icon

Dôvody na neočkovanie detí

14. mar 2025

Ahojte, co bolo za Vasim rozhodnutim neockovat? Prosim, nech reaguju len neockujuce maminy. Nazory ockujucich ma v tomto prispevku nezaujimaju. Dakujem.

Strana
z3
biglovemom
25. máj 2025

Hmm …autorka moje ockovane dieta 6,5r napr od Septembra nebolo doma zo skolky 🤷🏼‍♀️a ma vela ockovani navyse
Imunita nezalezi od ockovania ! 🤦‍♀️

autor
25. máj 2025
@martinmmartin

To je blbost, v Japonsku SIDS nevymizol (maju mensie cisla ) ale ockuju furt normalne

@martinmmartin isty cas do 2r neockovali..

kvieta
25. máj 2025

V ktorom období sa u nás neočkovali deti do 2 rokov?

autor
25. máj 2025
@kvieta

V ktorom období sa u nás neočkovali deti do 2 rokov?

@kvieta zijes v japonsku?

martinmmartin
25. máj 2025

A nic sa nezmenilo

nikkas
25. máj 2025

Presne tak..presne presne..takú istú skusenost mam aj ja...prvý syn laryngik po ockovani druhom dostal zapal uši taky ze sme boli v nemocnici a odvtedy hrozne laryngitidy..dostal sa z toho ako 6 ročný až.. je na imunore od alergologicky ale je ok chvalabohu už.. druhý neockovany úplne.. absolútne ok dokonca mal raz chytil rotavirus mal potvrdený a mal iba raz hnačku a teplotu dva dni..nič viac

nikkas
25. máj 2025

Presne aj ja som čítala veľa o tom od mamičiek realne

kvieta
25. máj 2025

Prehliadla som, že je to v súvislosti s Japonskom. A nežijem v Japonsku.

martinmmartin
26. máj 2025
@kvieta

Prehliadla som, že je to v súvislosti s Japonskom. A nežijem v Japonsku.

@kvieta Lenze to s tym japonskom je blbost .

kvieta
26. máj 2025
@martinmmartin

@martinmmartin Ja to viem. Stačí si tu prelúskať staré diskusie. Fakt sa v tom už nemienim vŕtať, odkrútila som si s guru prevenarom a spol desať rokov dozadu svoje. V tých starých diskusiách sú aj prikladané linky, štúdie... Ja mám dojem, že na MK chce niekto znovu oživiť neočkovaciu baštu. To už znovu asi nedám.

kvieta
26. máj 2025
@martinmmartin

@martinmmartin Inak, cením si Tvoju iniciatívu... Tak to treba robiť...

kvieta
26. máj 2025

Na MK v poslednej dobe vyskakujú témy a to rôzne, nie iba ohľadom očkovania, pod anonymnými nickmi. Sú umelo vytvárané diskusie a umelo moderované. Tieto nicky nikdy nepridajú žiadne podložené fakty, štúdie, prosím mamičky, všímajte si to. Trollovia sú tu platení, aby diskusie žili. Na MK som už vyše 15 rokov, vždy som sa snažila hlavne očko témach diskutovať slušne a vecne. Znovu sa rozbieha neočko kampaň, ktorú poznám, založená na strachu, obavách, materinských pudoch, cíteniach a pod. Všetko je v starých témach. Tie staré diskusie sú veľmi živé, tvrdenia vyvracané argumentami. Treba si dať len do vyhľadávača v skupinách a vyhodí všetko na danú tému, čo vás zaujíma. Pred tými rokmi to boli naozaj vecné diskusie z oboch strán.

autor
27. máj 2025

Nie som troll. 🙂

alexandra_999
17. sep 2025

Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad.
Ďakujem!
https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ

mima172
17. sep 2025
@alexandra_999

Ahojte, v rámci mojej dizertačnej práce realizujem výskum zameraný na očkovanie. Vzorkou sú rodičia detí do 5 rokov/osoby v očakávaní. Veľmi by nám pomohlo keby ste si našli pár minút na vyplnenie dotazníka nižšie a podelili sa s nami o svoj pohľad.
Ďakujem!
https://forms.office.com/e/TzDVi3gsaQ

@alexandra_999 Vyplnené, no ako marketérka som sa teda viac x chytila za hlavu (formulácia otázok...). A hlavne, prosím, oprav si slovo v otázke číslo 15 (obsahuje zameň za spôsobuje).

alexandra_999
18. sep 2025
@mima172

@alexandra_999 Vyplnené, no ako marketérka som sa teda viac x chytila za hlavu (formulácia otázok...). A hlavne, prosím, oprav si slovo v otázke číslo 15 (obsahuje zameň za spôsobuje).

@mima172 Ďakujem! Aj za rady 🙂 Dotazníky boli (ešte predo mnou) oficiálne preložené a otestované kolegami. Veľmi ich preto meniť nemôžem.

Strana
z3