Epidémia osýpok na SR - je bezpečné prísť sem s 13 mesačným?
Ahojte. Mam naplánované ísť na slovensko v auguste a teraz čítam všade, že sú osypky na východe, idem síce do Žiliny, ale mam trochu strach... Mladší syn má len 13 mesiacov a druhe očkovanie proti osypkam je až medzi 16. a 18. mesiacom.. Co by ste vy robili? Šli by ste?
@katharines keby aj prišli očkovan, tak do blaby podčiarkujem blavy dojde človek a zostane v karantene, preto epidemia nebola, do osady dojde človek a ide sa akoby sa nič nedialo. bohužial toto je reál.
@mogaa ja som reagovala len na uvedený graf, ktorý pridala, tam nie je nič o očko.. U tých sestier a dr sa prejavila neúčinnosť vakcín, malo protilátok? Nejako to nefunguje, nakoniec to dostane každý, hlava nehlava.
@adsumus ti starí ľudia neboli určite toľko a toľkými vakcinami očkovaní, napriek tomu sa dožívajú vysokého veku.
Zaujimava kniha, ktoru pisala imunologicka tusim z Harvardu: Iluzia ockovania
https://ulozto.sk/!sFd1A4uA/vaccine-illusion-sk...
Ma len 30 stran
@katharines ty si hlavne porovnaj svoj očko kalendár so svojim dieťaťom, teda s nejakým očkovaným dieťaťom a zistiš pravdu, miesto zdielania antivax bludov a ich šírenia.
@adsumus na obrazku su tak povinne, ako aj nepovinne ockovania. A kazde telo tuto zataz inac znasa.
@katharines na obrázku sú povinné aj nepovinné očkovania a nevidím ich tam 49.... Moje deti boli pichnuté vždy iba raz alebo dvakrát a do šiestich rokov majú 19 povinných vakcín, čo podľa mňa je veľký rozdiel..
@ivec16 akože aj tu vidím čiernych a Číňanov a tak, sú tu všetky rasy.. Ale bývam v centre mesta a už ich aj poznám, vždy sú to tí istí ľudia, ktorí tu normálne žijú, pracujú a su čistý..
tato ocko zas tema, ked chceme ist do extremu kedysi sa neockovalo a nevymrelo ludstvo ale zomrelo vela ludi, tzv silnejsi prezije... mozete to nazvat aj prirodzenym vyberom, preto sa asi dozivaju aj 80-90 rokov asi su to ti silnejsi co prezili, zdravy jedinci... to teraz chcete aby to tu tak pokracovalo, aby vymreli slabi jedinci, a ockovat sa teda nemusi... ludstvo nevymrie ale zredukovat sa moze poriadne... ockovanie tu je aby nas chranilo...
@diana20 ved cisty su, ale myslela som to vseobecne, ze napriklad francuzi sa nevyzuvaju na navsteve, je neslusne ich o to aj poziadat... deti sa v skolkach neprezuvaju a ani neprezliekaju do pyzam... ked si pozriem verejne wc na akej su urovni, metro autobusy, vlaky. tak nic moc, ale v parizi je to vseobecne aj tym velkym mnozstvom ludi, ale nie je nic neobvykle jedna ulica krasna a hned vedla spinava plna bezdomovcov... alo sa hovori lesk a bieda vedla seba
Nasa babca ma 95 rokov a ani jednu vakcinu, presla Rim aj Krim a tu je, a este chova vcely donedavna si vykopala dlhu jamu pre kanalizacne rury😁 trubka babka. Ale ja mam syna ockovaneho a to druhe ktore cakam dam ockovat tiez. Je ina hnusna nakazena doba. Nemame si ako vybudovat imunitu ked vsetko je uz hrozne nakazene roznymi zmutovanymi virusmi bacilmi.... babka si aspon na cistych a realne bio potravinach vedela vybudovat zaklad.
@slimstar starsie rocniky nemali ziadne stresy?? 1-2 svetova, spanielska chripka a ine chutovky, hospodarske krizy (cca 3 velke v 20 storoci...), zdrava strava mozno- ale urcite nie dostatok ci rovnomerne zastupenie (inak by slovaci neviedli dlhodobo 1 miesto v rakovine hrubeho creva)...
...takze damy, mozme sa tu poskladat do kocky, bude len tak ako to mame napisane v osude. Teda, mozme urobit pre nase deti vsetko, stat sa bio matkami, milujucimi a obetavymi ALE ked nebudeme prosit Boha o ich ochrane pred dnesnym svetom tak to vsetko je ZBYTOCNE!!
bude to život iný.....bude to smrť
@vevesh ja som mala na myslí ľudí, ktorí žili v minulom režime. Ti nemali také stresy v robote ako teraz nie?
Veľa starých ľudí žije a prežilo, nemuseli to byť len zdravý jedinci preboha, veď nežijeme v stredoveku, alebo v nejakom neolite. Babka pod nami má aj diagnózu od svojich 15 rokov a prežila až dodnes. Z jednej strany sa dedkovci dožili 94 a 97 rokov, rok narodenia 1897 a 1898. Z druhej strany sa dožili 84 a babka ešte žije.
@ivec16
@janalancome náboženstvo je len manipulácia a vy ste jeho otroci. Najkrajšie je to vidno na svedkoch jehovovych, ako poslušne stoja, pri stojane, celý deň.
to mám najradšej samo ohlupené nezmyslami a druhých z toho obvinuje, no ale to patrí k tomu, hádam.
Nechapem tento prispevok...wtf???! Si myslite pre boha ze tu v ziline a celkovo na slovensku neziju male deti?aj dobrovolne neockovane alebo este nezaockovane?a teraz co???mam sa vystahovat zo slovenska?alebo nemam ist s chorym synom ku doktorovi aby nahodou?ste vy normalne?to akoze v inych krajinach nemozes ochoriet?tak zostan sediet doma zavreta a nevychadzaj radsej ani von a doma vsetko vydezinfikuj savom..lebo vies keby nieco

@slimstar aka vojna bola na nasom uzemi v roku 1900? To chces tym vysvetlit ten katastrofalny priemerny nizky vek dozitia? nie, to je najma efekt dojcenskej a deskej umrtnosti. Vidno tam vplyv 1 svetovej v tych grafoch, a aj to hlavne "vdaka" epidemii spanielskej chripky ktora nasledovala, 2 svetova tam tiez vidno pokles, ale data ciastocne chybaju a po vojne potom nastalo rapidne predlzovanie strednej dlzky zivota