icon

Znovu Krvácanie 4 dni po menstruaci

lili246
Včera o 14:02

Dievčatá skončil mi menzes 3.12 dnes mi ako keby začal znova mala ste stymto skúsenosť čo to z znamená začali sme sa snažiť o babo no mam strach či to nieje niečo vážne Mala som predtým aj taký zapáchajúci výtok ale kultivácia bola ok tak nechápem :/ ďakujem za každú skúsenosť

evansova
Včera o 15:44

Rozhodne sa poraď so svojím gynekológom. Mala som podobný problém, zhoršoval sa mesiac čo mesiac. Gynekológ predpísal kvapky, tabletky, nič nezabralo. Dostalo sa to do štádia, že ak som v kancelárii vstala od stola povedzme po troch hodinách, v momente som mala krvi plne topánky, vlozky-nevlozky.
Zmenila som gynekológa, zvolil úplne iné liečbu a bola som v poriadku..Rozhodne to neber na ľahkú váhu

lili246
autor
Včera o 15:47
@evansova

Rozhodne sa poraď so svojím gynekológom. Mala som podobný problém, zhoršoval sa mesiac čo mesiac. Gynekológ predpísal kvapky, tabletky, nič nezabralo. Dostalo sa to do štádia, že ak som v kancelárii vstala od stola povedzme po troch hodinách, v momente som mala krvi plne topánky, vlozky-nevlozky.
Zmenila som gynekológa, zvolil úplne iné liečbu a bola som v poriadku..Rozhodne to neber na ľahkú váhu

@evansova ďakujem čo konkrétne to bolo ak môžeš napísať nejaká cysta či ?

loliki
Včera o 15:50

Hormóny, stres, anémia, myómy, všeličo môže byť za tým.