Dôvody na neočkovanie detí
Ahojte, co bolo za Vasim rozhodnutim neockovat? Prosim, nech reaguju len neockujuce maminy. Nazory ockujucich ma v tomto prispevku nezaujimaju. Dakujem.
V dobe ked bola tvoja mama v skolje umieralo na osypky 3 deti zo sto a nie nikto. To ze z jej spoluziakov nikto neumrel je iba nahoda, ak by chodila do iba 2x vacsej triedy tak by to bolo inak
A kde su tie hroby tych tisicov mrtvych o ktorych rozprava infovojna? Desattisice pribuznych pozostalych tiez nic?
😂 musim sa len nad tebou zasmiat
Pekny den
V rodine zastava dychania po 2. ockovani hexou u sesternicinho maleho, keby nemal monitor dychu pod sebou tak uz nie je medzi zivymi. Je toho ovela viac, bohuzial tych pripadov. Po takomto zazitku si clovek zacne pomaly vsimat veci ktore pred tym nevidel, pytat sa, citat, hladat informacie. Osobne sa chorob proti ktorym sa ockuje bojim asi tak, ako tych, proti ktorym ockovanie nie je
No neviem autorka kde ty žiješ ale tvoje “argumenty” sú tak odveci, že normálne ľutujem tvoje dieťa ak ho ohroziš na zdravi a nezaočkuješ ho. Ale to v dobrom myslím.
@myrra81 zástava dychania? Aj môj syn po 2.davke prevenaru, ale mala som babysense. Apnoe ako NU je uvedená letáku, ale má sa týkat len extremne nedonosenych detí, pričom on bol donoseny do 40tt. Krstny syn zase ešte ako kojenec dostal po 3.davke epi, doteraz nedokážu vysadit keppru. A ano, poznám velmi vela detí ktorým z očkovania nebolo absolutne nič. Tie NU sú poctivo vypisané v letáku, sú zriedkavé, ale nikto nemá garanciu že práve unho sa neprejavia, prípadne že pôjde fakt len o krátkodobý postih.
V tieto dni bojuje o život malé dieťa vo Vroclave. Má záškrt. Nebolo v zahraničí, takže ho chytilo v Poľsku. Ošetrujúci lekári sa s touto chorobou nestretli za celý život praxe. Túto chorobu poznajú len z rozprávania od svojich profesorov, ktorí ju zažili zriedka (ak vôbec). Priebeh choroby má pacient desivý. Zväčša končí smrťou. A áno, na vine sú rodičia, ktorí nedali svoje dieťa zaočkovať. Neodsudzujem rodičov, ktorí nedajú svoje deti zaočkovať, ak majú na to vážne zdravotné dôvody dieťaťa. A preto je dôležitá kolektívna imunita, aby ochraňovala aj deti, ktoré sa zo zdravotných dôvodov očkovať nemôžu.
@andreakotesova Poopravím ťa - dieťa ochorelo po pobyte v Afrike.
@mima172 tak snáď nenakazilo iné deti...
@andreakotesova zaskrt bol aj na vychode SK. Mala ich cela ulica. Ocko aj neocko deti to prekonali s 3dnovym sumamedom..
@martinmmartin nezomierali na osypky.citam diskusie a kopec 60.-70.tnikov pise, ze osypky prekonali a aj ich cele triedy. Nik o umrti nepise, ani mamina si ziadne umrtie nepamata..
@mima172 v nitre ma 35r zena osypky, tiez prisla zo zahranicia..
A neviete odkiaľ zo zahranicia
@nikkas nikde nepisu
Tie co tu pisete ze deti vo vasom okoli zomreli v 2.-3. Mesiaci , viete nieco o SIDS ? Ze je to nahle umrtie novorodenca bezohladu na ockovanie atd ? Len nech nezdedia vase deti debilitu svojich rodicov.
Tie co tu pisete ze deti vo vasom okoli zomreli v 2.-3. Mesiaci , viete nieco o SIDS ? Ze je to nahle umrtie novorodenca bezohladu na ockovanie atd ? Len nech nezdedia vase deti debilitu svojich rodicov.
@lia2929 už je ti lepšie keď si nám vynadala do debilnych? Kvôli takým ako ty to na Slovensku vyzerá tak ako vyzerá...kto nemá argumenty ten nadáva. Tvoja vizitka.
@lia2929 a ty vies, ze ked sa v japonsku neockovalo do 2r tak sids vymizol? Treba citat, studovat,.. urazat vie kazdy🙈
To je blbost, v Japonsku SIDS nevymizol (maju mensie cisla ) ale ockuju furt normalne
Najviac ma mrzi osud tych deti, ze ked vam chyti v dospelosti nejaky cierny kasel (ktory je vo svete velmi aktivny aj na sk) alebo nieco ine - naco mamka mala nazor aky mala , tak ho date do krasnej situacie - boj o zivot ak nie horsie… mam nastastie len jednych znamych s rovnakym zmyslanim , neockovane deti a vkuse s nimi lezia v nemocnici pre take choroby zmutovane virusy a bakterie ze az.
