Poradíte endokrinológiu v Košiciach?

jul11
17. sep 2013

Ahojte,

hladala som v inych diskusiach a nasla som len starsie prispevky, kde vacsina odporuca Dr.Semanovu,ktora zial novych pacientov neberie. Uvazujem nad zmenou endokrinologa, preto vas prosim o vase skusenosti. Najlepsie osobne,nie sprostredkovane, ci ste spokojne s pristupom, s informovanostou, odbornostou a podobne. Pripadne aj kontakt. Dlzka objednania byva dlhsia,to mi je jasne, chodim,som sledovana,takze nepotrebujem urgentne riesit. Dakujem velmi pekne.

miskajopa
17. sep 2013

MEDIMAS.sro, KE SRBSKA1, MUDr. Patricia Zelinska, 0948 448 443. Osobne som bola velmi spokojna 🙂

sviecka
17. sep 2013

tiez mozem odporucit mudr zelinsku

vodnicka
17. sep 2013

ja chodim uz roky do Novej Nemocnici ku Mudr.Schwartzovi a som s nim spokojna on ma kazdy druhy stvrtok ordinovanie v Moldave kde ziju moje zname a aj ony su spokojne 🙂

eeffka
17. sep 2013

ja chodim k Blahovej na Sever, co sa tyka lekarky a odbornosti mam z nej dobry pocit ako laik, je pomala, dosledna, radsej mi 2x spravi to iste, pre istotu, prostredie je ako na poliklinike SEVER, takze ziadne sukromne centrum s plazmou, ale mne na tom nezalezi, mam to 5min od roboty.
Cakacie lehoty su rozne, teraz som v stave ze ma uz len sleduju tak na objednavku 1-2t, ale objednava na konkretny den, nie hodinu takze si posedis 20min alebo 3hod, pokus omyl, nahoda, men nevadi 2x za rok
Ked som bola tehotna ( vtedy sa zistil problem) vybavili ma za 2dni so vsetkym co trebalo.

lenka.s
17. sep 2013

MUDr. Semanova, ale ako pises, novych pacientov neberie.
Skus procare. Urcite neodporucam za ziadnych oklonosti Dr. Bauera.

adrika762
5. aug 2014

ahojte ani ja neodporúčam dr. Bauera ako je to hrozný lekár.

tinusicka
13. feb 2015

Aj ja rozmyslam nad p. Dr. Zelinskou a p. Dr. Blahovou. S p. Dr. Bauerom mam negativne skusenosti a tiez s p. Dr. Wagnerovou

rolka29
19. júl 2015

Dr. Bauera nikomu neodporúčam...Bola som tam 2- krát a stačilo...podivín s otvoreným vreckom na peniažky...pacient ho nezaujíma!!!!!

annie_fashion
23. jan 2017

Oprášim staršiu tému. 🙂
Koho ešte odporúčate?

lienka182
23. jan 2017

@annie_fashion ahoj 😊za mna Marina Hoppanova 😉

selia1979
25. jan 2017

ja odporucam p. Zelinsku je super dochadzam za nou z Presova dala ma rychlo doporiadku

janage
23. mar 2017

@annie_fashion ahoj ako si sa nakoniec rozhodla a ako si spokojná? Mne odporučili Mudr. Perúnovú -- Želinskú, ale po telefonickom zážitku so sestričkou z ambulancie prudko uvažujem o inej ordinácii.

balsamea
23. mar 2017

odporucam Mudr.Schwartz na unlp, ale cakacie lehoty su 2-3 mesiace

annie_fashion
23. mar 2017

@janage Bola som presne tam a zatiaľ som spokojná.
Aký si mala zážitok? :(

janage
23. mar 2017

@annie_fashion nebudem rozoberat verejne ale sestricka by si mala uvedomit ze pacient nie je handra ale clovek. Otrasne chovanie ake som uz roky nezazila a to kvoli dcere som tych ambulancii uz pochodila hodne. Mna jej chovanie odradilo uz som na 99% rozhodnuta pre dr. Hoppanovu.

dorottka
23. mar 2017

urcite dr. Schwartz, ten je najlepsi, ale fakt sa k nemu caka dlho, ako alternativu zasa dr. Hoppanovu.

Este chcem odporucit pisat recenzie na lekarov na portal lekar.pluska.sk - len takym sposobom sa nam podari vycistit trh - zbavit sa tych zlych a vazit si tych dobrych. Treba to napisat tam, ludia na to dost daju.

janage
23. mar 2017

@dorottka no v prvej chvili som bola taka vytocena ze som chcela pisat rovno do zdravotnej poistovne, ktora ju tiez ponuka ako prvu volbu. Len by to nebolo hodnotenie lekarky ale sestry. Zas lekarke by som nerada krivdila kedze k nej som sa ani nedostala.

janage
23. mar 2017

V kazdom pripade chovanie sestry pre mna je neprijatelne a od navstevy ambulancie ma odradilo. U Dr. Hoppanovej mi vyhovuje ze komunikuju mailom, da sa tak aj objednat, recenzie tiez dobre.

aisha2424
22. aug 2017

Hladám dobrého endokrinologa pre syna....poradťe prosím v Košiciach? ku komu ísť? ďakujem.

vanilka3
22. aug 2017

Za mna urcite nie Dr. Schwartz, prave od neho odchadzam, chodila som k nemu roky, ale uz stacilo, absolutne nema ochotu a asi ani vedomosti s tym, ked zena nemoze otehotniet. Spravy iných lekarov uplne zneguje a este sam povie, ze sa v tom nevyzna. Mam cysty na oboch stranach stitnej zlazy a strumu a najlepsie je ked povie, ze ta cysta moze by t aj nador, ale aaaasi nie je. Tak, ze ci z krvi nevysteri onkomarkery, a on ze by mohol, ale nechce sa mu teraz rozmyslat, ze ktore. Idem do druhého IVF a s jeho akoze vysterenim, to nie je mozne, nebudem predsa investovat kopec penazi do IVF, ked z toho endokrnologickeho vysterenia nic nie je jasne. Takze tiez hladam niekoho nového.Len tolko som chcela 🙂

balsamea
22. aug 2017

@aisha2424 dr. Swartz jednoznacne

erivara
4. jan 2018

@vanilka3 Ano je pravda ze je naladovy. Ale, chodim k nemu uz 21 rokov a mam 3 deti. Ma asi iny pohlad na svet a nie kazdy mu rozumie. Trpezlivost dievca zlate, uvolni sa. Co ma prist, to pride a nie vtedy ked Ty chces, ale ked samo chce a vzdy vtedy , ked to najmenej cakas! Pusti to a zi!

lus2909
4. jan 2018

Bauer je otrasny dr, aj ja chcem vymenit endo ale vidim ze ziadny schopny tu nie je okrem Semanovej ona je top ale zial ma toho vela