icon

Odložte očkovanie hexa vakcínou, kým bude nová

anjelicek26
7. okt 2012

http://www.sukl.sk/buxus/docs/Inspekcia/Postreg...

Stahuju ich z trhu, kym nebude nova seria, odmietla by som ockovat, prva trieda ohrozenia je ohrozenie na zivote!

kaja73
11. okt 2012

@abbey1 lekarom sa mailom rozposlalo upozornenie aby neockovali touto hexou a vratili ju.
Ofice stanovisko je, ze sa jedna o---- dobrovolne preventivne opatrenie---- 😲

tak to by som chcel vidiet firmu co dobrovolne a k tomu preventiven pride o milardy eur. 😝 🙄

pectore
11. okt 2012

@kaja73 kazda zodpovedna firma.... a navise pre taku spolocnost ktora zamestnava 15 000 ludi su peniaze za jednu sarzu drobne.... ktore nestoja za rec.... takze asi taka strata... 😀

kaja73
11. okt 2012

@pectore ked myslis 😉

pectore
11. okt 2012

@kaja73 nemyslim ...ale som si ista pretoze viem ake su obraty vo firme ktora ma 50 zamestnancov a jedna sa o robotikov so mzdou okolo 600eur..... obrat firmy sa pohybuje dajme tomu okolo 200 000eur ...a to je mala firmicka.... s mesacnym ziskom 70 000 .....niekto to uz tu aj pocital...ze na slovensku musela GSK mat stratu a tymto ukonom prisla o 214.500 € ...lenze namiesto 50 ludi zamestnava 15 000 ... a podotykam ze najskor celkom dobre platenych a ked si spocitas 1 a 1 prides na to ze pre nich to su vazne drobne....

monikamajova
11. okt 2012

@evicka1971 Ahoj Evička...Moja kamarátka dala zaočkovať malého a skončili tuším na Kramároch v Bratislave s čiernym kašľom..ležali tam asi 3 týždne,ked sa tam objavil mladý lekár,ktorý sa vrátil z Afriky..všetci tam mali "pohotovosť",lebo nikto nevedel s určitosťou povedať čo je malému..ked videla ako sa trápi,tak si dala rukavicu a vyťahovala mu hlieny z hrdla a koľlo stíhala odsávala odsávačkou.Nik sa nechcel vyjadriť-tento mladý lekár mal večernú vizitu a ked sa pozrel na chlapčeka ihned skonštatoval,že to je jasný čierny kašeľ...lenže na druhý deň mladého lekára už nebolo,pretože sa vrátil nazad do Afriky a z milú mamičku urobili "blbú",že to ASI zle pochopila..ked však prišla domov a našla si prejavy čierneho kašla na nete,povedali,že je to TAKMER identické,ale s určitosťou to povrdiť nemôžu...bol preliečený ešte atb a išiel domov..

kkl82
11. okt 2012

@pectore len ty zabudas na jednu dolezitu vec. tych cca 200 tisic v prijmoch je pre GSK naozaj nic, ale posramotenie dobreho mena a pochybnosti o ich vyrobku aj tam, kde doteraz ludia nepochybovali, prinasa ovela vyssie naklady (public relations, reklama, znovuvybudovanie "dobreho" mena, prip. uplatky autoritam & mediam, atd.). a to uz sa naozaj bavime o milionoch eur... nemyslim si, ze by nejaka firma takto rada minala dalsie prachy dobrovolne, ak by ta sarza bola naozaj "len" podozriva z kontaminacie...

pectore
11. okt 2012

@kkl82 pokial je zodpovedna tak jej nic ine neostava len v pripade zistenia nedostatkov postupovat podla platnych noriem..... oni sa nebudu sami kontrolovat ale budu tym poverene aj ine organy ktore budu robit vizity... nemyslim si vsak ze by tento krok poskodil meno pretoze islo o preventivne opatrenie. Akurat zopar ludi zozmetkuje ale ty co triezvo uvazuju vedia ze sa nic nedeje.... a ty co zozmetkuju..prevdepodobne zmetkuju u vsetkeho tak to je aj tak jedno...

