Nemáme povinné očkovanie. Čo s tým?

lenkasko
6. máj 2008

Ahojte babenky, poradte co mam robit. Malu mi zackovali v 3 mesiacoch povin. ockovanim - tusim sa to vola hexavakc. alebo tak dajako. Po 6 tyzdnoch by malo byt druhe ockovanie. V zdr. karte ho mam napisane, ale mala nebola zaockovana!!! Co mi poradite? Teraz ma uz 9 mesiacov, a ja mam dilemu ci to mam povedat lekarke ale sa na to vykaslat, ked ju budu teraz v 10 mes. zasa ockovat. Myslite ze by bolo velke riziko nechat to tak, ved predsa sa tie choroby uz nevyskytuju... Prosim poradte mi...Vdaka za kazdy nazor... Aj ked si myslim ze sa priklonite k tomu aby som to riesila u lekarky. 🙂

jaduska
6. máj 2008

Myslíš si správne, určite to lekárke povedať treba.

sisulik
6. máj 2008

lenka...coho sa bojis? bojis sa to povedat lekarke? pre istotu jej to povedz...to nevadi ak sa nezaockuje presne o 6 tyzdnov..napr. tu v kuvajte sa preockovanie robi za mesiac a nie za 6 tyzdnov..a ked je dieta chore, ci ma horucky, takto sa to moze odkladat aj o tyzdne, mesiace..atd...ale urcite to povedz lekarke...ona by si to mala aj tak vsimnut..ved mas ockovaci preukaz??

lenkasko
autor
6. máj 2008

babenky vdaka za odpovede... Sisulik, ja sa nebojim povedat lekarke ze nebola zaockovana. Len proste neviem ci to mam riesit.Ci nebude stacit len to preockovanie v 10mesiaci. Ockovaci preukaz mam, tam samozrejme to ockovanie nemam zapisane, ale udivilo ma ze v karte je zapisane. Som si ista na 100% ze preockovana nebola.

sisulik
6. máj 2008

hmmm...ale povedz o tom lekarke..nech to riesi uz potom ona... 😅

kikafilipko
7. máj 2008

určite o tom povedz dr pretože až po tom druhom očkovaní sa vytvárajú protilátky