icon

Očkovanie. Áno či nie?

tonjadabik2
5. mar 2013

Ahojte. tak nasho maleho nechcela dat zaockovat nasa pani doktorka detska..kvoli tomu ekzemu..a teraz na nas poslala hygienu..ona ta co ho mala sama zaockovat tak sa chrani a nam skodi a tlaci na nas hygiena aj ona ze ho mame dat zaockovat nikoho nezaujima ze maly je natom zle..ze ma tazky atopicky ekzem..ze ma astmu..ze je alergik a ze ma uzliny po celom tele..a nieje ockovany od 3 mesiacov. nevieme co mame robit.. Dakujem mamickam co mi odpisali a radili. manzel o tom nechce pocut ze tu pisem ze to su somariny a ze mi z toho prepne..ale ja si pokazit dieta nedam..alebo zabit..aby mi dostal z ockovania leukemiu alebo rakovinu??? neviem kam sa mame obratit..uz mal aj zapal tazky zapal pluc obojstranny z toho ekzemu dostal. a bojim sa toho..ze ked ho zaockujeme stane sa nieco velmi zle...maly nema ziadnu imunitu a nieje proti nicomu ockovany od 3 mesiacov zivota.. prosiiiim pomozte poradte kam sa mame obratit aby nam ho nezaockovali..lebo prideme o syna..

luciannka83
5. mar 2013

Môžno to je centrum. Ani kamoška nevedela presne ako sa to volá.

zaockujteajslnko
5. mar 2013

@kvieta
to ma ohlupnut rodicov akoze ich dieta ma lepsiu "opateru" aby predsalen sa dali ukecat a totalne oblbnut a predsalen napchali do decka sracky co sa len daju.......... defibrilator je pripraveny keby nieco....... a ked to nevyjde, tak co uz, snaha bola 😀

hajanka
6. mar 2013

@kvieta na taketo centra by som dala padnut bombu ! ! ! (samozrejme nie na deti, ale na to centrum) 😠

ze... CENTRUM PRE OČKOVANIE DETÍ S KOMPLIKÁCIAMI PO OČKOVANÍ A KONTRAINDIKÁCIAMI OČKOVANIA 😠

nie su nahodou komplikacie a KONTRAindikacie priciny a okolnosti vylucujuce pouzitie urcitej metody liecby alebo liecebneho postupu, vykonu, ci lieku????

co za blaaaaaaaaazna vytvoril taketo nieco????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠

zaockujteajslnko
Odpoveď bola odstránená
zaockujteajslnko
6. mar 2013

mozno keby ste si preklepli tieto osobky nasli by ste kde vsade este figuruju mimo tohto centra, a mozno aj nie a ja sa strasne mylim, za co sa velmi ospravedlnujem

MUDr. I.U., MPH,
MUDr. D.H.

katrenka111
6. mar 2013

@fidka79 presne každa matka by si ho mala kupit a precitat a hlavne rozmýslat pri tom!

kvieta
6. mar 2013

Možno by som to mala doplniť, aby nevznikli zbytočné polemiky o očkovaní detí s kontraindikáciami.
CENTRÁ V DFN Košice

CENTRUM PRE OČKOVANIE DETÍ S KOMPLIKÁCIAMI PO OČKOVANÍ A KONTRAINDIKÁCIAMI OČKOVANIA
amb. lekár: MUDr. Ingrid URBANČÍKOVÁ, MPH, MUDr. Dana HUDÁČKOVÁ
ordinačné hodiny: podľa telefonického objednania
Tel.: 055 235 2697
sídlo: II. hrebeňová budova, Tr. SNP 1, KE, 3. poschodie

Toto centrum sa zaoberá nie len samotným očkovaním, ale všetkým, čo je spojené s očkovaním, nežiadúcimi účinkami, kontraindikáciami, či očkovať, alebo nie na základe zisteného stavu a pod. Práve som dohovorila s Mudr. Slovenskou, bola veľmi ochotná a nie je problém sa tam objednať na konzultáciu.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kvieta
6. mar 2013

@fidka79 Mne sa to tiež nezdalo, preto som tam zavolala, mám to z prvej ruky. Nie je to moje vymyslené tvrdenie, je tam aj telefónne číslo, každý sa môže informovať pred tým, ako tu čokoľvek zavádzajúce napíše, iba preto, že si to ON-A myslí.
Inak, také centrá sú po celom Slovensku, nie len v KE, ak by mali mamičky z iných miest problém, stačí si to vyhľadať pod "očkovacie centrá", určite vám dajú odbornejšie info, ako tu.

