Pre tých, ktorí rozmýšľajú o očkovaní
Ahojte, našla som na FB jeden zaujívavý životný príbeh...kto chce nech si ho prečíta...tu je link, dúfam,že to pôjde...
http://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2010/0...
Odmietli dať svoje dieťa očkovať a aké boli následky.
@adsumus Zaujímavý prípad. Odvtedy sa na pohotovosti vždy pýtajú na očkovací status - bohužiaľ si nemyslím, že je to krok k lepšiemu, pretože v prípade, že je dieťa očkované, automaticky vylučujú laryngitídu sposobenú HiB, resp. inou baktériou (skúsenosť z blízkeho okolia). Ďalšia vec - pri laryngitídach sa všeobecne doporučuje (myslím teraz u prípadov, ktoré nevžadujú okamžitú hospitalizáciu) kontrola u pediatra najneskor 3. deň práve z dovodu, aký bol popísaný u daného chlapčeka.
Ešte zabudli publikovať, koľko takých prípadov mali s očkovanými deťmi. To by bolo zaujímavé čítaníčko. Samozrejme som rada, že je chlapček v poriadku.
@nae Ano, chlapček je po meningitíde v poriadku, aj ked riziko straty sluchu je veľké, až u jednej tretiny takto chorých detí, tri týždne hospitalizovaný, užíval lieky napr.Ceftriaxon,Chloramphenikol, Trimetoprim,Mycomax, Dexamed, Manitol, Flebogammma. Čo je na pováženie, hlavne ak sa jeho rodičia rozhodli neočkovať, pretože očkovanie je hnusná chémia.
Koľko takých prípadov mali s očko deťmi tam uvedené je. Po zavedení očko poklesla incidencia hemofilových ochorení zo stoviek na jednotky prípadov ročne.
A ináč, je fascinujúce ako ty vieš odkedy sa pýtajú na očko status pri príjmaní do nemocky a čo automaticky vylučujú, fakt fantastika.
@adsumus Ešte sa na ten článok mrknem neskor, prehliadla som, že tam majú aj nejaké info o tých očkovaných.
Inak ďakujem za kompliment, mám tam viacero známych, s ktorými som stále v kontakte. Ďalšia vec - diferenciálna diagnostika (hlavne čo sa týka stavov na detskej pohotovosti) má svoje postupy, ale to iste vieš zase od svojich známych.
otvorený list lekára, hoci je to homeopat, stále je to lekár s titulom, atestáciami a v praxi
http://www.zmensvojzivot.sk/otvoreny-list-casop...
@monika111111 Pán doktor nám uvádza, že nám poklesla incidencia a dáva grafy, kde poklesla umrtnosť. To dobre tak? 😒
@monika111111 homeopata je aj pre niektorych odbornikov zivotny styl a filozofia...
@majka99999 a ja mam pacientku ktora prekonala mumps a ma ochrnute tvarove nervy a dozivotny problem s oblickami a je neplodna celkovo invalidna na 70 percent ....to ze svoch pribeh nepublikuju este neznamena ze taki ludia neexistuju
@veriiii ja síce v homeopatiu neverím, ale neodsudzujem v žiadnom prípade lekárov, ktorí áno, nie je podľa mňa správne ich ako lekárov podceňovať, čo mnohí očkovací fanatici robia
@phillippa a to máš len jednu takú pacientku? podľa toho ako všetci strašia mumpsom by tých postihnutých malo byť neúrekom, keďže sa podľa mojich info začalo s očkovaním až v 87. Sama som s množstvom vrstovníkov prekonala mumps a nikomu z nás nič nie je, aj keď samozrejme netvrdím, že ľudia postihnutí mumpsom nie sú. avšak detí postihnutých očkovaním neustále pribúda a je ich už dosť aj v mojom blízkom okolí
@monika111111 ja nepodcenujem,ale je mi smiesna paralela neockujuci rodicia-homeopatia..nieco to ma do seba 😉
@monika111111 starsia- neockovana generacia je chranena bud tym,ze prekonali mumps(bez nasledkov alebo s urcitymi) alebo su chraneni tym,ze sa uz potom zacalo ockovat..
no ja neočkujem a homeopatii sa vyhýbam, ja tiež vidím v tom paralelu a to, že rodičia, ktorí neočkujú si tiež uvedomujú riziká preventabilných ochorení a hľadajú alternatívy, prípadne už keď je dieťa postihnuté očkovaním sa schyľujú k homeopatii ako jednej z možností ako pomôcť dieťaťu
@veriiii áno správne staršia generácia je chránená tým, že prekonala mumps a tým sme doživotne chránení, zatiaľčo terajšie deti vakcináciou nezískavajú doživotnú imunitu, len čo si ju oslabujú tou nikým nepreverenou zmesou olova, formaldehydu, ..........
@monika111111 ano len jednu v minulo tyzdnovej zostave pacientov u nas ta totiz menia pacienti casto ked dokoncia terapiu, statistiku si nevediem a na celkovy zdravotny stav pripadne ine komplikacie nesuvisiace s tym co potrebujem k svojej praci sa paniectov nepytam. Je zaujimave s akou istotou vies ze deti v tvojom okoli su postihnute prave ockovanim sice neviem na co trpia ale rychlost akou si vylucila vsetky ostatne faktory co im mohli sposobit zdravotne problemy ma nenechava na pochybach ze si istotne odbornik na slovo vzaty.
