Očkovanie proti rotavírusom - nežiadúce účinky

26. mar 2025

Dobrý deň, mal niekto po tomto očkovaní problémy že bábätko prestalo jesť mlieko alebo odmietalo jedlo? Alebo ste mali nejaké nežiaduce účinky. Nijak nezatraťujem samozrejme očkovanie len že či to mám pripísať tomu alebo pátrať po príčine dalej. Mali sme pred týždňom rotavirusy a 2 týždne dozadu prevenar a hexu.

zuz987123
26. mar 2025

Obe deti bez reakcie...

ninazemna
26. mar 2025

Stáva sa. ZS

dixitka
26. mar 2025

Môže byť, že ho bolí bruško, je to jeden z nežiaducich účinkov. Môj syn toto síce nemal, ale vyše 2 týždňov hnačkoval (po 1. dávke). Druhá dávka už bez reakcie.

thirstymonk
26. mar 2025

Moje deti tiež bez reakcie po očkovaniach.

kiki68
26. mar 2025

Ano, moze byt tento problem nejakych par dni, je to bezne. Nas na to upozornili, nastatsie mal iba po jednej davke trosku bolave brusko vtedy. Inak nic

autor
26. mar 2025

@kiki68 ona už týždeň nechce jest. Zje mi 60ml naraz zo začiatku a dosť.. denne mi zje už len 500ml cca predtým okolo tých 700ml jedavala. Ona od začiatku tak slabšie papa aj priberala menej ale stále v norme len teraz to jedenie je hrôza. Neviem už fakt ci to pripísať tomu očkovaniu. Skúšala som jej brusko nemá ho tvrdé a normálne poprdkava stále len kaka iba raz za deň

kiki68
26. mar 2025

Tak potom volat pediatrovi, niekedy sa moze stat, ze prepukne slabsia verzia tych rotavirov, aj ked to je vzacne. Urcite k lekarovi a pozriet co sa deje

autor
26. mar 2025

@kiki68 boli sme už u doktorky spravila jej testy z krvi ale nevyšlo jej nič..