eaka
6. mar 2013

Napriek tomu ja si myslím, že ten názov je doslovne pravdivý a presne vypovedá o tom, o čo v centre ide, napriek tomu, čo ochotne povedia do telefónu, kým ešte nie si reálne fyzicky u nich a pod ich emocionálnym a iným nátlakom... Dr. I.U. to jasne reprezentuje zakaždým, keď otvorí ústa, príp.sa dotkne klávesnice s úmyslom odpovedať na nejakú otázku ohľadom očkovania...

hajanka
6. mar 2013

@kvieta no tak to by bola prca tam docestovat, normalne som zvedava co by mojmu synovi s imunodeficitom odporucili 😀 lebo ved poruchy imunity nie su kontraindikaciou 😀 kontraindikacie predsa neexistuju, neziaduce ucinky su vymysly,.....ci by neodisiel odtial nadrogovany, napichany a na invalidnom voziku 🙄 🙄 🙄 🙄 ak vobec....

ano ten nazov vazne hovori za vsetko 🙂

OČKOVANIE DETÍ S KOMPLIKÁCIAMI PO OČKOVANÍ A KONTRAINDIKÁCIAMI OČKOVANIA

blaaaaaazni 😠 a ze vraj studovani

kvieta
6. mar 2013

@eaka
@hajanka Ak nemáte osobnú skúsenosť, tak sú to iba špekulácie.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
kvieta
6. mar 2013

@fidka79 Ale veď aj ja som sa pozastavila nad tým názvom🙂 Práve preto som tam zavolala. Nebudem ďalej o tom špekulovať a dávať priestor na rozvíjanie nezmyselných diskusií. Každý si môže zavolať a informovať sa. Ja som to už urobila, mám v tom jasno.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
hajanka
6. mar 2013

@kvieta nie nemame s tym centrom skusenosti, ani by ma tam stadom volov nik nedostal 😀
ale viem o mamickach tu na fore, ktore s tym skusenosti maju 😉 a takto to asi nejak chodi, ako som popisala vyssie

eaka
6. mar 2013

@kvieta Však som jasne napísala, že napriek Tvojmu osobnému telefonátu si ja MYSLÍM. 🙂 Ale fakt si to nemyslím len preto, že som sa práve dnes zle vyspala, ale preto, že aké také skúsenosti s touto oblasťou mám, či osobné, či sprostredkované, a z tých som vyvodila svoj názor na toto centrum a vedomia, že ani párom volom by ma tam nedotiahli 😉

eaka
6. mar 2013

No, píšem asi niekedy ako maďar, ale snáď je to stále zrozumiteľné 😉

zaockujteajslnko
Odpoveď bola odstránená
zaockujteajslnko
Odpoveď bola odstránená
eaka
6. mar 2013

@zaockujteajslnko To tam nie je treba, ten prívlastok je implikovaný v tých ostatných slovách.. takto by to len moc kričalo a EÚ by to asi nepovolila..

nikimax
6. mar 2013

Takže pre všetky mamičky, ktorých deti mali nežiadúce účinky po očkovaní a nemajú v zdravotnom zázname podpísaný informovaný súhlas s plnohodnotným poučením, vysvetlením a rizikami vykonaného lekárskeho úkonu (teda očkovania)........Ide o porušenie paragrafu a zákona zo strany lekára, môžete podať podnet (sťažnosť) na príslušný samosprávny kraj zriadovateľovi, VUC- oddelenie zdravotníctva a humánnej farmácie....to platí pre súkromných pediatrov (s.r.o.) Za porušenie tohto zákona, bude udelená sankcia lekárovi, ak ku skutku došlo v termíne do 1 roka od úkonu !! Koniec oznamu... 🙂 🙂

adrioska
6. mar 2013

@fidka79 nemohla by si ten clanok preskenovat a dat sem na MK? 🙂

zaockujteajslnko
Odpoveď bola odstránená
eaka
6. mar 2013

@zaockujteajslnko Tak tak, už to bolo moc dlhé 😀

zaockujteajslnko
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
eaka
6. mar 2013

@zaockujteajslnko No neviem, to je na polemiku, na 1 strane je dôležitá kolektívna imunita, aby boli chránení aj tí, čo zaočkovaní "byť nemôžu", na druhej strane na SK než.účinky ani kontraindikácie k očkovaniu neexistujú, hm.. kocúrkovo.. asi to budeme musieť zhodiť na veľmi malú účinnosť vakcín, teda reálne protilátky a snáď nejakú imunitu si vybuduje veľmi mizivé percento zaočkovanej populácie, preto musí byť % zaočkovanosti čo najvyššie..

kvieta
Odpoveď bola odstránená
desszi
6. mar 2013

sam Bill Gates otvorene prezentuje za akym ucelom pouziva, okrem ineho, aj vakciny, a to nema daleko od eugeniky