@phillippa vieš, nemusím byť žiadny na slovo vzatý odborník, aby som pochopila, že dieťa, ktoré je zdravé z jedného dňa na druhý po vakcinácii prestane chodiť, rozprávať, bábätko prestane kopkať nožičkami, hýbať rúčkami, prestane jesť, nedokáže už viac prespať celú noc, absolútne mu to rozhádže imunitu a od vakcinácie je stále choré, atď tých príkladov je neúrekom a všímajú si to už aj odborníci a je ich čím ďalej tým viac , akurát sa boja o tom hovoriť, je to smutné
choroba mums po prirodzenom prekonaní spravidla zanecháva doživotnú imunitu ..to spravidla podčiarkujem ....nie ,že na 100percent zanecháva ...
@phillippa no a preco svoj pribeh nepublikuju? preco citam len ten pribeh o vyrastani na farme, konzumovani bio potravin a aj tak mala dotycna mumps a takmer-rakovinu a cojaviemcoeste? pointa: je v poriadku? je.
Kopírujem príbeh malej Amálky, ktorá ZOMRELA iba včera následkom očkovania. Kopírujem, lebo ľudia majú právo na informácie, že aj niečo tak strašné sa môže stať pri očkovaní. Majú právo vedieť, aby sa mohli svedomite rozhodnúť.
Zo stránky modrykonik.cz:
Máme holčičku Amálku, která byla v 17měsícich očkovaná MMR vakcínou. Bohužel po očkování celou noc probrečela a když jsme se ráno vzbudili, našli jsme Amálku v postýlce nehybně ležet. Okamžitě pro nás přijela rychlá, transportovali nás pak hned do jiné nemocnice. Dcerka nám nemluví, nechodí, nekomunikuje žádným způsobem. Je to šílený a my jako rodiče nemůžeme nic udělat. Chci jen napsat, že jsem se rozhodla dát jen povinná, Hexu zvládla bez problému v očkovacích schématu 2+1. ( nechci aby jste mě soudili, chodí mi dost zpráv od maminek a není to nic příjemného, vím, že za tenhle stav jsme zodpovědní my rodiče a poneseme si to celý život ) Už jsou to tři měsíce co takhle bojujeme. Nejhorší tři měsíce v našem životě. Nejde a nedá se s tím vyrovnat. Amálka je ale moc statečná a i když si ji nemůžeme pochovat, trávíme s ní spoustu času. Doktoři se snaží vymýšlet různé diagnózy, proč se to stalo, jak je to možné, ale potvrdit nám to samozřejmě nemůžou. Nezávazně nám tři doktoři řekli, že je to jasná reakce po podání očkovací látky Bojíme se co bude dál, nezbývá nám nic jiného než veřit. Věřit Amálce a všem děkujeme za podporu. Klára.
Psáno 26.12.2013
Dnes 25.1.2014 zemřela.............R.I.P.
@monika111111 aka je vypovedna hodnota tejto tabulky podla teba ? a v prvom rade odkial su tieto tabulky?
@phillippa odkiaľ sú tabuľky? - veď tam máš stránku, môžeš si pozrieť, čo je to za stránka, inak je to aj na fb stránke Mudr. Elekovej
výpovedná hodnota tabuliek? je to hádam úplne jasné, ide o prieskum zdravotného stavu očkovaných a neočkovaných detí - z tabuliek krásne vyplýva oveľa menší výskyt jednotlivých chorôb a problémov u neočkovancov v porovnaní s očkovanými
inak čítala si horeuvedený príbeh malej Amálky, ktorá včera zomrela na následky očkovania? Aj ty tvrdíš, že to nie je následkom očkovania? Je to síce do očí bijúce, ale očkujúci fanatici sa snažia ľud presvedčiť, že nie
@phillippa Je to internetový dotazník, ktorí vyplnali neočkojuci rodičia a za povšimnutie stojí, že v kategorii 9 až 10 ročných neočkovaných detí, nahlásili dvojnásobne vyšší výskyt autizmu ako je priemer v bežnej populácii. Väčšinu deti tvorili deti do 4 rokov a tieto oni porovnávali s priemernou chorobnosťou v bežnej populácii do 18 rokov. Okrem toho, rodičia škrtali miesto je chorý alebo nie je chorý, je chorý alebo zriedkavo je chorý. Podľa mna je to vyslovená manipulácia a zavádzanie, mali ked už, tak porovnávať rovnaké vekové kategorie.
@adsumus ja si uz naozaj zacinam mysliet ze nie vojny, zbrane hromadneho nicenia, ockovanie a ci choroby nas vyhuvbia ale internet a vsetky tie dezinformacie co sa siria. Akurat som mala na navsteve mamicku ktora mi jasne vysvetlila ze imunitny system ma len 2 funkcie a to zabijat a tvorit protilatky a ze ked tvorba protilatok prevysuje zabijanie je to zle a preto odmieta ockovanie. Pribila to tazkou terminologiou Th1 a Th2 a totalne zabila tym ze skodlive latky z vakcin sa ukladaju do tuku a kedze mozog je cely z tuku tak do mozgu a potom su deti autisti. Co tam po rokoch studii na VS, dni a noci stravenych v knihach.......ked pride niekto komu to ani neviete ako vysvetlit lebo mu chybaju zakladne vedomosti z biologie.......

@froschka Ja sa nebojím ani tak o násťročných, ale o nenarodené deti a také, čo ešte nestihnú byť zaočkované a to kľudne môže byť aj tvoje aj moje vnúča.