Očkovanie - poruchy dýchania a syndróm náhleho úmrtia kojenca
ukazka z knihy MUDr. Ludmily Elekovej “ Ockovanie, jeho ucinky, nasledky a ich liecba II. Diel str. 40 az 43
“Dostavame sa k najhorsiemu moznemu poskodeniu ockovanim, nahlemu umrtiu doposial zdraveho dietata.Skutocnost ze deti maju po ockovani zavazne poruchy dychu, objavila uz pred mnohymi rokmi australska vedkyna Dr. Viera Scheibner. “
“ V clanku Nahle umrtia kojencov maju suvislost s ockovanim http://www.whale.to/vaccines/cot_death.html Dr. Scheibner podrobne popisuje mechanizmus akym dochadza k nahlemu umrtiu kojencov po ockovani.Pri analyze zaznamu dychu kojencov, boli najdene prejavy stresu po ockovani. Podstatne je ze tieto zmeny sa nasli u vsetkych ockovanych deti, bez ohladu na druh vakciny.V tej dobe sa ockovalo iba DTP (zaskrt, tetanus, cierny kasel – pertusis), ale rovnaky stresovy vzorec bol pozorovany aj u deti ockovanych len proti tetanu a zaskrtu, preto nie je spravne z neurolickych problemov obvinovat len pertusis zlozku, a mysliet si ze jej vynechanim sa situacia zlepsi.”
“zaznamy Dr. Scheibner potvrdili existenciu stresoveho dychania, co je dychanie s nizkym objemom, ( 5 – 10% objemu normalneho dychu), objavujucich sa v zhlukoch (3 – 6 kratsich epizod behom 10 – 15 min.), ked sa u dietata rozvijala choroba, rastli mu zuby, bolo vystavene insultom ( expozicia cigaretovemu dymu, unava, prilisna pozornost navstevnikov, alebo ockovanie). Vela pricin viedlo k rovnakej reakcii.”
“ Aj prace inych autorov (39,40,41,42) preukazali napadnu kumulaciu SIDS do obdobia kratko po ockovani. Podla jednej z tychto praci kojenci umierali kratko po DTP ockovani cca. 7 -8 x castejsie nez v inych obdobiach. Po zavedeni vakciny Hexavac, bola stiahnuta z trhu) v Nemecku zomrelo viac ako sto deti kratko po jej podani. Umrtnost kojencov kratko po ockovani sa vyrazne zvysila. Nedavno na verejnost unikli doverne materialy firmy Glaxo – SmithKline, ktore sa tykali umrti po ich vakcine Infantrix hexa.
V pribehu dvojrocneho obdobia bolo firme hlasenych takmer 90 umrti, vacsina nastala behom jedneho dna po ockovanii, vo velkom pocte slo o malych kojencov vo veku 2 – 3 mesiace. Original a komentar si mozete precitat na
http://vran.org/in-the-news/can-infantrix-hexa-kill-babies/
http://vran.org/wp-content/uploads/Initiative-Citoyenne-Press-Release-Infantrix-Hexa-6-12-12.pdf
Hexavac bol stiahnuty z trhu po cca 100 umrtiach, uvidime kolko deti bude musiet este zomriet, nez rovnaky osud postihne aj Infantrix hexa. Pri priemernej podhlasenosti NU najmenej 90 % skutocny mozny pocet umrti novorodencov zposobeny touto vakcinou je desivy. “

@anickadusicka13 lekarov mam v rodine niekolkych a nesponzoruje ich nikto, dokonca ked im aj zaplatia nejaku knihu alebo ucebnicu musia to napisat do dani a potom cast z toho zaplatit danovemu 20% z hodnoty knihy
@buckeye dakujem, fakt to umele oplodnie je ruska ruleta,ked si vezmes, akym procesom vyroby to musi prejst.... ze to vobec prezije a ozije to zmrazenie ... sila
@peter952 tak veď keď si o tom presvedčená,tak si experimentuj so svojím dieťaťom,ale prečo tu ovplyvnuješ aj druhých svojou zaujatosťou?to si vážne berieš všetky tie deti ovplyvnených mamičiek na zodpovednosť???to nemáš z toho strach?
ja osobne mám svoje zaočkované-len povinné očkovania,s odkladmi prvého do pol roka a rozložením vakcín,ale v živote si ma tu nevidela písať MAMIĆKY OČKUJTE! to by som si nikdy na zodpovednosť nezobrala.čo si robím s mojimi deťmi je moja vec a moja zodpovednosť,ale nemôžem si brať na zodpovednosť to,že niekoho "ukecám" na niečo, o čom prečítam pár kníh...tebe to ešte nedošlo?toto už totiž nie je sranda.toto je fakt ovplyvňovanie....
