Dáte sa zaočkovať proti Covid 19?
Date sa zaočkovat na covid 19 ???
Ďakujem 🙂
Ake mi doporučite nepovinne očkovanie pre dospelych a detičky ?? 🙂 ďakujem ...
@. V ziadnom pripade, ani ak to bude povinne....hrdinské...
@sejan
🤣🤣🤣🤣 vysika skola youtube videi a facebookovych postov od no name people uraduje 🤣🤣
nie nedám, dávala som sa dávnejšie každý rok proti chrípke... a po poslednom takomto očkovaní som potratila...
@kikuska111 👍
@mm2008 to je tvoj pocit, ze po chripke. Mas v lekarskej sprave, ze je to tym?
@queen_mary presne
@queen_mary vsetko len na ockovanie zvaluju vsak chore toto
@kikuska111 ahoj, mam take tusenie,ze ockovanie na covid bude povinne, tym sa vela otazok vyriesi...ja som navyse dala ockovat rotavirusy a na klieste, zo zakladnych som vzdy dala rozsirene vakciny...a teraz idem este starsiu dat na chripku...
@queen_mary prepáč, ale nauč sa čítať. Ja som nič nepísala o covide. Ja len dehonestujem autorkin názor, že čo je škodlivé Nieje povolené.
ci sa necham zaockovat proti covidu 19, sa rozhodnem az vtedy, ked bude vakcina na trhu.
@kikuska111 a čo sa týka očkovania, nie nedáme sa očkovať. Deti sú očkované ako má byť. Ale čo sa týka covidu, chceme skôr podporiť imunitu. Zdravá strava, pohyb v prírode, domáce produkty či mäso alebo zelenina a vitamíny formou rakytník, šípky, ovocie celkovo. Uvidíme ako to všetko ešte dopadne
Ja len nechápem, prečo toľko erudovaných medicínskych odborníkov márni čas na koníku a radšej nepracuje ako odborné poradenstvo pandemickej komisií...
@kikuska111 my s muzom mame povinne ockovania, ktore nam dali este nasi rodicia ako detom. Na tetanus ale uz v dospelosti ockovani nie sme. Nasa dcera ma len prve dve povinne ockovania, tretiu davku sme uz nedali, ani ziadne dalsie. Nepovinne absolutne neprichadzaju u nas do uvahy.
Ano, ako bude vakcina, dame sa zaočkovať cela familia 🙂
@kikuska111 Ahoj, veľa žien tu poviete ze proti covid sa očkovať nedáte, súhlasím ani ja ti nechcem, ale nenapadlo Vás co ak to bude povinné? Napr co ak nebudeš môcť chodiť do práce, možno to bude ako podmienka zamestnávateľa, čo ak deti nebudú môcť chodiť do škôlky, školy, potom čo?
@natuska87 ja to nepovazujem za hrdinske, je to proste moj postoj, odpovedala som na autorkinu otazku. Dcera nema ani dalsie povinne ockovania a vakcinu, ktora nestihne prejst dostatocnym klinickym skusanim a je len rychlo pustena do obehu, lebo pandemia, to do nas nikto nedostane. Navyse virus mutuje, ani vedci ho nemaju este dostatocne "prestudovany".
Zatial nie je žiadne očkovanie, tak je zbytočne riešiť či sa dat alebo nedat zaočkovat, je mnoho važnych chorôb proti ktorym dodnes nie je žiadna vakcina ( malaria, ebola atď) a nie je iste či bude proti corone nejaka. A postoj ludi sa bude odvijat viac či menej od toho kolko bude mrtvych, je jedna vec čitať štatistiky a druha zaživať to na vlastnej koži.
@matkahelka ucinost cca 2mesiace povedal doktpr vacsie neziaduce ako osohu nepoznam zdravotnika co by sa isiel dat🤷
@kikuska111 čo by mal ten čip robiť?
@weronika171717 a ty chces do konca zivota takto zit? alebo vyvijas vakcinu, ked uz vies co tam je?
@eni01 neviem ake ma funkcie to nevie nik ... aj 5 g siet pretoto ide byt
my sa dame urcite, je to jednina cesta ako skoncit tuto pandemiu a zacat normalne zit. Inak tu budu taketo vlny stale. Toto si treba uvedomit. Treba asposn 60 percent zaockovanych.
@kikuska111 Tak ja osobne nie som proti očkovaniu ale na takúto sprostosť sa nedám zaočkovať....

Ja mam manžela lekara...a dali sme sa obaja zaočkovať proti hepatitíde hneď ako nastúpil do nemocnice. Takisto ja som zaočkovaná proti pneumokokom, stav sa mi zlepšil.
Sme zaockovani proti kliestovej encefalitide, pretože často chodíme do lesa a so.psom von a kliešte mame aj doma na trávniku.
Ja mam zaočkované HPV ked som mala.asi 20 rokov.
Dieťa má povinne očkovania za sebou, plus kiahne (vdakabohu lebo chvíľu po očkovaní som otehotnela a v škôlke im prepukli kiahne tak sme boli radi.) Este mu chceme dať meningitidu zaočkovať ale asi až v zime keď prejde toto chrípkové a koronove obdobie.
Pes má povinné očkovania a nad rámec ešte boreliozu.
Kocúr má nejaké očkovania ale veru musím pozrieť očkovací...už mu asi treba...
V principe...ockujeme proti chorobám, ktoré sú reálne ze by nám mohli hroziť a ktorých následky môžu byť pre nás horšie ako potenciálne nežiaduce účinky vakcíny. A pokiaľ existuje niečo, čo zabráni aby moje dieťa dostalo meningitidu, mumps alebo osypky...tak to dostane.
Chrípku a covid ani nič sezónne neockujeme ani nebudeme. Ak to dostaneme, tak to vylezime. Sme mladí zdraví s relatívne dobrou imunitou. A druhá vec, ze aj tak tie vírusy furt mutuju. Dáš sa zaočkovať proti nejakému kmenu chrípky...A po očkovaní dostaneš iný kmeň. Stáva sa.