Priateľke mešká 5 dní MS, môže byť tehotná?

bananik99
9. jún 2019

Ahojte mam ešte len 17 a mal som pohlavný styk s frajerkou niekoľko krát za víkend. Ona bola ešte panna a používal som ochranu. No mala približne 5 dní pred ms. A meškajú jej vždy som použil ochranu. Bolia ju prsia a sme oby dvaja nervózny a neviem si dať rady. Poprosím o pomoc či je možné že je tehotná. Testy ešte nechceme vyskúšať lebo sme v strese a nebolo by dobre uvidieť pozitívne. Meškajú jej 5 dní.

beky1813
9. jún 2019

Este nevies, ci je tehotná a uz spekulujes, ci si otec? Smiesne

amelia000
9. jún 2019

@bananik99 jednoducha odpoved. Je mozne ze je tehotna a je mozne ze si otec :D ale prosim ta viac uz nesexuj :D lebo pisat ze nechcete testovat bo tam nechcete vidiet poz. Vysledok je tak no na smiech. Este par rokov pockaj kym dostanete rozum obaja

fokuska
9. jún 2019

@bananik99 Akoby to ze neurobis test nieco menilo na tom ci je alebo nie je tehotna :D :D nic sa nezmeni, len sa to dozvies neskor.

Ako ti tu ma ktokolvek povedat ci moze byt tehotna? Vzdy je to 50:50.

bananik99
autor
9. jún 2019

@amelia000 veď práve preto som používal aj ochranu zatiaľ nechcem byť otec. Lebo som není ešte pripravený fyzicky ani psychicky vychovávať dieťa. Ja žiadam len o radu či je možné že kvôli tomu že bola ešte nepoškvrnena a bol styk pred ms. či to nemá vplyv na ms.

bananik99
autor
9. jún 2019

@fokuska ja som chcel len zistiť či ma vplyv na ms prvý krát pohlavný styk a par dni pred ms

amelia000
9. jún 2019

@fokuska dufam ze si len nejaky student co sa teraz registroval robi prcu..lebo logika toho "netestovania" je na smiech. Tak dufam ze sa nerozmnozia :D

amelia000
9. jún 2019

@bananik99 taka otazka jak teraz pises v uvode ani zdaleka nezaznela. Prosim k pomoc ci je mozne ze je tehotna... A nie nema to vplyv. Nema mat aky.

fokuska
9. jún 2019

@bananik99 Nastuduj si najprv ako funguje ludske telo.
1. Mozno este nema uplne pravidelny cyklus.
2. Aj ked ma, mohol nastat hormalny vykyv, stres, mozno ju psychicky viac vzali pocity ohladom toho ake to bolo prvykrat a pod. co moze sposobit meskanie.
3. Ak ste spravne pouzili ochranu a nedoslo k nejakej nehode, tak asi ze tehotna nebude ;)

Najjednoduchsie he urobit si ten test ;) ak jek bude meskat este dlhsie tak nech ide k lekarovi.

fokuska
9. jún 2019

@amelia000 To nepatrilo mne, ci?

tosomja
9. jún 2019

Nech si slecna spravi test a potom spekulujte. A potom neste nasledky. Ale podla mna nebude tehotna.

amelia000
9. jún 2019

@fokuska hej bolo narazala som nato co si pisala ohladne testu ze dufam ze to je len troll

judar
9. jún 2019

Ty testovanie a tak náhodou....nemágal si jej ich rukou keď si slečnu nepoškvrnenú spracovával?...ak hej potom sa nediv že ju bolia 😂...nabudúce ho radšej nestrkaj nikde nebude z teba aspoň nervózny otecko

fokuska
9. jún 2019

@fokuska Jaaaj ja ze "dufam ze si lem student" patrilo mne.. ale poses ze dufas ze si len robi prcu :D uz chapem :D

amelia000
9. jún 2019

@judar sulam sa od smiechu :D

bananik99
autor
9. jún 2019

@fokuska ďakujem konečne za normálnu odpoveď. No nič vyskúšame ten test. A je celkom smutné ako tu nikto nevie poradiť len začnú hejtit a robiť si s toho srandu. Bolo to naše prvé tak sme si není istý.. Ale ešte raz ďakujem.

dskjhfdlkdjhl
9. jún 2019

@bananik99 nervozita neovplyvni vysledok testu, takze nech sa slecna otestuje a budete vediet, na com ste.

