icon

Očkovanie 11 ročnej proti rakovine krčka maternice

cukrovinka
4. dec 2017

Ahojte..chcem sa spytat ci ste davali niekto ockovat svoju slecnu proti rakovine krcka maternice...uvazujem nad tym...skusenosti??? Dcera ma 11rokov Dakujem pekne

adsumus
6. dec 2017

@aristka to v dnešných časoch už asi kamarátky bežne preberaju či su nakazené genitálnymi bradavicami a hpv vírusom a všetkými ostatnými virusmi a bakteriami, plesniami a ty ked to nepreberáš, tak zjavne nemáš kamarátky, možno pritom ani nemaju potuchy ako su natom po tejto stránke, hpv vírus urobí šarapatu aj bez toho aby človek o nom vedel ak sa nemýlim.

lindusss2016
6. dec 2017

@adsumus
Nie, lebo to.bolo pred viac ako rokom, co som tie info zhanala a uz to nemienim dohladavat, ako som sa vyjadrila, nepotrebujem nikoho presviedcat, je mi to jedno

anicka766
Odpoveď bola odstránená
adsumus
6. dec 2017

vakcíny neobsahuju ani ortuť ani hliník

adsumus
6. dec 2017

@lindusss2016 len som sa informovala, je ti jedno prečo tvoje dieťa nemá protilátky, chápem.

anicka766
6. dec 2017

@adsumus ach jaj no cakam na tu prednasku...zrejme vies o vakcinach viac ako samotny vyrobca, tak daj nieco . Skoda s tebou stracat cas a zacinam mat pocit ze sekta su ti co urputne zastavaju ockovanie ako ti co si 3x rozmyslia ci vedome ruskou ruletou poskodia zdravie svojho dietata. Prajem ti pekny zvysok vecera a uz sa nerozculuj tolko lebo rychlejsie zostarnes.... ludia tvoje presviedcanie na ockovanie aj tak neberu vazne 🙂

aristka
6. dec 2017

@adsumus no neviem ,ktora by sa chvalila ,ze je niecim nakazena a duplom ak od svojho muza ....hm a ten to priniesol od susedy a urcite pri pozerani do ociciek....

lindusss2016
6. dec 2017

@adsumus
To mas odkial, ze moje dieta nema protilatky?

aristka
6. dec 2017

@lindusss2016 preco mas niekoho presviedcat ,citat vie kazdy ....samozrejme tebe tam dopisali nieco naviac ....

lindusss2016
6. dec 2017

@aristka
Dobre, mas pravdu, vakciny obsahuju same mnamky a ockovat treba, lebo vyhynieme.
Spokojna? Teraz mi uz das pokoj a prestanes ma oznacovat?
Mna tato tema s vami dvoma od zaciatku nebavi, nenecham sa tu urazat nejakymi zakomplexovanymi hlavami. Mam s vakcinaciou vlastnu skusenost, nikto mi to nevyhovori.
P.S. S kamaratkami sa rozpravajte zasadne len o pocasi a o super ucinkoch ockovania, nedajboh aby ste prebrali nejaku intimnu temu 😀 mohlo by vas to poludstit...

aristka
6. dec 2017

@lindusss2016 to aj ty sa rozpravas s kamoskami o suskach ...ver ,never ,ockovanie ma nejak netrha a nemam potrebu sa vobec o tom s ,,kamoskami"debatit a vy hrdinky ,ked sa okolo vasho okolia nieco preventabilne ockom vyserka ,budete prve utekat k lekarovi...inak ako filtrujres vzduch ,ktori dychate ,ako si to nazvala ,kedze obsahuje mňamky ...vies vobec nieco a vymene plynov ,nieco o zlozeni vzduchu a metabolizme....mňam ,mňam....

kittykat22
6. dec 2017

@cukrovinka tvoja dcéra by nemala prekonať rakovinu v detstve. Mám v okolí ženu, ktorej sestra zomrela kôli tomuto očkovaniu. Ona mala leukémiu ako dieťa ktorú prekonala, a aby bola chránená proti rakovine, tak si dala túto vakcínu. Po očkovaní dostala horúčky a už to išlo ☹ Leukémia bola spat. Nepodarilo sa ju vyliečiť.

prevenar
6. dec 2017

@lindusss2016 tu mas zoznam vakcin a latok , ktore obsahuju ..mozes si rozkliknut ,ze co su to za latky .

http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ock...

