Znovu Krvácanie 4 dni po menstruaci
Dievčatá skončil mi menzes 3.12 dnes mi ako keby začal znova mala ste stymto skúsenosť čo to z znamená začali sme sa snažiť o babo no mam strach či to nieje niečo vážne Mala som predtým aj taký zapáchajúci výtok ale kultivácia bola ok tak nechápem :/ ďakujem za každú skúsenosť
Rozhodne sa poraď so svojím gynekológom. Mala som podobný problém, zhoršoval sa mesiac čo mesiac. Gynekológ predpísal kvapky, tabletky, nič nezabralo. Dostalo sa to do štádia, že ak som v kancelárii vstala od stola povedzme po troch hodinách, v momente som mala krvi plne topánky, vlozky-nevlozky.
Zmenila som gynekológa, zvolil úplne iné liečbu a bola som v poriadku..Rozhodne to neber na ľahkú váhu
@evansova ďakujem čo konkrétne to bolo ak môžeš napísať nejaká cysta či ?
Hormóny, stres, anémia, myómy, všeličo môže byť za tým.

Rozhodne sa poraď so svojím gynekológom. Mala som podobný problém, zhoršoval sa mesiac čo mesiac. Gynekológ predpísal kvapky, tabletky, nič nezabralo. Dostalo sa to do štádia, že ak som v kancelárii vstala od stola povedzme po troch hodinách, v momente som mala krvi plne topánky, vlozky-nevlozky.
Zmenila som gynekológa, zvolil úplne iné liečbu a bola som v poriadku..Rozhodne to neber na ľahkú váhu