Skúsenosti s Helios Brno

22ivanka22
23. dec 2013

Ahojte. Chcem sa len opýtať, aké sú Vaše skúsenosti so Sanatóriom Helios - Brno. Prístup personálu, liečba, kontroly, atď. My sme boli v Heliose v Martine, ale silno premýšľam nad Brnom. Neviem sa rozhodnúť, či ísť opäť do Martina alebo ísť do Brna. Ďakujem

kako23
28. dec 2013

@22ivanka22 Helios Brno vôbec nepoznám, ale chodím do Brna do Reprofitu a ten Ti môžem odporúčať.Je tam veľmi profesionálny a ľudský prístup lekárov najmä keď porovnávam Helios Martin (kde som chodila) a Reprofit. Snažia sa ku každému páru pristupovať v rámci možností individuálne.

zuzu1108
29. dec 2013

@22ivanka22 Ahoj. My sme chodili do Heliosu v Brne.
Prístup super. Konzultácia s dr.Texlom tiež super. Myslím si ze sú na veľmi kvalitnej úrovni so stimulaciami, odbermi, mrazenim. Preferujú dlhy protokol. A robia tu novšiu metódu genetického vyšetrenia PGD.
Aj ked nám ani jeden KET nevyšiel úspešne. Embrio sa vždy uchytilo ale nedopadlo to dobre.
Ak by si chcela niečo vedieť viac kľudne píš 🙂 .

patricia00
6. jan 2014

Ahojte, aj my mame namierene do Heliosu Brno. Po skúsenostiach so Slovenska myslim, ze su skvely. Rada by som sa opytalaak ste to riesili s predoperacnym vysetrenim a krvnym vysetrenim. Mozem si ho dat v Brne urobit, ale za vsetko budem platit , alebo mi to refunduje nasa poistovna?

alexandra2222
8. jan 2014

Ja som presla z Iscaru do Heliosu v Brne a urobila som velmi dobre. Odporucam kazdemu. Momentalne idem na IVF , verim ze to dopadne dobre. Ale teraz uz vidim, ze ten pristup aj vsetko, je ovela lepsie ako v iscare v BA. Vsetci su tam velmi mili a profesionalni… som z ba, tak na krv a ultrazvuk chodim tam, nie je to pre nas problem.

jarika22
15. jan 2014

@patricia00 Ahoj, ja som to skombinovala tak, že na vyšetrenia počas stimulácie som chodila do Martina a na odber sme šli do Brna. Predoperačné vyšetrenie som si vybavila doma pri obvodnej lekárke odbery krvi a pri internistke zvyšok. V Martine mi dali žiadanku na predoperačné vyšetrenie. Ja som si výkony musela hradiť, nakoľko je to už 4. cyklus.

jarika22
15. jan 2014

@alexandra2222 Ja mám podobné skúsenosti, uvidíme, aký to bude mať úspech... Prístup sa nám určite páčil viac ako v KE.

alexandra2222
14. feb 2014

@jarika22 tak som si dnes urobila testik a // ciarky. drzim palce silno v helliose.

jarika22
14. feb 2014

@alexandra2222 Ja som sa ešte neodhodlala. Kedy si bola na transfere? Ja minulú sobotu, tiež v Brne v Heliose. Gratulujem k //. Ja ešte stále dúfam. Ako si to prežívala? Mala si nejaké pocity? KTORý DEň SI TESTILA?

alexandra2222
14. feb 2014

@jarika22 na transfere ( KET) som bola minuly stvrtok, 6.2. , cize dnes som 9ty den. citila som sa v pohode, uplne normalne. cely tyzden som bola doma a snazila sa lezat a nestresovat. a vela vody pijem . to pockaj este par dni , testuj tak na desiaty. ja som dnes nevydrzala, kedze je ten valentin, riskla som to, ze bude pekny darcek pe muza a podarilo sa.

jarika22
14. feb 2014

@alexandra2222 Tak to ti v dobrom závidím... Ja som pôvodne plánovala testovať v nedeľu. Ešte uvidím...

witch393
24. máj 2014

Ahoj kočky prosím vas ako je to z poistovnou ???... ak sa rozhodneme pre Helios v Brne ... všetko si budeme musiet hradit sami??? vyšetrenia a odbery a neviem čo ešte všetko 😅

lilitela
6. jan 2015

@witch393 Malo by s to dat preplatit. Ako si pokrocila?

witch393
6. jan 2015

@lilitela boli sme v decembri na IUI ale sa to nepodarilo a prišla mrcha 😕

lilitela
7. jan 2015

@witch393 a ako ste sa dohodli v heliose na tom preplateni, ak pojdete na ivf cez poistovnu?

witch393
7. jan 2015

@lilitela ja som bola zatial iba na IUI čo je inseminácia a to stálo doplatok 100,0 eur tak neviem čo dalej 😅

lilitela
11. feb 2015

@witch393 Ja som do heliosu volala ohladom preplacania a tvarili sa, ze im to velmi poistovne neschvaluju (tak sa cudujem, ci brnenskemu reprofitu ano) a odporucali nam ich Martinsku pobocku.Tam sa mi veru nechce. Tak neviem...

anjelka2
3. mar 2015

My sme presli z Iscare BA do Heliosu v Brne a bolo to to najlepsie rozhodnutie ake sme mohli urobit.Super ludia,Mudr.Texl uzasny clovek,super pristup,jednoducho z ISCARE sa to neda ani porovnat. A da sa to vybavit aj tak ze chodite do Brna a preplaca to slovenska poistovna. Len to treba trochu obehat HELIOS BRNO a MARTIN a dohodnut to aj s Mudr.Krajkovicom v Martine. Po tretom IVF mame krasneho synceka a po dalsom KET je surodenec prave na ceste.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre