Čaká nás prvé očkovanie
Ahoj mamicky, ako ste zvladli prve 3mesacne ockovanie?? Kamaratka mi poradila dat uz pred ockovanim cipok, mate s tym skusenosti?? A ake obklady ste davali drobcom?? Ako to znasali?? Velmi sa zajtrajska obavam :(
Okrem iného očkovanie proti TBC nebolo zrušené len kvôli tomu, že choroba ustúpila, ale:
Očkování proti TBC (LaFox | 02.01.15 11:13)
1971 – provedena studie účinnosti http://ockovanie.org/tuberkuloza.html
Závěr studie vyvolal mezi odborníky zděšení: v očkované skupině se totiž vyskytlo víc případů TBC, než ve skupině neočkované. Účinnost vakcíny proti TBC byla 0%.
27 roků trvalo – než zrušili povinné očkování TBC v Německu a Švýcarsku (1998)
29 roků v Rakousku
40 roků – než zrušili povinné očkování TBC v ČR !!! 😉
A čo sa týka rómskych osád- skúste sa, milé dámy, opýtať svojho pediatra a aj iných nech vám pravdivo odpovedia koľko z ich cigánskych detí je očkovaných - ako mne povedalo pár pediatrov - po prvé uvedené deti ani nechodia na poradne ani preventívky a už úplne ignorujú predvolania, chodia tam matky len ak sú tie detí choré - a to sa predsa neočkuje,či?! Teda česť výnimkám.
@kvetulienka253 aha. Tak ok. Viem,ze dr.z kramarov,si ju objednavali v zahranici a ockovat sa nechali. Este skus ustav reyionalneho zdravotnictva. Nie je mozne aby sa sem neda objednat vakcina. Tomuto by boli taki stastni podaktori spolukonikovia.
@sasa1983 Milá mamička, želám Vám len zdravie, ale vyjadrovať sa o detičkách ako o kusoch je veľmi smutné a úbohé. V žiadnom prípade Vám neželám zažiť také nešťastie ako zažívajú tie postihnuté rodiny, potom by ste sa už o nich nevyjadrovali ako o pár kusoch. Každý ten "kus" má svoju rodinu pre ktorú znamená celý svet. Ako by ste sa cítila keby Vaše dieťa s nežiadúcou reakciou nazval niekto kusom? Miesto mojich očí sa pozrite do očí skutočnej pravde.
P.S.
AK Vás vôbec zaujímajú tie "postihnuté kusy"pozrite si prosím Vás tento dokument, v opačnom prípade ignorujete samotné fakty v tejto citlivej záležitosti.
@pectore Milá mamička, radšej sa zamyslite nad tým, čo všetko Vám v hlavných médiách nepovedia.Určite sa Vám dvihne /nielen/emocionálna úroveň.
@sasa1983 Prepáčte mi moju slabú pozornosť, totižto z Vašich príspevkov nebolo vôbec zjavné, že ste lekárka. Predpokladám, že sa stále riadite Hippokratovou prísahou, ale to potom už naozaj nechápem Váš prístup, pretože súčasná medicína a Hippokratova prísaha sa absolútne rozchádzajú. A chcete vedieť niečo o rakovine?..milá pani doktorka, rakovina je choroba spôsobená nesprávnym spôsobom života /strava,myslenie,životné podmienky/ čiže sa ako taká ani nie je choroba, ale iba dôsledok nesprávneho spôsobu života..liečiť ju inak ako nápravou spôsobu života /napr.chemo terapia,odstraňovanie nádorov chirurgicky/ je iba márny boj ../no dajú sa z neho vyťažiť pekné peniaze..
P.S.Namiesto urážok, čo sa k človeku Vašej profesie absolútne nehodí, sa radšej pozrite ďalej ako po vlastný namyslený noštek.
@t_a_t_i_n_k_o a este daco. Je absolutne irelevantne,ako nazveme urcity pocet hocicoho. Ci skupinu 10deti oznacim,ako 1krat 10ks deti, alebo 10ks deti, alebo 10ks malych ludi,alebo 5krat 2 ks deti,alebo ako...ci pouzijem slovo ks,alebo nie,nehovori nic o tom,ze prirovnavam dieta k prasatu. Slovo ks som pouzila na jednotku mnozstva/poctu. V ramci kontextu tu je nepodstatne,ze Vy hovorite deticky a ja deti a este ks deti,lebo Vy operujete s youtubom,zdrobnelinkami vhodnymi do populistickych kampani cervenokravatakov,mne je zase jedno,ci som mamicka,mama, Sasa,teta,lebo ja neotvaram yotube,ale oci a mam spojene fungujuce hemisfery. A to nie som zrovna daky megazaryty fanusik,ze ockujme vsetkych na vsetko. Medicina nie je cierno-biela,ma kopec odtienov a neistu buducnost v kazdom jednom pripade kazdeho jedneho ks pacienta. Neda sa kalkulovat s nicim,len s modernymi evidence basic postupmi,snahou a stastim. A aj tak nemusite vyliecit. Jednoducho sa to niekedy nepodari ani pri najvascsej snahe.
@t_a_t_i_n_k_o mna by skor mili tatinko zaujimalo z ktorých medii zbierate svoje vedomosti v danej problematike vy... podla čoho su pre vas smerodajne a ako overujete ich kvalitu....
@t_a_t_i_n_k_o rakovina je vysledkom nespravneho myslenia??????????????????? Mala som na odd.mladu zenu okolo 30rokov, mala Ca zaludka,sign cell, co je agresivnejsia histolog.poskupina. Bola po ope, totalna gastrektomia s lymfadenopatiou D2 uzlin. Potrebovala zaistovaciu lokalnu RT a CHT. Pani bola mila a taka tichsia a stale sa odvolavala na manzela. Komunikovat sa s nou nedalo,hoci bolo vidiet,ze rozumie a nie je hlupa, len jednoduchsia. Liecbu znasala velmi zle,klesal jej hemoglobin bola hypotenzna,mala menej bielkovin,dehydrovana...nahodou v izbe nasli sestricky,ze jej manzel zakazal akukolvek tuhu stravu,mohla len stavy z bohviecoho,lebo to detoxikuje po liecbe organizmus. Manzel bol tyran a psychicky ju tyral,totalny vypatlanec. Bala sa ho a tak drzala krok. Demagogia je silna zalezitost, ale keby ste mal realne vaznu dg, tak ani ta Vam nepomoze. Moderna onkologicka liecba pozna len kvarteto chirurgia,RT, CHT a stastie (aspon trosicka). A psychicka podpora rodiny.
@t_a_t_i_n_k_o a este doplnim jednu vec ...Ak by prisiel niekto do mesta a zacal by tu vypustat nejaku chemicku alebo biologiciku zbran...tak by sme sa branili ako nam je brana nasa sloboda a pravo ...ale ked chceme dovolit aj napriek relativne učinnej a odskusanej prevencii stav, ze sa tu budu sirit nebezpecne infekcne choroby tak to ma byt v poriadku? to čo tu prezentujes ma prvky demagogie tažkeho kalibru ktora v realnych podmienkach nefunguje... nazvala by som tvoj prejav ako idealisticky, akoby zabudal na veskeru biologiu, chemiu ci fyziku.... budme stasny a budeme zdravy ..ake je to jednoduche... 😉
@sasa1983 zbytočne sa nad ním pozastavuješ, objavil sa tu z ničoho nič, ďalší konšpirátor, ktorý tu bude dookola spamovať videjkami z youtube a neskôr určite prídu aj články z bádateľa, slobodného vysielača, slobodyvočkovaní, resp. ako nedávno články z nejakých "dôveryhodných" amerických zdrojov... čo na tom, že tiež konšpirátorských 😀
netreba sa im čudovať, ľudia majú radi senzácie a celá konšpirátorská obec je na tom postavená - zaujať. ide im to dobre, len to už vo vyspelom svete pomaly vysychá... sem to príde tiež, len trochu neskôr... a možno stíchnu oveľa skôr, hneď ako sa objavia prvé prípady dôsledkov chorôb, ktoré sme tu dlho nemali, zato v okolitom svete sa vyskytujú... a nemusím pripomínať, že nežijeme v uzavretom svete...
hrdinstvo, v niektorých prípadoch až naivita sa vytratí akonáhle sú ľudia konfrontovaní s tým, s čím nechceli byť konfrontovaní, alebo s čím si mysleli, že konfrontovaní nemôžu byť... žiaľ.
