MUDr. Mýtniková a MUDr. Havránek. Doporučujete ich?

ssisulka
16. mar 2011

Ahojte, máte niekto skúsenosti s MUDr. Mýtnikovou alebo MUDr. Havránekom s Galanty? prípadne koho by ste odporučili v okolí Serede? Ďakujem

tanaja
16. mar 2011

Ahoj, ja chodim dr.Mytnikovej a som spokojna. je sukromnicka,takze sa plati pausalne poplatok za cely rok. ked cakas babo,tak ta posle rodit do trnavy. ja nie som z Galanty, byvame tu len 3r. takze neviem posudit aki su ostatni lekari. pocula som na dr.Mytnikovu aj zle veci,ale to aj na inych lekarov....je pravda,ze je trochu svojska,ale je to len zvyk. ma spickove zariadenie.
tak len tak v skratke

lucia_79
9. nov 2011

Ahojte,

chodím k Mudr. Havrankovi cca 5 rokov - skvely lekar a clovek - vypočuje aj poradí, nikdy nenadáva, je velmi príjemný a taký správňák. Sme uňho " všetky baby " v rodine, segranka unho rodila druhe babo a nevie si ho vynachvaliť ( prvé isla na blint do GA porodnice...a trauma na cely zivot, lebo nebola pacientka " sluzbykonajuceho" lekara ).

Pre mna je to odborník s perfektnou ambulanciou a prístupom, dobrou sestrickou a fajn ordinacnými hodinami. Niektoré vysetrenia sa unho platia - ale len nadstandardy, objednanie na termín a pod. Viac na www.afw.sk.
Cize mozem ho len a len odporuciť 🙂

sisinka8
23. jan 2012

ja som chodila l mytnikovej a rodila som s nou moju prvu dcerku pred 6 rokmi.a bola som maximalne spokojna.je pravda ze ma to stale kopu penazi teraz uz k nej nechodim lebo uz nerobi v nemocnici....skoda. 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre