Ako zmierniť následky očkovania?
Ahojte maminy, dnes idem s dcérkou prvýkrát na očkovanie, vedeli by ste mi poradiť, čo kúpiť v lekárni, aby to očkovanie najlepšie zniesla? Musím sa priznať, že nemáme doma ešte žiadne detské lieky, takže plánujem kúpiť niečo proti horúčke, čo používate vy? Vraj existuje aj nejaká náplasť na miesto vpichu, aby sa to nezapálilo, počuli ste už o tom? Aké máte skúsenosti. Ďakujem za všetky rady a postrehy 🙂
@dekys A pytal sa teba alebo @evittam niekto na to, aky mate nazor na ockovanie? Sak sa tu zas nehrajme na male decka. Citat snad vieme, sme tu vsetko dospeli a svojpravni ludia (aspon dufam), tak by sme mali aj dokazat pochopit a odhadnut kde je nieco splechnut vhodne a kde to nepatri. Citala si otazku v uvode tejto temy? Porozumela si jej? Ak ano, potom prispevok do diskisie od teba a evittam nie je vyjadrenim nazoru, ale provokacia.
A ako vidim z reakcii vas oboch, vy to nie ste dokonca ani schopne pochopit. Alebo zamerne zahmlievate svoje pokusy provokovat tam, kde o to nikto nestoji. Ked chcete diskutovat o rohlikoch, tak nelezte provokovat do diskusie o kolacoch.
@evittam prečo píšeš ,že tvoj syn je neočkovaný ,keď tvoj syn je plne očkovaný ,v jednej diskusii to píšeš ako tvoj 6 ročný syn je plne očko do 2 rokov ....mám pocit ,že niekde nehovoríš pravdu ...inak to môžem dať sem aj na link ,kde to píšeš ...inak čím si ho detoxikovala z toho svinstva očka ,keď je doteraz zdravý....
no,vseobecne sa neodporuca teplota do urciteho stupna-38.5.automaticky zrazat,je tom kontraproduktivne aj pri pririodzenej infekcii,ako pri ockovani..su vsak deti,co teploty zasaju zle,resp aj krcuju, vtedy ano samozrejme,..
osobne by som povedala,ze po ockovani kludovejsi rezim niekolko dni, ak je opuch tak obklad.
@evittam moja ockovana dcera ,ockovana od 2.mesiaca mala svoj prvy soplik v 9.mesiaci-niekolko dnova viroza...nema ani atopicky ekzem, ani alergie..chorlava tiez nie je..uvidime ako na tom bude,ked zacne chodit do skolky...asi to ziadna slava nebude...ani u vas si myslim...kedze kazde dieta si musi prejst ochorenim,aby si vytvorilo protilatky na dalsi stret.a nespecificku imunitu mame kazdy vrodenu a inak "pruznu".
@marcelatje -neskutocne........
ahojte baby dnes sme boly na ockovanie, chcela by som vediet kolko hodin treba davat obklady? lebo malinky sa kazdu chvilu budi co mu davam obklady, a to mi 2 tyzdne nevedel spinkat poriadne .

@evittam Moj syn ziadne problemy nikdy nemal, ani nema rozdhodenu imunitu.....ma 4 roky a chory je tak tyzden v roku....To len k tomu rozhodeniu imunity, ono zato ze niektorym detom s oslabenou imunutou ockovanie moze sposobit problem, to este neznamena, ze vsetkym. Uz mi ide na nervy toto pausalizovanie.