@curious_george co ta pani, o ktorej sme nedavno pisali? Drzia sa s malym?
@maciatkolulu ano viem,ale sialene ma to nahnevalo za vsrtkych pacientov. Ospravedlnujem sa. Som slusna. S.
@maciatkolulu a ty jej načo vypisuješ a nedržíš sa svojej rady a nepopíjaš radšej čaj, kávu a nedržíš klud? 😕
Nie,mala pravdu,nie je to vhodne. Zdvihlo mi to tlak,uz sa budem slusna. Asi nie je dobry napad sa sem vobec prispievat,ked sa tu miesaju tak slobodne nazory,ktorych podstata vyplyva z nevhodneho pristupu k zivotu. To poton tazko sediet a citat s cajom.
@sasa1983 áno, jeho príspevky sú až tragikomické, ale ja som pokojný, lebo s každým ďalším jeho príspevkom dáva o sebe vedieť stále viac, že je šarlatán... 🙂
ohľadne tej pani a chlapčekovi ti pošlem ip.
@adsumus ach jaj a uz sa utoci, ved ja som to nenapisala v zlom, citala si poriadne co som napisala? Asi nie. Je to fakt smutne, ked clovek vidi ako hned niektore reaguju agresivne. A mimochodom odkial vies, ze nepijem akurát kavu a nedrzim klud. Mimochodom pijem, maly spinka a ja mam klud. Prijemny den.
@sasa1983 ja som to nemyslela v zlom.... tiez prijemny den
@sasa1983 vieš mna to tiež nahnevalo, moj dedulo bol skvelý pozitívny človek a predsa dostal rakovinu, títo ludia, oni si neuvedomuju, čo píšu, aké bludy a urážlivé. a kopec detičiek čo má rakovinu asi tiež neboli pozitívne alebo napíšu, že zato môžu ich rodičia lebo sa hádali doma, nevadí, že na svete existuje kopec látok, ktoré su karcinogenne a ked s nimi dojdeme do kontaktu, tak nám žiadna vesmírna harmonia nepomôže, bohužial. to je zaslepenosť a hluposť zmiešaná dokopy a pritom si sami o sebe myslia, že su otvorení svetu a maju extra myslenie na všetkých energetických rovinách.
@maciatkolulu ja vobec neútočím, len nerozumiem prečo inému radíš to, čoho sa sama nedržíš, také to je zvláštne pre mna, ale asi inak celkom bežná vec na svete.
@maciatkolulu ja sa este raz ospravedlnujem,hambim sa ....trosku......je to fakt narocne.ked mame taku demokraciu,ze sa kazdy deli o svoje vedomosti s kazdym,pricom kazdy vie zanietene vsetko, lebo to cital,pocul a davali v telke a na nete. Asi si zalozim skupinu,kde budem radit danovnikom, ako robit danove priznania a vypocty. V tom som ako ryba vo vode,lebo minule na topkach hovorili o tom dake vychytavky.
@curious_george posli. Mam z toho zimomriavky,doteraz.
@adsumus a co take som sama radila a nedrzala sa toho? 😉 nadavala som? hmmmm, reagovala som nervozne, podrazdene, agresivne? Iba som upozrnila, ze nadavky sa daju aj vybodkovat, nic viac. Takze este raz radim citat s porozumenim, ale to je pre mnohe osoby dost tazke, ale asi inak celkom bezna vec na svete 😀

@kvetulienka253 v tomto linku mas kontakty na ktore sa treba obratit v pripade ze chces TBC doockovat : http://www.sprievodcaockovanim.sk/ockovanie-pro...