monikamajova
11. okt 2012

@pectore sama tvrdíš,že očkovanie nie je 100% tak čo tu riešime??? možno nebolo myslené zle.len to nedomysleli a namiesto toho,aby to zdokonalili,tak to pokazili...to sú zákony...my sa môžeme dívať prírode len pod pokrievku,ale nesmieme zasahovať,lebo sa to obráti proti nám...ked nájdeš v lese srnku,nechytať...ked už raz porušíš dna- nezasahovať!!!telo si musí poradiť samé za pomoci imunity a adekvátnej liečby,nie kaziť to očkovaním,ked vidíš,že nerobí dobre..ved naše telo je dokonalé,tak na čo ho viac humplovať a ešte k tomu bábätká???lenže prírodným spôsobom sa nedá pokaziť-chémia je dobrý sluha ale zlý pán 😝

paris3
11. okt 2012

@pectore necham ta v tvojom presvedceni o fungovani velkych firiem... take naivne nazory ako mas ty... fuuuu, to som uz davno nevidela 😒 keby si cosi tusila o pozadi a bordeli co je vo velkych firmach, koncernoch a v politike... a ze si navzajom mydlia chrbty, tak by si mozno zmenila nazor... dufam len, ze precitnes skor, nez to budes lutovat....

pectore
11. okt 2012

@monikamajova ano mas pravdu najlepsia cesta je s budovanim si prirodzenej imunity..... ale preco sa zacalo povinne ockovat? Pretoze niektore choroby sa sirili rychlo, boli vysoko nakazlive a mali tazky dopad na cloveka ...ci uz nejakym postihom alebo aj smrtou.....keby sa nezacalo ockovat vacsina z nas by pomrela napriklad na prave kiahne ...alebo by ako deti poumierali na cierny kasel ci zaskrt....ak si vsimnes aj narast celosvetovej populacie je daleko vacsi ako v minulosti .... ockovanie sa "vymyslelo" preto aby ludia neumierali a neboli dozivotne postihnuty...aj matka tereza ockovala svoje deti a verim ze mala len tie najlepsie umysly.... keby bolo nase telo dokonale ludia by si s chorobami poradili uz v minulosti ...ale nebolo tomu tak... prirodzena cesta je najlepsia...aj ja ked ochorieme tak sa snazim najprv sa liecit po domacky...k doktorke idem az ked je vazne zle a umna zle nebolo uz takmer 10 rokov.... nemozme sa ale neustale odvolavat na prirodu pretoze si ziovotnym stylom a veskermi vydobytkami ktore denne pouzivame protirecime... ci uz ziarenie z elektornickych zariadeni, chlorovana vody, vyhrievane byty, nekvalitne potraviny, spinavy vzduch...to vsetko je sucastou a naburava nasu imunitu..... osobne si myslim ze clovek dnesnej doby bude bez ockovania daleko slabsi vzhladom na vsetky tie negativne vplyvy ktore okolo seba mame nez to bolo v minulosti. To co si napisala je taky tipicky homeopaticky pristup k zivotu..kde je velmi dolezity psychycky stav cloveka.... ale v dnesnej hektickej dobe plnej stresu je to len velmi tazke spoliehat sa sam na seba.... prirodzeny vyber bol v prirode vzdy ale ludske zakony su ine nez zakony prirody.... a nebit pokroku a zasahom "prot" prirode ..tak dnes nemame nic s toho co pokladame za normalne.... nad tym sa treba zamysliet..ci uz nase geny moc nezleniveli a ci nasa prirodzena imunita by bola postacujuca na boj s chorobami ktore boli nasou metlou...alebo ci by to viedlo k zbytocnemu umieraniu a postihom.

pectore
11. okt 2012

@paris3 niesom z marsu...viem ze byva bordel kade tade... viem ze sa vsade klame a podvadza....a politika je korunou toho vsetkeho....ale verte tomu ze keby to bol pruser s velkym P tak sa o tom nevie...a tutle sa to do poslednej chvyle kym by to same nebuchlo a nejakym strasnym sposobom.... napr niekolkymi umrtiami alebo tazkymi postihmi ockovanych deti.... keby to bol skutocny pruser tak je okolo toho take embargo a daju si take bacha aby sa to neprevalilo...postahuju to potichucky pozabucky........a nie takto ze sa sami nahlasia verejne a postahuju veci.... nad tym sa treba zamysliet -..ze sami seba nabonzovali z vlastnej iniciativy.... to znamena ze skor ide o nejake nezrovnalosti ktore firma ma ...nez o ohrozenie ludi. keby vedeli ze ohrozuju ludi inak by si dali zalezat..... Inak ja som v konspiraciach doma... 😉 neverim nikomu ani nos medzi ocami.... len sa vzdy pytam preco...je to taka sedliacka no velavravna otazka... ktora nas vzdy dostane az na zaciatok....

