icon

Aká je najlepšia chladivá náplasť po očkovaní?

sabina_00
29. jan 2025

Dobrý deň. Prosím odporučte nejaké chladivé naplaste po očkovaní.. niečo ako dermaplic ten macko.. no nie fevermates z dm keďže sú nedostupné a objednať ich nestihnem... ďakujem

vikisukik
29. jan 2025

kamaratka mi nedavno hovorila, ked bola s malym na ockovani, ze doktorka jej hovorila, aby tie naplasti nedavala. ze aby sa vedelo, keby prislo k nejakej reakcii po ockovani, nech to ta naplast neovplyvni proste.

sabina_00
autor
29. jan 2025

@vikisukik ďakujem no používam ich už pri druhom dieťati a za celý ten čas sme nemali žiadnu reakciu po očkovaní takže nám to vyhovuje.. A je to v podstate to isté ako keby som dala studený obklad na tu nožičku.. 🙂

smejkuskaa
29. jan 2025

a v lekárni si sa nepýtala či majú poprípade nejakú náhradu ? ja som kúpila v lekárni

evaachesa
31. jan 2025

Veď pýtaj si v lekárni.

47katka47
11. jún 2025

@sabina_00 mozem sa prosim opytat preco nie ten fevermates? Prsve sa po nom pokukujem
Dakujem

sabina_00
autor
12. jún 2025
@47katka47

@sabina_00 mozem sa prosim opytat preco nie ten fevermates? Prsve sa po nom pokukujem
Dakujem

@47katka47 je to napísané v príspevku 🫠🤭

47katka47
13. jún 2025
@sabina_00

@47katka47 je to napísané v príspevku 🫠🤭

@sabina_00 aha dakujem ja som to pochodpila tak ze dermaplic je nedostupny- co je aj pravda
Takze uz ludia vybrakovali aj ten fever..? Och

sabina_00
autor
13. jún 2025
@47katka47

@sabina_00 aha dakujem ja som to pochodpila tak ze dermaplic je nedostupny- co je aj pravda
Takze uz ludia vybrakovali aj ten fever..? Och

@47katka47 netuším. Prispevok je z januára a vtedy nebol ani v dm ani na origo stránke. Ale teraz je už aj v dm nejaká nova. Treba pozrieť.

nami76
5. aug 2025

dermaplick je opäť dostupný, len má nový obal ja som už kúpila

47katka47
20. aug 2025
@nami76

dermaplick je opäť dostupný, len má nový obal ja som už kúpila

@nami76 super vdaka za info, este mame ten fewer a pedi ho schvaluje viac ako dermaplic , ze ma navyse matu, kt chladi

nami76
20. aug 2025
@47katka47

@nami76 super vdaka za info, este mame ten fewer a pedi ho schvaluje viac ako dermaplic , ze ma navyse matu, kt chladi

@47katka47 neviem, moja pediatrička zase nie , mäta je alergén. Fawer má aj alkohol