icon

Je očkovanie detí nebezpečné?

otrivinkajanka
18. jún 2008

Ahojte baby v pondelok som na markize pozerala palbu a davali tam reportaz o ockovani deti ake je to nebezpecne som z toho v pomykove a v soku co sa vsetko moze detom stat ked ho zaockuju hovorili tam matky deti co im ockovali deti,ze dostali z toho cukrovku a podobne a hovorili tam lekari a odbornici,ze je to riziko a ze kazdym ockovanim nastava v tele reakcia a opuch mozgu ze je to len trik na rodicov vytiahnut nam z penazeniek peniaze aj proti pneumokokom,ze to tu nikdy nebolo a ze to je dosledok ockovania 8 jula idem s dcerkou na ockovanie v druhom roku,ale mam z toho zmiesane pocity 😒 co si o tom myslite vy?

lauritka
31. mar 2017

aha toto chceme verifikovat, ale ked niekto napiše, že mal sci fi NU po očkovani, lebo to je ho domnienka, tak to verifikovat netreba. velmi pekný alibizmus

monilik
31. mar 2017

@peter952 fiha tak to mal asi vlastne vakciny kedze MMR sa zacalo ockovat ked on uz cukrovku davno mal

monilik
31. mar 2017

nevychadzam z uzasu naozaj... obcas mam pocit ze si niekto robi srandu na ukor tych co mu na tieto bludy skocia... och, zase som klikla na blbu temu,iba co som sa rozculila...

lauritka
31. mar 2017

@monilik snad este ludia nestratili zdravy rozum, ale Peter to nezvdá 😉 kým nás všetkych nepresvedči aby sme neočkovali... vlastne kým celý svet nepresvedči 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
bluka2
31. mar 2017

vactruth.com/2013 😝
... Chujovi.ny/a este aj stare!

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 prosim ta nevahaj a vyhladaj lekarsku pomoc. obsedantno kompulzivne poruchy aj paranoje su uspesne liecitelne... drzim palce ❤

bluka2
31. mar 2017

Viete niekto, z akeho dovodu urciti ludia veria doneba volajucim zvastom, konspiracnym teoriam atd.? Ze co je toho spustacom...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 hlavne ze ty tu davas same overene informacie... 😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 odporucam precitat niekolko slov z dejin... https://cukrovka.org/

monilik
31. mar 2017

@peter952 teraz mi napises ze pociatky farmamafie siahaju do stareho egypta?

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 dosli argumenty?

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 ja to nepopieram.ja som reagovala na to, ze "Neockovane dieta nikdy nedostane diabetes."

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 takze tvoj nazor, ale prezentujes ho ako odborne podlozeny fakt... stale si hudies svoje, napriek tomu ze si si precitala ze cukrovka tu bola davno predtym nez nejake ockovanie vobec vymysleli... niet ti rady zlato moje.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

😂 nemas chybu!!! 😂😂

peter952
Odpoveď bola odstránená
monilik
31. mar 2017

@peter952 smejem sa na tej alergii na vajicka 😂 skoro som sa oplula cajom.

lauritka
31. mar 2017

pribalovy letak vakciny MMR
kde je spomenuty diabetes ?
http://www.liekinfo.sk/liek-priorix-plv-iol-1x0...

monilik
31. mar 2017

@lauritka ved vies ze PETER zije v USA... vivat Amerika