babi1
11. okt 2012

@pectore, niekedy mi pripomínaš malé naivné dieťa...,chápem, že všetko čo tu píšeš je v dobrej viere... predpokladám, že máš aspoň 20 rokov, a ak áno, mala by si aj ty počkať na novú hexa vakcínu a dať sa nanovo zaočkovať, lebo ak sú tvoje očkovania staršie ako 10 rokov, tak už nemáš imunitu, a to ostatné čo to znamená a čo sa ti môže stať ty najlepšie vieš - veď máš prehľad...

pectore
11. okt 2012

@babi1 . ja som ockovana ako vsetci ostatny...nebudem vinimka....bez dovodu.... ani o inekciu viac nez ma byt.... a najradsej budem ked nebude treba ani to..... 😉

monikamajova
11. okt 2012

@pectore jednoducho preto,lebo zo začiatku to bol boom,ako všetko nové a ľudia tomu verili,ale časom sa prišli na to,že to až také super nie je...ako modifikované potraviny...,atd...
ale biznis sa rozbehol a prečo by sa mal niekto kto dobre zarába priznať,nie,radšej nie...nie je to super...
čítala si knihu Vedľajší účinok Smrť??? tak taká je realita...
ved Bill gates sa vyjadril,že nás je tu veľa a prečo asi podporuje vo veľkom vakcináciu...a prečo sa napr. Cirkvi nepáči,že v rozvojových krajinách očkovanie spôsobuje neplodnosť???
Ty keby si predávala nanuky ked dobre na nich zarábaš išla by sa bonzovať,že si tam doliala vodu??? jasné že nie,ved by si bola blbá a kolegovia keby robili to isté,tak by ťa "zožrali" ak by si to na nich "práskla" 😒

babi1
11. okt 2012

ak ste si prečítali knihu od Johna Virapena - Smrť, nežiaduci účinok, tak je tam krásne poodhalené zákulisie ľudí, ktorí v tomto biznise nevedia čo je čestnosť a ľudskosť, klamstvo a peniaze idú ruka v ruke a keď už smrdí prúser, tak tajiť, tajiť, tajiť alebo sa vykúpiť nejakou legálnou a nenápadnou cestičkou a tak stiahnuť nebezpečné výrobky, aj keď to bude stáť veľké peniaze, len nepriznať žiadne obete....

kaja73
11. okt 2012

http://www.vlastnihlavou.cz/v-cesku-a-slovensku...
v cechat vydali ine znenie pricin stiahnutia hexy-priznali moznu kontaminaciu samotnej vakciny.

babi1
11. okt 2012

@pectore , ja som si to aj myslela 🙂 ale to sme na tom potom rovnako, ak sme sa očkovali naposledy v 13 rokoch, tak sme potom nebezpečné, lebo vakcíny nám už neúčinkujú a teda sme hrozbou pre naše deti, rodiny, priateľov, všade kde chodíme môžeme roznášať vírusy a rozosievať epidémie, tak ako väčšina obyvateľov, lebo očkované sú len deti...

pectore
11. okt 2012

@kaja73 pozri zdroj dole slobodavockovani..... tu je oficialne stanovisko.... http://www.sukl.cz/sdeleni-sukl-ze-dne-6-10-2012

babi1
11. okt 2012

@sirinka dúfam, že si tvoj odkaz prečíta čo najviac ľudí... nech pochopia, aké sú farma firmy, čoho sú schopné :(

sirinka
11. okt 2012

@babi1 najlepsie by bolo precitat knihu od johna virapena...

kaja73
11. okt 2012

@pectore tak aj na tej stranke co si dala pisu to iste -kopirujem-

Sdělení SÚKL ze dne 6.10.2012
Státní ústav pro kontrolu léčiv informuje:
Státní ústav pro kontrolu léčiv, na základě § 98 odst. 1 a § 99 odst. 1 písm. a) zákona č. 378/2007 Sb., o léčivech a o změnách některých souvisejících zákonů (zákon o léčivech), ve znění pozdějších předpisů informuje, že na základě opatření držitele rozhodnutí o registraci, společnosti GlaxoSmithKline Biologicals S.A., Rixensart, Belgie se stahuje z úrovně zdravotnických zařízení léčivý přípravek:
Kód SÚKL
Název LP
Doplněk názvu
Velikost balení
Šarže
Použitelnost do
0025646
INFANRIX HEXA
INJ PLV SUS 10X0.5ML LA+ST
10X0.5ML
A21CB191B
01/2014
Léčivý přípravek se stahuje z důvodu závady v jakosti: riziko potenciální mikrobiologické kontaminace. Mgr. Apolena

