icon

Očkovanie dieťaťa narodeného akútnym cisárskym v 31. týždni

nikolaloreen
10. nov 2014

Ahojte zienky,moja dcérka sa mi narodila v 31tt akutnym cisarskym rezom,má zakrvacanie do mozgu 3.stupen,s rozpadajucej krvnej zrazeninky sa vytvorili 2 cysty...teraz mame 5mesiacikov ,korigovany vek 3mesiaciky,neurologicka nám prvé povinne ockovanie oddialila..čo som rada.no bojim sa keď príde deň ockovania..je tu nejaká mamička stouto diagnozou a dali ste svoje dieťatko ockovat? Aké malo dieťatko reakcie? Ďakujem za každú odpoved

Strana
z3
aristka
Odpoveď bola odstránená
nikimax
22. nov 2014

@aristka ty ma co zase oslovujes!!ak nemas nic k danej teme, tak ma neobtazuj....za autizmus a povakcinacne poskodenie mojho dietata moze vakcina mmr aj prevenar, co bolo riadne nahlasene na sukl,zaevidovane , akceptovane a potvrdene odbornym lekarom....ak si tu budes vymyslat ohladom mojej rodiny, trepat vymysly na co nemas suhlas a urazat nadalej, nahlasim tvoje konanie adminom.....

aristka
22. nov 2014

@nikimax kto si vymýšľa ohľadom tvojej rodiny ...video svojej domácnosti si dala ty ,plus čo máš a nemáš nahlásené ,mne je fuk inak ja v tom videu je tuším doktor gynekológ ak sa nemýlima viem ,že net znesie ,tak ako čo si napísala teraz ,keďže kartu tvojho dieťatkka nevidíme a viem,že si tu ukázala často riadne medzery ohľadom termínov ,ako enecefalitída,necefalopathia a pod... ale to už vieš a je to mimo tému...

nikimax
22. nov 2014

Ziadam admina @martinjasen aby posudil ,ci sa jedna o porusenie pravidiel diskusie zo strany uzivatelky @aristka za osocovanie, urazanie mojej rodiny a opakovane provokovanie , pricom bola informovana, ze z mojej strany diskusia s nou bola skoncena., co odmieta respektovat.Za pripadne vyvodenie dosledkov vopred dakujem..

Strana
z3