bananik99
autor
9. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl dobre skúsi to

diewcatqoo
9. jún 2019

" Testy ešte nechceme vyskúšať lebo sme v strese a nebolo by dobre uvidieť pozitívne." A ak by nahodou bola tehotna (co je vo vasom pripade velmi miziva pravdepodobnost), tak radsej pockate, az bude rast brucho, ako keby ste to mali vidiet na teste? 🤔

lucyluv
9. jún 2019

@bananik99 fyzicky si oveľa viac pripravený vychovávať dieťa ako ja lenivá unavená mrochta v 30r. A psychický som na tom len o trochu lepšie ako v 17 :D neboj, zrejme nebude tehotná, mne v tom veku haprovali krámy stále, chodili si ako sa im zachcelo. Normálne urobte test, v DM kúpte pepino test a budeš mať klidek na duši.

dzulli1980
9. jún 2019

Pokiaľ nebol prezervatív deravý, pri styku nepraskol a bol použitý správne, je mizivá šanca na tehotenstvo ... menštruácia jej kľudne môže meškať z iných dôvodov ... pokojne nech si urobí test, budete kľudní obaja.
@bananik99

dopolbokaodrata
9. jún 2019

Tu si nejaký bananik robí prdel. Ale terminológiu ovláda.. Ze ms a spol. Víkend, teplo, treba oživiť mk lebo ženy nebodaj začnú chodiť s deťmi von a nie tu vkuse sedieť 😂😂😂

bananik99
autor
9. jún 2019

Vyskúšame ten test bude to najlepšie.
@lucyluv fyzicky som myslel že nedokážem mu dat všetko čo potrebuje. Kočík, izbu, plienky a....

dskjhfdlkdjhl
9. jún 2019

@dopolbokaodrata tak nick ma celkom vhodny k teme😀

moonlight1210
9. jún 2019

@bananik99 otestovat je najrozumnejsi sposob, ako zistit, ci je alebo nie je.
najskor tehotna nebude, len kvoli stresu jej meskaju.

a ak teda nie je, nie ze vam hned padne kamen zo srdca a zas budete lahkovazni.
najprv si obaja dajte pauzu par mesiacov a poriadne nastudujte, ako prebieha ovulacny cyklus u zeny. ako sa prejavuju jej plodne dni, kedy priblizne v cykle jej vychadzaju. a rozhodne sa nespoliehajte na nejake hlupe Appky. tie davaju prognozy +/- autobus.
najlepsie to pozna podla svojho tela.
v tomto veku moze mat kludne este rok-dva nepravidelny cyklus a plodne dni kade-tade kedykolvek. aj den pred MS. aj dva dni po MS.
tak ak nechcete kazdy mesiac chodit ako zmoknute sliepky, ci bude "zbohom krasna sloboda a bezstarostnost", alebo nie, tak ponajprv nastudujte.

bubli21
9. jún 2019

Poviem ti jednu vec .. isiel jeden chlap po lese s dáždnikom v ruke a rozbehol sa po ňom medveď chlap v sebaobrane rozprestrel dáždnik a buuum ozval sa vystrel a medveď padol na zem .. vravíš si veď to musí byt blbosť ? Áno ! Pretože do medveďa to strelil niekto iný 😊

jana_eyre_2
9. jún 2019

ak ste pouzivali kondom spravne, tak nie je tehotna avsak zistite to len testom, predpokladam ze ked uvidite negatiny vysledok tak na druhy den dostane.. a niekedy su tieto.strachy na dobru vec - obaja si uvedomite co sa moze stat a budete este opatrnejsi, pretoze spravne rozmyslas - dietatu treba dat vela veci a na to treba pracivat.. drzim palce..

dopolbokaodrata
9. jún 2019

@dskjhfdlkdjhl ved vravím, toto asi nebude real, ešte aj ta krásna gramatika 😂😂😂 niekto sa dobre baví na tej druhej strane

alexandraalexandrova
9. jún 2019

Jeezis baby, dajte mu pokoj, by som chcela vediet ake ste boli vy rozhladene odbornicky v 17-ke 🙄
spytaj sa priatelky ci mava uz pravidelny menzes...v tom veku este moze byt nepravidelny a par dni meskanie nemusi znamenat nic...ale istotu budete mat aj tak az ked si priatelka urobi test. Cim skor tym lepsie, zit v neistote nie je bohvieco...ale ak ste pouzivali ochranu, ak nepraskla, tak je podla mna minimalna sanca ze by bola tehotna @bananik99

bananik99
autor
9. jún 2019

@jana_eyre_2 dobre ďakujem
@dopolbokaodrata a bohužiaľ nerobím si srandu. Myslím to vážne. A gramatiku? Je úbohé pozerať na gramatiku. Mam papiere že som sprostý s gramatiky. Tak sa za ňu ospravedlňujem. Nie sme všetci bez chyby.

alexandraalexandrova
9. jún 2019

@bananik99 hlupe komentare si nevsimaj, tie co nemaju nic ine na starosti sem chodia rypat a hladat gramaticke chyby. Ignoruj 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre