Môžem odmietnuť očkovanie, keď sme predtým očkovaní boli?
mamicky
boli sme ockovany do obidvoch noziciek v 4. a v 5. mesiaci..mozem odmietnut dalsie ockovania?
dufam zze ano. je mi luto ze som ich neodmietla hned na zaciatku no bohuzial som bola ovplyvnena okolim
dakujem 🙂
@cawes ja teraz uplne odveci asi.okrem toho ze patrim do skupinky co ockovali a prestali a zacali sa zaujimat podla tvojho vkusu neskoro ti len chcem povedat ,ze aj keby si povedala najvacsiu pravdu na svete co podla mojho nazoru sice nemas sancu ale povedzme hypoteticky,tak ty pises sposobom co musi ak nie nasrat tak minimalne urazit kazdeho kto tu s tebou slusne jedna.si ako macka zahnana do kuta.ja mam svokrovcov zas pravnikov a nebucham sa do prs ze som preto vsemudra.ked si teda taka mudra tak sa skus zamysliet aj nad druhou strankou veci lebo len hlupak ma klapky a reaguje jednosmerne.a skus nenadavat..je to vhodne tak do šatne na zakladku pred vstupom na telesnu.
@cawes nikto ťa nekritizuje za názor, ale bolo by dobré, keby si reagovala vecne- k danej téme.... boli ti položené nejaké otázky (aj odo mňa) a nezodpovedala si ich.... Z toho mi vychádza, že odpovede nevieš a svoj názor zakladáš len na svojom POCITE a DOJME.....a nevieš ho obhájiť. V poslednom príspevku sa len ľutuješ aká si ukrivdená a skritizovaná, takže zase nič k danej veci, zase rozoberáš svoje emocie....Posledné 3 vety----no comment..... 😕 😕 😕
kritizujem tvoj sposob jednania..ako si sa odprezentovala.to je tvoja vizitka.a nemyslim ze ta tu niekto napadol.len si sa zapojila do diskusie kde maju poniektore osobne skusenosti co myslim nieje tvoj pripad ako i nieje tvoj pripad ze by si si nastudovala tolko literatury ako ony.za seba vravim ze ockovanie ako take nieje zly napad.lenze myslim len pointu nie prevedenie kedze kazda vakcina obsahuje tolko skodliveho co by som urcite uz do mojej dcery asi nedala.a tiez mame v rodine mierne postihnutie typu poskodena imunity natolko ze moja sesternica nemohla sest rokov pomaly vyjst z baraku a pomohli jej homeopatika a to podotykam pred 20timi rokmi.mozno by stacilo keby si sa nepasovala do ulohy ako vsetko ovladas a radsej do ulohy ze neviem ale mozem si to nastudovat popripade je to moj nazor.kazdopadne slušne.pekny den zelam.
@cawes kritizujem tvoj sposob jednania..ako si sa odprezentovala.to je tvoja vizitka.a nemyslim ze ta tu niekto napadol.len si sa zapojila do diskusie kde maju poniektore osobne skusenosti co myslim nieje tvoj pripad ako i nieje tvoj pripad ze by si si nastudovala tolko literatury ako ony.za seba vravim ze ockovanie ako take nieje zly napad.lenze myslim len pointu nie prevedenie kedze kazda vakcina obsahuje tolko skodliveho co by som urcite uz do mojej dcery asi nedala.a tiez mame v rodine mierne postihnutie typu poskodena imunity natolko ze moja sesternica nemohla sest rokov pomaly vyjst z baraku a pomohli jej homeopatika a to podotykam pred 20timi rokmi.mozno by stacilo keby si sa nepasovala do ulohy ako vsetko ovladas a radsej do ulohy ze neviem ale mozem si to nastudovat popripade je to moj nazor.kazdopadne slušne.pekny den zelam
@samara1609 bohuzial si asi nepochopila co tu hovorim a som hovorila. Ja som sa nikdy nepasovala ze vsetko viem! urcite je xy veci ktore neviem a o ktorych si rada precitam! Len som hovorila to co si o tom myslim ja! tiez som vravela ze urcite su aj vedlajsie ucinky a urcite chapem ludi ktorym sa nieco stalo, mam vela kamaratov ktori nezaockovali deti a komunikujeme na normalnej urovni o tom. Kedze narozdiel od vas ma nechaju povedat a vysvetlit co si myslim a aky mam nato nazor ja. Lenze tu sa s vami diskutovat neda, lebo cokolvek clovek povie je obratene zavrhnute atd. Ved preboha mate svoje nazory fajn, v zivote som tu nikomu nenapisala ze nema pravdu, len som hovorila a pisalaa o tom co som sa docitala ja a co si o tom myslim ja.
