Očkovanie HPV v 14r.?
Dať zaočkovať 14 ročnú dceru proti HPV?
Dali ste niekto? Nemá to vedlajšie učinky,reakcie?
Názor, kde boli IT čkári a homeopati (mnohí z nich sú vyštudovaní lekári) zmotaní do jedného šarlatánstva ma naozaj pobavil, lebo aj tí IT sú dosť často odborníci vo svojej oblasti navyše mnohí z nich majú tak nadpriemernú inteligenciu, že ak ich nejaká téma zaujme sú schopní nájsť a načítať a porovnať viac vedeckých štúdii ako niektorí lekári, naviac mnohí majú aj jazykové znalosti, aby mohli študovať aj štúdie z rôznych štátov a teraz zďaleka nemyslím, len tie alternatívne, niekedy stačí študovať letáky tých očkovacích látok z rôznych krajín a zistíš, že sa v rôznych krajinách vyskytujú rôzne nepriaznivé účinky, viem lebo sesternica zdravotná sestra takto študovala jednu z vakcín.
Len doplním, že samozrejme si vážim aj názory lekárov a naozaj aj veľa z nich si študuje toho naozaj veľa nielen informácie z farma firiem a dokonca si myslím, že aj informácie z farma firiem sú dôležité, len ich niekedy netreba brať ako jediné možné, a teda svoje deti očkujem, ale nad touto vakcínou fakt váham.

@aristka skoda reci s tebou, ako vidim, neviem, kde si zistila, ze som av, uz som pisala, ze moja dcera ockovana je. Na stranke sloboda v ockovani som napr.citala clanok od lekarov, ako ockovanie lepsie zvladnut, takze nie, nepise sa tam len o tom, ze ockovanie je fuj, fuj, zle. A ze poznam taku dr? A co? Nemozem za to, ze u nas v meste taka oridnuje. Moje deti k nej napr.nechodia, ale pani dr.poznam. Nechaj si svoje ironicke poznamky pre seba, prosim ta a chod rypat do niekoho ineho. Prajem pekny den