Dáte sa zaočkovať proti Covid 19?
Date sa zaočkovat na covid 19 ???
Ďakujem 🙂
Ake mi doporučite nepovinne očkovanie pre dospelych a detičky ?? 🙂 ďakujem ...
@kikuska111 akurat mame o tom v skole prednasku 🙂
@kikuska111 a kam to budu davať? aj moj mobil ma 5g a vela čipov, mam sa bať?
@eni01 ked nechapete nekomentujte pekny den
@kikuska111 nechapem, ty chapeš tak sa pýtam
baby vypocujte si toto https://www.aktuality.sk/clanok/826740/biochemi... a podotykam, že je to cista veda, žiadny nazor janka mrkvicku, ktorý má velke ego a málo vedomostí.
Áno, dám sa. Len kedy to bude. Výskum trvá nejaký čas a potom to testujú. Skôr ako budúci rok asi nebude.
Sme asi druhá/tretia generácia, čo sa má fakt dobre, takže preto sa vraciame tak trochu naspäť medzi opice, nech môžeme zase napredovať. :D To je môj názor na situáciu okolo očkovania všeobecne.
Proti covid sa nedám očkovať. Dôvod - nemám veľmi záujem byť nejaký testovací element. Ostatné očkovania mi nevadia vo svojej podstate, vadí mi len fakt, že do môjho dieťaťa pichajú ihlu a môže mať nejaké teploty. 🙂
Chrípku neočkujeme, rotavirusy tiež nie.
Ostatné nepovinné som ešte neriešila, ale rada by som dala proti rakovine krčka maternice raz deti.
no odporucane je proti chripke a stafylokokom alebo nieco take? .. vraj ked nahodou dostanes covid a aj stafylokoka tak je to tazka kombinacia :( .. my chodime na chripku kazdy rok a aj tento pojdeme 🙂 smaozjreme hend ked pridu vakciny
@kikuska111 kedy som vedela, že sa pýta Kotlebo fanatik, čo verí bludu o čipoch, tak by som ani nereagovala. Načo za pýtaš, keď veríš blbostiam? Tu rozumne argumenty nemajú zmysel.
@kikuska111 takže zdieľa názor že táto vakcína obsahuje čip? Pýtam sa lebo ma to zaujíma
@kikuska111 neboj, tebe očkovanie ani nedajú😉takže nemusíš mať strach že sa budeš musieť rozhodnúť😉kým sa dané očkovanie dostane na Slovensko zaočkované budú na svete miliony ľudí a prioritne sa budú očkovať zdravotníci, seniori a ľudia s diagnózami, takže ak nepatríš do týchto skupín, tak ani s očkovaním nerátaj😉
Vakcina s cipom a vytery ktore narusuju mozog🙈🙈boze kde ten svet speje. Stale viac blbych ludi.
@angelinja no...mame drahého psa a veľa kliešťov. Borelia je svinstvo. Neľutujem...poznám nejedného psa...ktorý "vďaka" borelioze stal majiteľov stovky- tisíce eur, a dlho sa trápil.
Toť náš postoj. Autorka sa pýtala.
Za mňa áno osvedčené a fungujúce vakcíny. Chrípka a covid zatiaľ nie.
@natuska87 to je samozrejme...len pani sa pozastavovala nad tým že máme psa očkovaného niečim.navyse.
Niekto kto ma psa len ako dvoroveho brechaca to nepochopí ze proste aj psovi sa dopraje...
Náš pes je presne ako vravíte člen rodiny. Presne preto som jeho očkovania spomenula spolu s našimi. Sú pre nás rovnako dôležité.
@3petka to nie je pravda, treba vyliezt z vasej konspiracnej bubliny. u nas su velmi prisne statistiky, keby to bolo tak ako pisete vy, tak zomretych je niekolko nasobne viac - a su aj cisla kolko to presne je. Bolo by to vyse 250 ludi. Dnes 36 zomrelych caká na pitvu, u ktorých sa prícina smrti covid potvrdí / nepotvrdí. Tí , ktorí boli na ventilátoroch zomreli zatial všetci. Info tu https://www.aktuality.sk/clanok/826740/biochemi...
Ja sa dám. Ako bolo už písané, ako nerizikova skupina sa k tomu neviem kedy dostanem..
Nepovinné očkovanie som dávala na rotavirusy. Do budúcna rozmýšľam nad kliestovou encefalitidou ale ešte som sa o tom s lekarkou nerozprávala ani ziadne štúdie som si nečítala.
Ale poznám v okoli ľudí ktorí na to zomreli a pri každoročnom premnoženie kliestov je to pre mňa stres takže uvazujem. 🙂
Preboha nerob to
@ckatka prosím ťa v koľkých rokoch ste dávali deti očkovať na encefalitídu?
@anastazia93 od roka sa môže. Ja chcem dať, len ma odrádza, že sú to až tri dávky. Druhá o mesiac,vtretia o rok.
@anastazia93 deti ešte nie. Seba sme dávali. Dieťa ide postupne. Teraz nedávno boli kiahne, potom pôjde meningokok a encefalitida až potom
Citam tu aj ockovanie prori kiahnam.. asi mate na mysli "prave" kiahne a nie tie.ktorymi prejde vacsina deti a ktore su slabym odvarom tych kiahni pravych ... ci sa mylim?
Apropo borelioza - ockuju sa aj ludia? Ja mam po prekonanej borelioze zdravotne problemy... ale v tom case sa o ockovani prori bor.ani nechyrovalo...

@shee11 A na chrípku umrie koľko ľudí?