Očkovanie. Áno či nie?
Ahojte. tak nasho maleho nechcela dat zaockovat nasa pani doktorka detska..kvoli tomu ekzemu..a teraz na nas poslala hygienu..ona ta co ho mala sama zaockovat tak sa chrani a nam skodi a tlaci na nas hygiena aj ona ze ho mame dat zaockovat nikoho nezaujima ze maly je natom zle..ze ma tazky atopicky ekzem..ze ma astmu..ze je alergik a ze ma uzliny po celom tele..a nieje ockovany od 3 mesiacov. nevieme co mame robit.. Dakujem mamickam co mi odpisali a radili. manzel o tom nechce pocut ze tu pisem ze to su somariny a ze mi z toho prepne..ale ja si pokazit dieta nedam..alebo zabit..aby mi dostal z ockovania leukemiu alebo rakovinu??? neviem kam sa mame obratit..uz mal aj zapal tazky zapal pluc obojstranny z toho ekzemu dostal. a bojim sa toho..ze ked ho zaockujeme stane sa nieco velmi zle...maly nema ziadnu imunitu a nieje proti nicomu ockovany od 3 mesiacov zivota.. prosiiiim pomozte poradte kam sa mame obratit aby nam ho nezaockovali..lebo prideme o syna..
@kvieta
to ma ohlupnut rodicov akoze ich dieta ma lepsiu "opateru" aby predsalen sa dali ukecat a totalne oblbnut a predsalen napchali do decka sracky co sa len daju.......... defibrilator je pripraveny keby nieco....... a ked to nevyjde, tak co uz, snaha bola 😀
@kvieta na taketo centra by som dala padnut bombu ! ! ! (samozrejme nie na deti, ale na to centrum) 😠
ze... CENTRUM PRE OČKOVANIE DETÍ S KOMPLIKÁCIAMI PO OČKOVANÍ A KONTRAINDIKÁCIAMI OČKOVANIA 😠
nie su nahodou komplikacie a KONTRAindikacie priciny a okolnosti vylucujuce pouzitie urcitej metody liecby alebo liecebneho postupu, vykonu, ci lieku????
co za blaaaaaaaaazna vytvoril taketo nieco????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠
mozno keby ste si preklepli tieto osobky nasli by ste kde vsade este figuruju mimo tohto centra, a mozno aj nie a ja sa strasne mylim, za co sa velmi ospravedlnujem
MUDr. I.U., MPH,
MUDr. D.H.
@fidka79 presne každa matka by si ho mala kupit a precitat a hlavne rozmýslat pri tom!
Možno by som to mala doplniť, aby nevznikli zbytočné polemiky o očkovaní detí s kontraindikáciami.
CENTRÁ V DFN Košice
CENTRUM PRE OČKOVANIE DETÍ S KOMPLIKÁCIAMI PO OČKOVANÍ A KONTRAINDIKÁCIAMI OČKOVANIA
amb. lekár: MUDr. Ingrid URBANČÍKOVÁ, MPH, MUDr. Dana HUDÁČKOVÁ
ordinačné hodiny: podľa telefonického objednania
Tel.: 055 235 2697
sídlo: II. hrebeňová budova, Tr. SNP 1, KE, 3. poschodie
Toto centrum sa zaoberá nie len samotným očkovaním, ale všetkým, čo je spojené s očkovaním, nežiadúcimi účinkami, kontraindikáciami, či očkovať, alebo nie na základe zisteného stavu a pod. Práve som dohovorila s Mudr. Slovenskou, bola veľmi ochotná a nie je problém sa tam objednať na konzultáciu.
@fidka79 Mne sa to tiež nezdalo, preto som tam zavolala, mám to z prvej ruky. Nie je to moje vymyslené tvrdenie, je tam aj telefónne číslo, každý sa môže informovať pred tým, ako tu čokoľvek zavádzajúce napíše, iba preto, že si to ON-A myslí.
Inak, také centrá sú po celom Slovensku, nie len v KE, ak by mali mamičky z iných miest problém, stačí si to vyhľadať pod "očkovacie centrá", určite vám dajú odbornejšie info, ako tu.
Napriek tomu ja si myslím, že ten názov je doslovne pravdivý a presne vypovedá o tom, o čo v centre ide, napriek tomu, čo ochotne povedia do telefónu, kým ešte nie si reálne fyzicky u nich a pod ich emocionálnym a iným nátlakom... Dr. I.U. to jasne reprezentuje zakaždým, keď otvorí ústa, príp.sa dotkne klávesnice s úmyslom odpovedať na nejakú otázku ohľadom očkovania...
@kvieta no tak to by bola prca tam docestovat, normalne som zvedava co by mojmu synovi s imunodeficitom odporucili 😀 lebo ved poruchy imunity nie su kontraindikaciou 😀 kontraindikacie predsa neexistuju, neziaduce ucinky su vymysly,.....ci by neodisiel odtial nadrogovany, napichany a na invalidnom voziku 🙄 🙄 🙄 🙄 ak vobec....
ano ten nazov vazne hovori za vsetko 🙂
OČKOVANIE DETÍ S KOMPLIKÁCIAMI PO OČKOVANÍ A KONTRAINDIKÁCIAMI OČKOVANIA
blaaaaaazni 😠 a ze vraj studovani
@kvieta Však som jasne napísala, že napriek Tvojmu osobnému telefonátu si ja MYSLÍM. 🙂 Ale fakt si to nemyslím len preto, že som sa práve dnes zle vyspala, ale preto, že aké také skúsenosti s touto oblasťou mám, či osobné, či sprostredkované, a z tých som vyvodila svoj názor na toto centrum a vedomia, že ani párom volom by ma tam nedotiahli 😉
No, píšem asi niekedy ako maďar, ale snáď je to stále zrozumiteľné 😉
@zaockujteajslnko To tam nie je treba, ten prívlastok je implikovaný v tých ostatných slovách.. takto by to len moc kričalo a EÚ by to asi nepovolila..
Takže pre všetky mamičky, ktorých deti mali nežiadúce účinky po očkovaní a nemajú v zdravotnom zázname podpísaný informovaný súhlas s plnohodnotným poučením, vysvetlením a rizikami vykonaného lekárskeho úkonu (teda očkovania)........Ide o porušenie paragrafu a zákona zo strany lekára, môžete podať podnet (sťažnosť) na príslušný samosprávny kraj zriadovateľovi, VUC- oddelenie zdravotníctva a humánnej farmácie....to platí pre súkromných pediatrov (s.r.o.) Za porušenie tohto zákona, bude udelená sankcia lekárovi, ak ku skutku došlo v termíne do 1 roka od úkonu !! Koniec oznamu... 🙂 🙂
@zaockujteajslnko Tak tak, už to bolo moc dlhé 😀
@zaockujteajslnko No neviem, to je na polemiku, na 1 strane je dôležitá kolektívna imunita, aby boli chránení aj tí, čo zaočkovaní "byť nemôžu", na druhej strane na SK než.účinky ani kontraindikácie k očkovaniu neexistujú, hm.. kocúrkovo.. asi to budeme musieť zhodiť na veľmi malú účinnosť vakcín, teda reálne protilátky a snáď nejakú imunitu si vybuduje veľmi mizivé percento zaočkovanej populácie, preto musí byť % zaočkovanosti čo najvyššie..
sam Bill Gates otvorene prezentuje za akym ucelom pouziva, okrem ineho, aj vakciny, a to nema daleko od eugeniky

Môžno to je centrum. Ani kamoška nevedela presne ako sa to volá.