@anickadusicka13 ono takto pri tom zmrazovani to plnu ochrannu funkciu, pretoze standardne ak nieco zmrazis bez nejakého ochranneho roztoku a potom to rozmrazis, bunky ti popraskaju..toto zabranuje tvorbe krystalov a tym popraskaniu, ale na to stacia fakt minimalne koncetracie, ktore sa aj pouzivaju, mutagen to je v silnych koncentráciách a pri dlhodobej expozicii (a aktívnej bunke, ktora metabolizuje a exprimuje veci z DNA, co zmrazene bunky nerobia), ludia co sa tym ale natieraju pouzivaju 50-100% roztok a pouzivaju ho dlhodobo..inak krvne vaky, ktore sa zamrazuju (darcovia roznych zloziek krvi, krvotvorne bunky z kostnej drene etc ) to obsahuju tiez, ale znova v malej koncetracii
@peter952 a skús si prečítať knihy aj z "opačného súdka"...pretože inak sa objektívne k veci nepostavíš.aleob skús poprosiť niekoho napr. z detskej JISky,alebo nejakú detskú sestru z tvojho okolia o rozhovor. možno ti trošku pomôže otvoriť oči,ako a čím si prechádzajú deti,ktoré si prešli tými chorobami.píšem ti to v dobrom,ako mama mame.nikdy nemám tendencie niekoho urážať.
@jaja102 neviem, on nikoho neukecava, iba posuva info, aspon ja to vnimam tak, kazdy nech si robi, ako uzna za vhodne, ale je blbost obvinovat druhych za chorobu vlastneho dietata,
Aj tak vlastne, to sirenie neockovania, ide proti tym co neockuju,lebo cim ich je viac, tym system viac pritvrdi v presadzovani ockovania... kazdy si za svoje rozhodnutiie, ockovat ci neockovat, bude niest zodpovednost, a niekdy zobrat zodpovednost za zdravie svojho ditata do svojich ruk je viac ako mnohe zeny, ci otcovia dokazu uniest... a napr niekdy aj odolat natlaku lekara, chce odvahu, nie kazdy to zvladne... mna osobne by zaujimalo, kolko mamiciek vobec citalo pribalovy letak vakcin pred ockovanim, napr... ci iba tisko stali a robili nieco co sa robi stale a tak to musi fungovat, neviem, kazdy nech si zvazi sam
@peter952 asi ako tá blamáž keď sa zistilo, že štúdia tvrdiaca, že očkovanie spôsobuje autizmus, je vymyslená....
Ak vakcinátori klamú o skutočnej zaočkovanosti, odkiaľ čerpáš ty svoje čísla? Možno už ani nemusíš nikoho presviedčať, lebo v skutočnosti už vlastne nikto neočkuje...? 😎
@anickadusicka13 dostuduj si o tom viac a budes vediet preco
@majkuska das mi na to recept ? Dakovalo 🙂
@anickadusicka13 problem je v tom, ze ked neockuju svoje deti ohrozuju aj ostatných napr tych co sa nemozu ockovat z objektívnych pricin (alergia na zlozku, vrodena imunodeficiencia) rodicia takto z objektívnych pricin neockovanych deti sa musia spoliehat na kolektivnu imunitu, lenze ked klesne zaockovanost, tak kolektivna imunita nefunguje a ohrozuje to aj tuto skupinu deti..a druha vec je, ze cim viac ma virus, alebo bakteria moznost nakazit ludi, tym viac ma moznost delit sa a tym ma viac moznost mutovat..lenze co sa stane ked zmutuje povrchovy antigen? znizi sa ucinok vakciny, pretoze ta je proti tomu pôvodnému a tento zmeneny virus/ bakteria s novym pozmenennym antigenom potom moze nakazit aj tych, co su zaockovani a aj tych co uz prekonali prirodzenu nakazu pôvodného, pretoze ich protilatky su zasa len proti tomu pôvodnému...