adsumus
7. dec 2017

@lindusss2016 očkovala si ho proti zaškrtu, tetanu, čiernemu kašlu, hepatitíde, hemofilovi, ružienke, mumpsu, osypkam, ak nie, tak nemá protilátky proti tým chrobám, jeho telo v prípade že napadnu bakterie bude v časovej nevyhode oproti očkovanemu dieťaťu, ktorého telo patogeny spozná a rovno likviduje, nečkovane dieťa sa nemá ako brániť, kým si vytvorí vlastne protilátky pre organizmus už može byť neskoro. ináč neviem prečo máš pocit,že ta niekto rpesviedča, reagujeme na nezmysly ktoré tu píšeš ortuti, rpetože je to take hlupe a ak niekto kvoli tomu neočkuje deti, aby očkovaním nedostali do tela ortuť, tak je to uplne zufalstvo a obávam sa trochu o buducnosť tohto národa. treba dufať, že dalšia generácia už bude natom lepšie

teegreen
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
7. dec 2017

@adsumus
Sice ta to nemusi zaujimat, ale ano, mala dostala ockovanie infaftiz hexa + prevenar. Mmr zatial nie, ma len 19 m a alergiu na vajicka, plus x dalsich veci, preco spada do rizikovej skupiny, takze mam dovod na odklad. Ja som sa nikde nevyjadrila, ze to ockovsnie.nikdy nedam, sama este neviem. Vyjadrila.som sa, ze urcite nedam ocko proti rakovine krcka maternice a ani ziadne ine nepovinne moja dcera nikdy nedostane. Takze klud.
Dohadovat sa tu o konkretnom zlozeni vakcin ma mozno vyznam pre vas. Aj keby obsahovali nvm co, nemozte predsa tvrdit, ze su uplne neskodne, ba naopak zdraviu prospesne. Opakujem, videla som na vlastne oci, co dokaze vakcina sposobit a veru mne to stacilo, aby som dostala strach. A vy si svoje deti kludne ockujte aj proti.cerstvemu vzduchu, mne to je naozaj jedno.

anicka766
7. dec 2017

@lindusss2016 ahoj ukoncime tuto temu, lebo tieto zenske nepresvedci nic....a ved predsa my sme matky a ziadne take ako su ony nas nepresvedcia nicit vedome zdravie svojich deti. Mne osobne staci pohlad na zdrave krasne a vesele dieta...nepotrebujem ho naockovat kadecim na testovacieho kralika

fem
7. dec 2017

Najviac z diskutovanych ockovani vobec, aj v odbornej obci...

cukrovinka
autor
7. dec 2017

Zienky kliiiidek....nehadajte sa 100 ludi 100 chuti...a 100000000 nazorov...otazka znela ci ano ci nie a skusenosti....tak pokoj...dakujem Vam za odpovede...je na kazdej z nas ci da dieta ockovat...ci povinne ci nepovinne... Moje deti maju vsetky povinne...nepovinne som nikdy nedala a asi by som ani nedala...chcela som len vediet nazor dakujem

aristka
7. dec 2017

@cukrovinka ono u chlapov je to lahsie ,ked sa nakazi hpv virusom a tvoria sa mu genital.bradavice ,co nie je prijemna vec ani na pohlad ,tie sa vypalia a chlap sa zaockuje ,kedze nic ine proti ich tvorbe nie je ...no u zien ak zbujneju bunky z virusu ,ockovanie nepomoze ,pretoze sa bunky zvrhli a teraz nech ti mudre av poradia co robit ....inak na nakazu staci uplne jeden sexualny partner ,len s virusom..

aristka
7. dec 2017

@prevenar tazke kovy 😀

aristka
7. dec 2017

@anicka766 no videla si malo ...tvojmu zdravemu dietatu stacia jedny osypky ,aby zomrelo na degeneraciu mozgu a budes sa pozerat na jeho pomalu smrt a to je len jedna komplikacia alebo staci jeden sexualny partner ,aby dievca malo problem ....pod do spitalov a uvidis co je choroba a ako moze skoncit ....inak vcera, ked uz vas pan kapitan av skupiny dava clanky aj z bulvaru ako cas .sk ,tak markiza je nieco obdobne ...bolo tam dietatko ,ktore zjavne dostalo encefalitidu po postipnuti komarom na sk.
@prevenar videl si to ....myslim si ,ze k teme ockovania to ma dost vypovednu hodnotu ...

adsumus
7. dec 2017

@lindusss2016 tak iank to je zvláštne, že udajna ortuť a olovo a hliník v jednej vakcíne považuješ za problém a v druhej nie, ale tak ludia sme rozni, ja som sa už prestala čudovať niektorým veciam.
@cukrovinka ved nikto sa tu neháda, dala pani informáciu o olove tak debatíme, neviem čo sice má spoločne olovo s očkovaním proti rakovine ale tak budiž.

sticker
anicka766
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
7. dec 2017

@anicka766 dalsi velmi prijemny av nick ,ze by znama osoba... tie neskodne osypky ti zjavne nic nehovoria ...hm.apropo toto nie si vo vasej skupine ,ale na verejnom fore ,tak nebud drza a neupozornuj ma kde mam a nemam prispievat...videla si ty vobec niekedy genitalne bradavice ,aj zeny ich mozu mat ...nielen rakovinu krcka maternice .

anicka766
Odpoveď bola odstránená
prevenar
Odpoveď bola odstránená
dadadada1
7. dec 2017

@timilv ahoj, mam 15 rocnu dcerku a neviem sa rozhodnut, ci dat ockovat. Doktorka,samozrejme odporuca, ex je zasadne proti.

teegreen
Odpoveď bola odstránená