@samara1609 a co sa tyka mojej vizitky, pozri mam dost rokov na to aby som vedela co smiem a co nie. Nebudem sa pretvarovat a pchat sa niekomu do zadnej casti tela, len aby som si nieco dokazovala. Nepoznas ma tak ma prosim ta nesud. Treba cloveka akceptovat takeho aky je aj z chybami.
@nikimax co sa tyka tvojej otazky a preco som neodpovedala no za1. mam aj sukromny zivot a mala som aj nieco na praci a za druhe som citovala zo svajciarskeho fora kde sa pise
. Ernste Komplikationen sind jedoch ausgesprochen selten und treten etwa einmal unter 100.000 Impfungen auf. Und noch seltener ist ein bleibender Impfschaden,
ze sa komplikacia objavi u 1 zo 100 000 takze napr. odtialto som vychadzala, ale jasne mam nespravne informacie atd atd atd viem
@cawes napisala si tu x mytov o ockovani (info od svokrovcov predpokladam) a este tu ostatnych pourazala. Vsetci sme tu vymleti hlupaci (samozrejme okrem teba, lebo mas dost rokov, tvoje IQ dost vysoke a svokrovci su lekari)... a vsetci mame nizke IQ na to aby sme TA vobec pochopili. klaniame sa ti 🙂
toto je podla teba ok diskusia? S cim si vstupila do diskusie? S presvedcenim ze tvoje nazory su nevyvratitelne?
Alebo s tym, ze ty si A a B uz neexistuje (a ked sa objavi B tak ja uz s vami nediskutujem).. tvoje nazory ak su faktami vyvratene a nevies ako dalej reagovat tak tam u teba diskusia konci s vysvetlenim ze sa s nami diskutovat neda 🙂 (no veru neda ked nevies ako dalej) preco namiesto reagovania a zodpovedaniea otazok, normalnom pokracovani v diskusii, ci priznania si "ops o tom som nevedela" 😅 sa urazas ako male decko (napriek tomu ze mas dost rokov) a radej napises "s vami sa diskutovat neda" a "vase otazky su trapne" a navyse este urazas vsetkych ostatnych, svojim sposobom jednania si sa sama zahnala do kuta, skoda len ze nemas dostatok hrdosti na diskusiu ak si za svojim nazormi vobec stojis 🙂
Téma ju duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. O očkovaní sa písalo už veľa, využi vyhľadávanie.
Pekný deň

@gubcikova presne...ak si niekto naivne mysli, ze priebeh choroby je horsi nez neziaduce ucinky, tak to sa teda sakramentsky myli. (niekedy je to stokrat horsie tie ucinky, nez choroba, niekedy nie..a stastie tym, ktori to zvladli OK) Ale nechaj ju tak, vies... place sa az ked sa mlieko rozbije. A farmafirmy tiez potrebuju naivnych odberatelov. Ty si zariad tak,ako bude tebe dobre, nikto ti nebude niest zodpovednost za neziaduce ucinky po vakcinacii iba ty sama. a tvoje dieta. Dokonca ani ta, ktora sa tu s tebou teraz hada. Ty si musis vediet povedat ci ano, ci nie. Nikto nema pravo sa ti do toho starat. Tak ti drzim palce! 😉