. dec 2011

ahoj, ja som po porode odsávala 11 mesiacov. po odstavení som do dvoch mesiacov dostala menzes. bol veľmi silný, trval tak 6 dní. další menzes som dostala na 24.den cyklu. už nebol až tak extrémne silný. taký akurát len prišiel skôr ako som čakala. lebo zvyknem mať 36 dnové cykly. potom sa to už ustálilo na tých 32 - 36 dňové cykly. ale od vtedy mám bolestivú ovuláciu, čo som pred othotnením nemala. pobolievajú ma vaječníky aj podbruško.

michaelka5
29. dec 2011

moja skusenost bola velice zaujmava, lebo po sestonedeli som dostala menzes do dvoch tyzdnov a trval 10 dni! bolesti depky a migreny...opakovalo sa mi to asi pol roka,tak uz som to brala s humorom, ze to mam za to ze 9 mesiacov tehotenstva som mala pokoj, tak teraz bude chodit "tetka" co dva tyzdne. nastastie sa to po polroku znormalizovalo a ja som sa dostala na system co 30 dni a max 5 dni,bez bolesti. 🙂 takze len vydrzat, kym sa telo neukludni a nevysporiada sa s hormonamy samo. inak ja som nekojila, len odsavala 3 mesiace, viac som psychicky nezvladla ☹, doktorka mi na ten stav aj dala nejaku antikoncepciu, ale moje telo si islo pekne po svojom...

feb13
30. dec 2011

Ja som mala prvu nezvycajne silnu a dlhsiu nez obvykle asi tak 8 dni. Stahy maternice som citila, ale neboli vyslovene bolestive. Druha prisla na 14DC t.j. ledva som prestala krvacat a sa to pustilo znovu... 😒 trvala 4 dni. Ovu som mala az po tej druhej aj ked mi dr vravel ze este ju nebudem mat ze je to anovulacne krvacanie co pocas dojcenia moze byt.

petah82
30. dec 2011

po polroku od porodu, ked sme prestali s odsavanim mlieka do dvoch tyzdnov prisla. prva bola silnejsia, ale ostatne uz v pohode, 2 dni silne a 3 dni spinenie, pravidelne po 28dni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre