icon

Odložte očkovanie hexa vakcínou, kým bude nová

anjelicek26
7. okt 2012

http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia/Postreg...

Stahuju ich z trhu, kym nebude nova seria, odmietla by som ockovat, prva trieda ohrozenia je ohrozenie na zivote!

bambulka81
10. okt 2012

@sirinka predpokladam ze bude mat, my sme doteraz nemali ani teplotu, ani opuch nohy, ani rev po ockovani, nic. teda ani nozicka nebolela. Skor bol uplakany kvoli tomu ze ho pichli ale inak nic. tak asi nebola zla ta vakcina, len teraz ma nesmierne sere ze nas caka posledna davka a co ked nam daku tu zluuu... dufam ze nie.

pectore
10. okt 2012

@mamkabeika studuj.... ale aj si vsimaj a rozmyslaj nad tym co sa tam pise hlavne ked narazis na slovne spojenia ako ....pravdepodobne...a domievame sa... tipujeme.... predpokladame.... takisto si daj pozor na podsuvanie nazoru....stylom hodnotime, vychadza s toho.... citaj skratka fakty a nie neockovaci lobing ...pretoze ten nema ziadnu odbornu vahu...este som vsak nenasla jedinu kvalitnu studiu... a ze som ju teda hladala...

sirinka
10. okt 2012

@pectore ta sekta co zije a parazituje na zivotoch naasich deti ale aj nas sa vola farmapriemysel, zastrasuju nas, ututlavaju prusery, manipuluju kontrolnymi studiami, skresluju vysledky vo svoj prospech, platia nehorazne peniaze za reklamy aby nam oblbli mozgy a presne, vietor fuka najme z ameriky... si sikulka...

pectore
10. okt 2012

@sirinka a vy dokazte ze to blud nieje..hm?

sirinka
10. okt 2012

@bambulka81 jedine ucinne a jednoduche riesenie je na vlastne oci skontrolovat vakcinu...ale ci o rok ju opat nebudu stahovat z obehu ti nezaruci nikto 😉 drzim palce

bambulka81
10. okt 2012

@sirinka vies v tedy mi to uz bude na dve veci... ale urcite sa popytam pred pichnutim vakciny, predpokladane si nedovolia lekari ohrozit male deti...ale istota je gulomet

vlnka81
10. okt 2012

zeny tak toto je vrchol!! ze ten kto je na tomto fore den a noc a ma v tejto diskusii kazdy druhy prispevok (24hodinova pracovna doba platena GSK??? aha a uz vieme odkial vietor fuka) tak ide niekoho obvinovat zo sektarska ci homeo lobby??? to som sa dobre pobavila 😀 😀 😀 akoze ja neuzivam anikdy nebudem uzivat homeopatika, neverim im a nepatrim do ziadnej sekty. Ale ockovat svoje dieta nedam lebo viem co je to za biznis a aky je to hnus. a to co sa stalo s touto hexou tak je len varovny prst aby sa viac rodicov zacalo zoznamovat s touto tematikou a nedali si natlacit kaleraby do hlavy takymi ludmi ako je pectore.

sirinka
10. okt 2012

@pectore my netvrdime, ze to blud nie je, tvrdime, ze dieta zacalo mat problemy po ockovani aj touto latkou a teda je mozne, tato latka je vinna za jeho smrt...

slady
10. okt 2012

@pectore nic sa nedeje, spi dalej.

sirinka
10. okt 2012

@pectore ale ty dokaz svoje smele a jednoznacne tvrdenie...

pectore
10. okt 2012

@sirinka lenze co robi neockovaci lobing....??? zachranuije deti??? Ja to vidim troska inak..... veskere svoje veci orientuje na obchod s bio potravinami, bio produktami ...homeopatikami.... ocierneju medicinu a veskere veci ktore sa mu do kontextu nehodia..... na vsetkych frontoch..... .zastrasuje, manipuluje s faktami prinajmensom v rovnakej miere, skresluje vysledky vo svoj prospech.....rozmysla jednostrane.... a prepac ale na povinne ockovanie som vazne nezachytila nejaku extra reklamnu kampan...... skade ta istota ze to tiez niesu len vyberaci dani.... podla mna su ...a o to hnusnejsi ze obchoduju so strachom matiek.... Ja osobne som naklonena myslienke homeopatie ..ale v urovni prevencie (o com v podstate sama hovori)....

sirinka
10. okt 2012

idem sa venovat inej teme, kto chce, nech slepo doveruje, kto nie, nech preveruje...drzim vam vsetkym palce!

vlnka81
10. okt 2012

@mamkabeika skus si teda kupit a prestudovat studiu od Prof.RNDr. Anny Struneckej, DrSc : varovne signaly ockovani - bezne dostat v internetovych obchodoch, ktora obsahuje odkazy na dalsie a dalsie studie. tak asi pectore zle hladala ak ziadnu studiu nenasla...ale to sa vobec necudujem ☹ a je mnoho mnoho dalsich knih a studii ktore ti potvrdia ze ak chces to najleepsie pre svoje dieta tak sa ockovaniu vyvaruj. zial je to tak.

sirinka
10. okt 2012

@pectore nebud smiena, ak mas trosku sedliackeho rozumu, naco by vrazali peniaze do niecoho, co si podchytili pravne a je oznacene ako POVINNE... reklamuju ten zvysok....a pokial neprides s faktami o tom BLUDE, tak si usetri pismenka v tejto teme na mna...

pectore
10. okt 2012

@sirinka jednoducho ..ked bolo v ten den aplikovanych viacero vakcin...tvrdit ze smrt sposobila prave hexa je blbost... co sa na tom neda pochopit.... to je ako by clovek zjedol tri bobulky , modru cervenu a zltu.... a len jedna z nich ho zabije...ako zistime ktora? Nezistime ....a stoho vypliva ze nemozme tvrdit ze to bola iba cervena....

pectore
10. okt 2012

@sirinka lenze preco sa treba pytat..... preco sa ockuje povinne? Preco sa zacalo povinne ockovat ...co bolo mimochodom okolo roku 1836... a na dnesne choroby sa zacalo povinne ockovat od roku 1946...aky bol vtedy dovod? Nie terajsi...ale vtedajsi....

vlnka81
10. okt 2012

@pectore @mamkabeika moja mamka bola cela zhrozena (2 mesiace do zadu) z toho ze nejdem maleho ockovat...pred tyzdnom mi volala, ze vela citala a studovala (chcela ma takto presvedcit o ockovani) a zistila to, ze PRO vakcinacni maju kopec kecov ale nie su nicim podlozene (len blabol ktory mozno vyzera vierohodne ale ak sa pozries hlbsie tak vidis ze si vymyslaju a doslova klamu) a ANTI vakcinacni, ktori maju OSOBNU smutnu skusenost a svedecke vypovede ludi kt v minulosti robili pre pharma priemysel. este k tomu maju aj kopec studii a podkladov. dnes mi volala a podakovala sa mi ze som o tom tolko studovala a nedala som jej vnuka zaockovat tym saj*ajtom...

vlnka81
10. okt 2012

@mimave ja len dufam, ze to co si napisala pectore bolo z ironie...hovori sa - doveruj ale preveruj - a ak sa to tyka tvojho dietata mala by si tak urobit aspon 100x ☹

slady
10. okt 2012

@pectore no to je genialne zistenie ze povinne ockovanie nema reklamnu kampan, napadlo ti ze je to preto lebo sa automaticky zo zakona picha kazdemu dietatu a preto im reklamu netreba? odporcovia ockovania alebo ako si ich chces nazvat, aj ked je to dost zavadzajuce pretoze to nie je jedna homogenna skupina, propaguju prirodzenu podporu imunity namiesto tej neprirodzenej, ci uz ide o zdravu stravu alebo pravidelny pohyb ci v pripade zdravotnych problemov prirodne lieciva ci vyzivove doplnky ktore pouzivali uz nase "stare matere". obchoduju so strachom matiek? to myslis vazne? a tie letaky ktore ti zarucuju ze prave tvoje dieta urcite dostane kliestovu encefalitidu, to nie je obchod so strachom? zeny ktore u nas odmietnu ockovanie nie su naivne a ustrachane ale naopak uvedomele a neboja sa patalii ktore si na ne tento uzasny stat pripravi.

mimave
10. okt 2012

@vlnka81 hej ironicky, uz mi dvihla zlc v jednej diskusii len som nereagovala na nu. my inak neockujeme len pre info na ktorej strane som 😉

slady
10. okt 2012

@pectore okolo roku 1836 sa nezacalo povinne ockovat.

slady
10. okt 2012

@pectore a dovod na zavedenie povinneho ockovania je jednoduchy - nastup komunizmu. voila.

pectore
10. okt 2012

@vlnka81 Prof.RNDr. Anna Strunecka, DrSc ...lobuje za liecitelstvo a bio produkty.... nieje to az take tazke si to najst.... zas je to len jednostrany "odbornik" ... venuje sa kozmetike s prirodnych produktov.... " Zabývá se“alternativní medicínou”. Usiluje o to, aby vědy o životě (zejména fyziologie a medicína) překročily hranice svého uměle vytvořeného světa a přijaly do svého zkoumání i duchovní rozměr, což zákonitě povede ke změně současného vědeckého paradigmatu. Učební text pro budoucí učitele biologie, který se pokusila v přiblížení k tomuto pojetí napsat (Integrativní fyziologie člověka), byl oceněn Stříbrným Bludným Balvanem spolku Sisyfos prakticky okamžitě po vydání (1999) a jako učební text zakázán. ..PRECO ASI????? ....

abbey1
10. okt 2012

Ďakujem dobrým dušiam a adminom, že ma aspoň tu chránia od ducha chudobných. 😉

sirinka
10. okt 2012

@pectore chcela som fakt, nie vyhovorku

pectore
10. okt 2012

@slady az nato ze ten zacal 25. 2. 1948 kdezto povinne ockovanie deti zacalo od roku 1946 ...???? takze komunizmom to nebolo...tak cim teda?

abbey1
10. okt 2012

Čo je zlé na homeopatii, zdravej strave, Bio strave,...? K tomu nie je čo dodať.

pectore
10. okt 2012

@sirinka to je ukazkovy priklad. Nie vyhovorka....

pectore
10. okt 2012

@abbey1 nic na tom nieje zle...ale robia si lobing.... ocividne cez "mrtvoly"

pectore
10. okt 2012

@mamkabeika Prof.RNDr. Anna Strunecka, DrSc ...lobuje za liecitelstvo a bio produkty.... nieje to az take tazke si to najst.... zas je to len jednostrany "odbornik" ... venuje sa kozmetike s prirodnych produktov.... " Zabývá se“alternativní medicínou”. Usiluje o to, aby vědy o životě (zejména fyziologie a medicína) překročily hranice svého uměle vytvořeného světa a přijaly do svého zkoumání i duchovní rozměr, což zákonitě povede ke změně současného vědeckého paradigmatu. Učební text pro budoucí učitele biologie, který se pokusila v přiblížení k tomuto pojetí napsat (Integrativní fyziologie člověka), byl oceněn Stříbrným Bludným Balvanem spolku Sisyfos prakticky okamžitě po vydání (1999) a jako učební text zakázán. ..PRECO ASI????? ....