Apolena neviem aka-som to cele nestiahla-ale ved si to snad vies precitat aj sama v tom svojom linku-staci si otvorit AJ pdf format.

pectore
11. okt 2012

@kaja73 ja som si to presla cele aj toto co si skopirovala.... kratka oficialna sprava na stiahnutie vyrobku...kde nic nieje vysvetlene ani opisane.... nieje tam nic...iba kratka jasna strucna formulacia.....uradny dokument.... ale nikde neni ze by bolo maznost kontaminacie priamo vakciny.... akurat zavada v kvalite , moznost kontaminacie..... s takehoto vyjadrenia sa neda nic zistit..... (akurat sa da spekulovat)no na hlavnej stranke to mas aktualizovane a vysvetlene.... tak neviem co viac chces...

babi1
11. okt 2012

čím menej tým lepšie, asi je úplne neškodná, ale dáme jej stupeň ohrozenia č. 1? kde máš logiku dievča... tu sú za tým právnici, ktorí presne formulujú text a čím väčšia hmla, tým lepšie... @pectore, daj si pozor aby si raz nedoplatila na tlačovú chybu...príliš dôveruješ niečomu čo sama nepoznáš

kaja73
11. okt 2012

@pectore ale je to ta ista veta ako pouzili na stranke ,ktora je pre teba neobjektivna a uz si ich nepriamo zas obvinila z vymyslania-a ono ozaj len prevzali tuto formulku z ofice stranky.

pectore
11. okt 2012

@sirinka
@sirinka 80 tisic eur je dost malo za 14 zivotov.... to mi je nejake divne....5700 na osobu.... len aby to nebolo zas nejak inak ....takychto clankou je plny internet ale nikde sa clovek nedopatra k ofialnej sprave ...len k takymto sprostredkovanym spravam a samozrejme s krasnym hodnotenim na zaver...uplne nezaujatym a profesionalnym...... 😖 aj ten Dr. Virapen ...mal co to docinenia so scientologmi a nehnevajte s na mna to je zgerba ako hrom.... navyse sa sudil so zamestnavatelom koli vypovedi ktora bola udajne z rasovych dovodov.... co je dost dobry dovod na pomstu.... no altruizmus z neho vobec necitim... ze by clovek bol na prvom mieste? ..... a dala by som ruku do ohna za to ze mu ide iba o peniaze ...tak ako mimochodom vsetkym.... nebude lepsi..... je vsak samozrejme ze korupcia bude problem...a to vsade....

pectore
11. okt 2012

@monikamajova bol boom..ale taky ze ludia umierali ...a boli zufali....ockovanie zabralo a uchytilo sa keby nefungovalo...nikdy a nijako..... tak by predsa neexistovalo....
cirkev ma za usami tolko veci ze na jej mieste by som uz davno drzala pusu a radsej sa nevyjadrovala k nicomu,...ziadna organzacia ani pharmafirmy nemaju tolko krvy na rukach ako moralkou preplnena cirkev....
... no necudovala by som sa ak by bol v afrike projekt ktory by neplodnost podporoval..kedze vsetci tak nejak tusime ako to tam je ... 😒
Bill gates bude tiez prasiatko..najnovsie sa snazi vytvorit modifikovane komare s patogenmi inekcnych chorob aby bolo ockovanie akoby automaticke...co uz je aj na mna silna kava.... 😠

akulich
11. okt 2012

Najvacsi problem je, ze ani oni sami nevedia, co sa kontaminovalo a ako. Aj preto ten 1. stupen urgentnosti. Cisty pruser.

pectore
11. okt 2012

@babi1 1 stupen musel byt kedze sa jedna o ockovanie ktore spada do povinneho a ockuju sa nim male deti.... ty by si aku vystrahu pouzila v takom pripade.... ???

pectore
11. okt 2012

@akulich bolo tu info ze v prachovom filtry nasli bakteriu... a prachove filtre hadam na vakcinach niesu ...ci?