A personal im to da zakazdym vyzrat, ze z akeho dovodu su neockovane.
Ked sa dieta nejak zle vyvinie urcite nie z vakciny ale je to uz zial vrodene…
Najviac ma mrzi osud tych deti, ze ked vam chyti v dospelosti nejaky cierny kasel (ktory je vo svete velmi aktivny aj na sk) alebo nieco ine - naco mamka mala nazor aky mala , tak ho date do krasnej situacie - boj o zivot ak nie horsie… mam nastastie len jednych znamych s rovnakym zmyslanim , neockovane deti a vkuse s nimi lezia v nemocnici pre take choroby zmutovane virusy a bakterie ze az.
@lia2929 a co potom ti rodicia detí ktoré po ockkvani dostali vázne neurologickr problémy.. a je ich habadej..bolo to aj v reflexe napríklad atd..vazne poškodenia
@lia2929 a co potom ti rodicia detí ktoré po ockkvani dostali vázne neurologickr problémy.. a je ich habadej..bolo to aj v reflexe napríklad atd..vazne poškodenia
@nikkas po očkovani dieťa neostane zrazu chore. Aj keby dieťa nebolo očkované tak sa ta choroba prejaví. Ale prejavila by sa neskôr ;) čiže ak nemáš absolútne v tom prehľad tak prestaň písať nezmysly 😅 a sama poznám 4 mamky ktoré hrdinky neočkovali lebo znalosti 0 bodov a 3 deti z toho už ležali v nemocnici. Áno, lekári, sestričky tiež boli pravom drzé, prečo neočkovali ale tak to je ich vec. Len keď je dieťa chore tak potom akože načo zrazu mama s ním ide do nemocnice? Keď nechcela ockovat dieťa, vtedy nemyslela na to? Ah 🤦♀️
@nikkas po očkovani dieťa neostane zrazu chore. Aj keby dieťa nebolo očkované tak sa ta choroba prejaví. Ale prejavila by sa neskôr ;) čiže ak nemáš absolútne v tom prehľad tak prestaň písať nezmysly 😅 a sama poznám 4 mamky ktoré hrdinky neočkovali lebo znalosti 0 bodov a 3 deti z toho už ležali v nemocnici. Áno, lekári, sestričky tiež boli pravom drzé, prečo neočkovali ale tak to je ich vec. Len keď je dieťa chore tak potom akože načo zrazu mama s ním ide do nemocnice? Keď nechcela ockovat dieťa, vtedy nemyslela na to? Ah 🤦♀️
@jaass ochorietmoze aj očkované dieta,,,a môžem za len spýtať zaujima ma to co bolo tým detom prosím co neockovsne skončili v nemocnici.. dik
@lia2929 vsetky neocko deti kolo mna sa uspesne vyhybaju nielen nemocniciam, ale aj doktorom.su to najzdravsie deti siroko-daleko. Ziadne chronicke ochorenia. Ziadne hospitalizacie. Ziadne sledovania na spec.ambulanciach. Praveze ockovane deti v okoli- cukrovka, epilepsia, sids(vecer po ockovani), urolog.problemy, neuro.problemy, depresie, vkuse chore, antobiotika, ekzem, astma, febril.krce, vkuse v nemoc.-laryngitidy, zly priebeh kiahni,.. kamoskin syn po preocko v 6.r.-cukrovka. Kamoskina dcera-epilepsia. Rozne zapaly. Vkuse vysoke crp, zvysene teploty dlhodobo...
@nikkas je toho plne onko.oddelenie a aj rehabil.centra.. kamoska tam chodi s predcasne narodenou neocko.dcerou, ale vacsina ma problemy po ockovani. Lekari to priznaju, ale nik to na papier neda..
@lia2929 tiez by ma zaujimalo, s akymi ochoreniami koncia v nemoc. Bo mam kolo seba vzorku 0-13rocnych neocko.deti a nepoznaju ani len lekarov, nieto este nemocnice. Na rozdiel od ockovanych so zapalmi pluc, laryngitidami, otravou krvi a pod.
@jaass ochorietmoze aj očkované dieta,,,a môžem za len spýtať zaujima ma to co bolo tým detom prosím co neockovsne skončili v nemocnici.. dik
@nikkas raz bola na fcb debata o ciernom kasli a pisali tam maminky ockovanych deti, ake tazke priebehy mali, az modreli..2r deti. A maminky neocko babatiek, ktore to od clenov rodiny ani len nedostali(kojene).

@jaass mas pocit, ze nasa generacia 30-40r je zdrava? Akurat, ze dnesne vakciny su ine. Po novom maju byt aj tie detske rovnake ako kovidove-mrna vakciny. Rozprava o tom aj mudr.lakota na infovojne. Takze pchajte do svojich deti neoverene vakciny, ktorych NU sa ukazu tak po 5.r.