icon

Očkovanie Rotarix

anka2103
15. nov 2012

aky mate na toto ockovanie nazor?

peter952
Odpoveď bola odstránená
dai
8. máj 2016

@peter952 🙂 tak toto je fakt hodnotny prispevok...

dai
8. máj 2016

@peter952 ale zase co cakat od niekoho kto vie liecot sklerozu multiplex ( natlacenim kombinacii antibiotik- tam to tak nejak nevadi ze?)🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
dai
8. máj 2016

@peter952 🙂 kolko knih si precital? Ci staci jednu a uz mam vseeetku mudrost sveta? O co je podla teba p. Elekova mudrejsia ako dtovky inych lekarov s lepsou a dlhsou praxou ako ma ona?

dai
8. máj 2016

@peter952 tak som si precitala nieco o tvojej elekovej... pani co za placebo berie za hodinu 40 euro... predava svoje homwopatika aj na rakovinu - wau... tomu hovorim zdroj - dufam ze si uvedomujes ake blufy tu siris... ze su ludia ktori na toto skocia a zomieraju? ( vid priklad aj tu na konovi ktory skoro kazdy pozna)
Ale co cakat od cloveka ako som uz vussie pisala ktory ide liecit nevyliecitelnu chorobu na ktoru aj milionary zomieraju... no - blbi su ze nepoznaju tvojich zazracnych liecitelov:-/

alicka850
8. máj 2016

@dai zbytocne mrhas svojim casom. Ja som sa tu zapojila ako lekar do par diskusii o ockovani a ziaden vyznam. Napises nieco,co je fakt a vynada ti 20 google doktors... Mna presne napadol pripad,o ktorom tu pises,asi preto,ze sa denne divam na jej dcerku, ked ide do skolky a pytam sa sama seba,ako asi ziju ti ludia,co tu tlieskali iracionalnym rozhodnutiam...No ale kazdy si je strojcom svojho stastia...aj nestastia.

majik66
8. máj 2016

@maria11 chudatko :(

peter952
Odpoveď bola odstránená
luliu
8. máj 2016

@peter952 tak citaj, studuj, rob co chces, ale prosim neotravuj nas tu odfotenou knihou v x temach. Nestacilo raz? Prosil ta niekto o pomoc? Nie

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sasa1983
8. máj 2016

@peter952 jezis maria. Ty kokos, respekt. Naozaj, otazkou je, nakolko su mozgove hemosfery funkcne a anatomicky prepojene. Strojcom stastia...politici..ockovanie..stalin..

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sestricka52
8. máj 2016

som s nim spokojna. a maju ho obe moje deti. dokonca ja s muzom som mala zaludocne tazkosti a dcera ich nemala

peter952
Odpoveď bola odstránená
dadica
8. máj 2016

@peter952 A ako si ty vysvetľuješ, že prečo si väčšina lekárov dáva zaočkovať svoje deti? Napr. aj uznávaní infektológovia, čo s infekčnými chorobami pracujú celý život.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
dadica
8. máj 2016

@peter952 Ja osobne poznám uznávanú infektologičku. Nepropaguje očkovanie, ale keď som mala dať zaočkovať svoje deti zaujímal ma jej názor. Jej deti majú povinné očkovania plus nepovinné proti meningokokom. Nikdy sa netvárila, že očkovanie nemá nežiadúce účinky, ale u nej pozitíva očkovania prevažujú. A pre mňa osobne je jej názor kvalifikovanejší ako názor ľudí, ktorí prakticky s infekčnými ochoreniami nemajú nič. Podľa mňa nič sa nedá vidieť čierno- bielo, inak sa na očkovanie pozerá rodič, ktorého dieťa má po očkovaní trvalé následky, inak lekár, ktorý zachraňuje životy a pred očami mu umreli bábätká na infekčné ochorenie.

dai
8. máj 2016

@peter952 jemine... vymenoval si tu znozku antivax autorov - vsetci ziju z predaja placeba - za uspechy ich liecby nenesu ziadnu zodpovednost, samozrejme ze sa neda dokazat...
O rakovine pis ked s nou budes mat skusenost - uz vidim ako svoje dieta budes liecit cukrikmi...
Pripad ktory tu bol spominany je prave ukazka liecby ktoru ty odporucas - mlada zena, 98% liecitelnost klasickymi metodami - nador sa chemoterapiou zmensoval - vsetko nasvedcovalo uspech... pokial mlada zena nenapisala prispevok ze rozmysla nad alternativou lebo ved chemia je smrt... a tu hned sa zbehli vsetky super antivax zienky, pritakali, pchali linky na supervyliecenia, odporucali vitaminy a rozne placeba etc... zienka posluchla a ja dufam ze tieto zienky - velmi aktivne aj v tejto ockovacej teme aspon trosku pocitili vycitky svedomia ked tato mlada zena zomrela ( 4mesiace jej alternativy mali za nasledok rozsirenie naforov do celeho tela - ked sa spamaetala a chcela sa vratit ku klasike zial uz bolo neskoro - priebeh si tu vies krasne precitat - nie su to elekovej zazraky - ci zazrak tvojho pana co jediny na svwte porazil sklerozu multiplex a nejak sa nikto iny nechce liecit... je to len realny smutny pribeh jednej mamicky... )
Moji obaja rodicia ziju s rakovinou uz mnohe roky a hlavne vdaka klasickej liecbe...
Co sa ockovania tyka - mame niekolko pediatrov v rodine ktory sa popri svojmu 5 rocnemu vzdelaniu a dalsiemy neustalemu dovzdelavaniu tejto teme intenzivne venuju ( cize si neprecitali 6 velmi tendencnych kniziek ) a vsetci ockoju svoje deti - urcite im tie farma firmy platia obrovske prachy zato, ze?
Kolko myslis ze tvoji antivax autory zarabaju na predaji svojich zazrakov?( ktorych opaet uspesnost noe je dokazatelna?) Kolko zarabaju na zufalstve ludi ktori hladaju zazrak?

alicka850
9. máj 2016

@peter952 verim,ze pan doktor,ktory vyliecil sklerozu multiplex sa s takymto uspechom pochvalil a publikoval ho spolu s dokumentaciou a zanamami MR vysetreni v nejakom renomovanom odbornom lekarskom casopise. Mozes nam prosim poslat link,aby sme si to mohli podrobnejsie prestudovat?

sasa1983
9. máj 2016

Alternativne vselieky stoja pacientov, t.j. 100% samoplatcov (prispevok poistovne sa rovna nula) daleko viac nez klasicka liecba, ked uz je o farmafirmach rec. A zaruky? Ziadne? Nic,len diagnostika z oci,ruky,pohmatom..ct/mr/biopsiu ziadny taky liecitel nerobi.

alicka850
9. máj 2016

K teme- my mame obe deti zaockovane Rotarixom a musim povedat,ze v skolke boli opakovane gestroenteritidy a moja dcera ju ani raz nedostala. Moja pediatricka ma odhovarala,vraj mala nejake nez.ucinky,tak som zistovala aj inde a vsetci kolegovia davali detom tuto vakcinu bez tazkosti.My uplnr v pohode,len treba dodrzat zvysenu hygienu po ockovani,lebo virus sa vylucuje stolicou.

alenky
9. máj 2016

Do kedy je mozne toto ockovanie podstupit? Rocne dieta uz asi nie?

alicka850
9. máj 2016

@alenky myslim ze uz nie

sasa1983
9. máj 2016

@alenky nie, vakcina 2ks by mala byt zaockovana do cca 6m veku dietata. Inak je to najslabsia oslabena virusova vakcina, ktora sa vseobecne najlepsie toleruje.

peter952
Odpoveď bola odstránená