@peter952 a este suhlasim z
@jaja102 skus si precitat z ineho konca. A hlavne vyjadrenia rodicov, ktorych deti zaplatili zivotom koli neockovaniu. Myslim zeby radi vratili cas a dali zaockovat. Aj v nasej nemocnici zabil pneumokok 3 rocne dievcatko, zomrelo na sepsu. Samo rejme ockovane nebolo. Tak prosim ta neovplyvnuj ine matky. Kazda nech sa rozhodne sama a verim ze spravne.
@buckeye dakujem za krasne vysvetlenie pre
@anickadusicka13 mne sa to nechcelo takto rozpisavat.Srdecna vdaka 🙂
@buckeye oki, a kde mam istotu, ze dita si aj po ockovani vyvynie imunitu? sak sa nerobia niake testy pred ani po ockovani, ktore zistia, ze ci dieta ma protilatky ,,, co ked aj ked bolo zaokovanych cca 95% deti, ale protilatky mali iba dajma tomu iba 50% zaockovanych? alebo dokonca menej, nech mi niekto dokaze, ze vsetky zaockovane deti mali aj "ochranu"protilatok o ktorej kazdy vravi, kto to dokaze ? co ked taochrana nikdy nebola???? a,kolektivna imunita, vatsina dospelych nie je preockovana dlhu dobu pricom protilatky na cierny kasel su na cca 5 rokov, potom kazdy dospely -20 rocny clovek je bacilonosic,lebo uz nema protilatky, a do dalsieho ocovanie daleko, tak preco nazyvat neockovane deti bacilonosicmi ? .... jednoducho, cela ta teoria nesedi ....
@majkuska budem rada ak mi to rozpises aj ty este raz, lebo stale nechapem, 🙂
@anickadusicka13 máš pravdu,je to tak.len pozerať na vec sa má vždy z oboch strán.tiež osom čítala mnohé z kníh,ktoré Pani peter spomína, tiež som zvažovala, či dať, či nedať...ale skúsenosti v práci,a aj svoje vlastné ma utvrdili v tom,že bude lepšie dať, a urobila som všetko pre to,aby-ak by malo dôjsť k nežiadúcim účinkom-čo je asi každému jasné,že môže,kedže vakcína je liek,a lieky predsa nežiadúce účinky majú boli čo najmenšie. vakcíny som presúvala a rozkladala a malo to efekt.ja si myslím,že každý rozumny rodič má z toho obavu,od toho sme rodičia,ale treba zvážiť pre a proti a u mňa osobne to pre vyhralo.viac by som sa bála,keby zaočkovaný nebol.... čakáme druhé a budem to riešiť rovnako.je to môj názor a mrzí ma,že sa do týchot diskusií nezapájajú ľudia znalí témy, konkrétni lekári, či už su pre,alebo proti, že vždy to stojí len na niekom,čo si niečo naštudoval a potom sa tu len uráža a osočuje...vtedy z tej diskusie radšej odchadzam....
@jaja102 kazdy si musi zvazit pre a proti a kazdy sa rozhoduje najlepsie ako v danej chvili vie, a najlepsie pre svoje dieta, ale kazdy sme iny a preto sa zdy rozhoduje inak 🙂 co sa tyka lieciv tak ja citam pribalove letaky a ked je tam viac neziaducich ucinkov ako tych ziaducich, tak vyhodim 😉 drzim palce
@anickadusicka13 manzel pracuje v zdravotnictve. Ten mi tie letaciky zakazal citat. Je tam dost vela nepodlozenych veci. A pisu to preto, aby v pripade niecoho vyrobca bol pravne kryty. A ver odkedy som ho pocuvla nemam taky strach z tych liekov. Predtym som vzdy kontrolovala a sledovala deti ako nenormana pri kazdom novom lieku.
a to tu moze byt takato reklama na knihu?
@anickadusicka13 @anickadusicka13 na to sa robia klinicke testy, tie sa nerobia celonarodne, ale len na urcitej vzorke ludi, pripadne u niektorých ochoreni sa aj robia celonarodne, napr u zien v obdobi tehotenstva, ak je vakcina zla a nevytvara dostatok protilatok u vsetkych, tak sa neuvedie na trh, u cierneho kasla je ta imunita dlhsia nie len 5 rokov, odporuca sa ockovat kazdych 10-15 rokov (vakcina dtap pre dospelých), ine ochorenia maju dlhodobu imunitu po ockovani, a napr cierny kasel ano vacsina dospelých na to kasle a neprockovava sa i ked je to v odporucaniach, hlavne ak sa v rodine ocakava prirastok), preto sa v niektorých krajinach zaviedlo ockovanie tehotných dtap vakcínou, aby tie najzranitelnejsie (novorodenci) boli chraneni, v Anglicku prebehla studia, pretoze mali zvyseny pocet umrti na cierny kasel u novrodencov, ked ockovali matky pocas tehotenstva (v poslednom trimestri) umrtia na cierny kasel sa nekonali..
@majkuska a co sa tyka tej smrti dievcatka s pneumokokami, pneumokov je niekolko stoviek kmenov, ockuje sa len proti 13 z nich s prevenarom, vies aky presne kmen pneumokoka mala, aby si dokazala, ze dieta bolo napadnute prave jednym z tych 13tich proti ktorym sa ockcuje?, , v opacnom pripade, by jej ani to ockovanie prevenarom nepomohlo,
@anickadusicka13 pretoze sa ockuje voci tym, ktore su rizikove z hladiska umrtnosti, ostatne kmene nevyvolavaju take reakcie (max sposobi nadchu) a niektore su dokonca take, ze ich ma vacsina populácie bez priznaku...takze velky predpklad vhladom na to, ze dievcato zomrelo, ze zomrelo prave na ten rizikovy kmen
@buckeye no, a co ked tym klinickym skuskam neverim ? preco nerobili "celonarodne", ked sme mali tak vysoku zaockovanost?, aby si to overili v praxi ? , preco to neurobia teraz, stale mame vysoku zaockovanost, aby dokazali, ze to funguje??? tieto "statisticke" klinicke skusky su iba klamstvo s cislami, jednoducho tomu nevrim, a ako vidim ani ty, ani nikto iny mi niako nedokaze, ze "kolektivna imunita funguje, kedze mi nevies dokazat kolko ockovanych deti naozaj imunitu ockovanim nadobudlo, a dokoca aj vyrobca vakcin potvrdzuje, ze su jedinci, ktori su imunitu po ockovani nevytvoria .... vie sa mi niekto zarucit, ze to ,ktore dieta si po ockovani vytvori imunitu na tu ktoru chorobu proti ktorej sa da ockovat ??? pokial nie, tak sme vsetci iba pokusne mysi .... a tie statiskiky, ze je sanca 1:4, alebo nieco podobne, si mozu strcit, pokial stat vyzaduje ockovanie tak by sa za to zarucit mal, a pokial nie, tak by to nemal vyzadovat ....
@buckeye stale je to len predpoklad, ale nie istota, dat pneumokoka na rozbor a zisti presne prosim, ved o tom je veda, cierne na bielom, nie iba viera , ci som zabudla, ta vasa ockovancia medicina je nabozenstvo, lebo iba verite ... 😉
anickadusicka13 lenze ak sa aj u nejakej casti ludi nevytvori imunita stale sa u vacsiny vytvara a tak su chraneni aj ti, ktori maju vytvorených malo protilátok..vacsina vakcin vykazuje 90% ucinnost..
ale jasne vsetky studie su sfalsovane len antivakcinatori su lietadla..to preco sa to nerobi celonarodne u vsektych vakcin je,o, ze je to nakladne, nevysetria 5milionov vzoriek ale len 5000, na vyhodnotenie ucinku to staci, statisiku neokasles a potom vzhladom na to, ze ked niekto ochorie tak vacsinou su to neockovani, to tiez o niecom svedci..