Otehotneli ste počas dojčenia?

hanah2
8. aug 2010

Ahojte, mam 11-mesacneho syna, ktoreho by som chcela dojcit co najdlhsie. Uvazujeme o druhom babe (super by bolo otehotniet tak do polroka-roka 🙂, aby medzi nimi nebol vacsi rozdiel ako dva-tri roky). Zatial uzivam HA, ale chcem ju vysadit. Ake mate skusenosti? Otehotneli ste aj pocas dojcenia? Ak niektora brala aj HA, kolko asi po vysadeni sa to podarilo? Nam sa prve babo podarilo skoro na prvy sup, ale to som mala ukazkovu menstruaciu a vedela som, kedy ovulujem, ale teraz este stale nemam menstruaciu.

annie13
8. aug 2010

ja som kojila ani sme to necakali a nechceli taky maly vekovy rozdiel a sup uz je mala na svete takze v pohode otehotnies pri kojeni ale hak som nebrala iba jedno balenie carezete ale bolo mi z toho zle tak dalsie som ani neotvorila
ale je to fuska 2 deticky takto po sebe

juliagregor
8. aug 2010

otehotnela som počas kojenia a hned sa podarili dvojičky 😀

njonja
9. aug 2010

Mne moj gynekolog povedal, ze kojenie nie je antikoncepcia, takze mi ju rovno predpisal, ale neberiem, lebo chceme druhe co najskor..cize da sa kedykolvek otehotniet pocas kojenia, dokonca sa da kojit az do konca tehotenstva a potom kojit tandemovo obe deticky....ak to maminka zdravote zvlada..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre