Zdravotné centrá v Bratislave

lashulka
10. apr 2013

Ahojte, chcela by som sa poradit ohladne sukromnych zdravotnickych zariadeni/centier v Bratislave typu "vsetko pod jednou strechou". Mate nejake skusenosti, viete mi niektore zariadenie doporucit? Bola som rozhodnuta pre polikliniku ProCare, zial, citam same negativne skusenosti, takze som na pochybach 🙄 Vyhovovalo by mi zariadenie v MC BA - Petrzalka, prip. aj inde v Bratislave. Kvoli viacerym zdravotnym tazkostiam potrebujem zariadenie, kde su sustredeni viaceri specialisti pod jednou strechou, samozrejme vsak, za poplatok ocakavam aj kvalitne sluzby a ludsky pristup. Dakujem za vase postrehy.

andrejka1974
10. apr 2013

SKUS MEDIFERU V AUPARKU

angua27
11. apr 2013

@lashulka, ahoj, ja som v ProCare už tretí rok. malého tam mám od leta. zatiaľ spokojnosť. objednávanie na presný čas, čakala som možno dva-trikrát do 10 minút. lekáry, sestričky príjemný. chodím pravidelne k všeobecnej, gynekológovi a občasne na ortopédiu, očné. všetkých lekárov svojich mám na Betliarskej. chodila som tam aj na rehabilitácie s chrbticou.
syn má na Betliarskej detskú a boli sme tam aj u urológa a v meste u ortopéda. tak isto spokojnosť. dokonca mám pocit, že konečne normálna detská. doteraz sme vystriedali 3 a zatiaľ som nikdy spokojná nebola.
jediné, čo mne osobne vadí je, že keď som chorá a teda potrebujem čo najskôr vyšetrenie, tak sa musím objednať a ak má moja všeobecná v ten deň plno, tak ma objednajú ku komukoľvek inému a to aj na druhom konci mesta. alebo si musím počkať, napr. na druhý deň, kedy má ona voľný termín. ale to sa stane tak 2-3x za rok, takže prežiť sa to dá.
môžem sa spýtať, kde si sa dostala k negatívnym reakciám na ProCare?

lashulka
autor
11. apr 2013

Ahoj angua, dakujem za reakciu. Ved prave som ostala v pomykove, pretoze tam chodi aj priatelov kolega, aj nasi slovenski susedia z Rakuska aj s dvomi malymi detmi a pochvaluju si. Preto som bola naklonena prave ProCare na Betliarskej, lebo to mam len kusok od hranic, je tam vseobecny lekar aj dalsi specialisti, myslela som, ze tam vybavim vsetko jednym razom...a nie lietat po celom meste tam na rontgen, tam na plucne a pod. Ak sa mozem opytat, ktoreho vseobecneho lekara pre dospelych a tiez gynekologa by si mi na Betliarskej doporucila? Obavam sa inak, ze ked zistia, co vsetko, ake prehliadky a vysetrenia mam zanedbane (oblicky, cholesterol), tak sa aj zlaknu 😀
Snad tu mozem poslat link, velmi som ani pravidla nestudovala, ale snad hej - tak tu su tie recenzie nie velmi pozitivne:
http://www.porada.sk/t206317-pro-care-aky-mate-...
http://www.zdravie.sk/forum/628374/procare-ako-...

angua27
11. apr 2013

@lashulka, všeobecnú mám MUDr. Vargovú - celkom mi sadla. posledné dva roky som mala problémy s opakovanými chorobami a toľko ma testovala, robila stery, odbery až prišla na to, že mám škôlkarského bacila, jedno preliečenie správnymi liekmi a som ok.
gynekológa mám MUDr. Vážneho a je super. starší pán, vtipný, jemný a dá sa s ním pokecať o čomkoľvek.
pri oboch sa mi páči, že ma netlačia do niečoho, čo nechcem, vždy mi dajú na výber viacej alternatív a tak. a toto som si všimla u všetkých lekárov, u ktorých som bola.
najnovšie sa chystám na alergológiu a kardiológiu.
a neboj, ja som tam tiež prišla s tým, že som kopec vecí mala zanedbaných, niektoré vedome a niektoré nevedome od predchádzajúceho všeobecného a nič sa nedialo, akurát som tam zo začiatku viacej chodila. 😉
keď nad tým rozmýšľam, jediná lekárka, ktorá sa mi nepáčila, bola všeobecná v Slovnafte, kam som sa dostala náhodne. tak tá celé vyšetrenie odflákla.