icon

Sme pred očkovaním MMR

jaju_ska
16. jan 2017

Ahojte. Akurat mi volala sestricka od pediatra ze vo stvrtok mame prist na ockovanie mmr. Od prveho ockovania hexa co som zacala citat celkovo o ockovaniach sa tohto bojim najviac kedze som citala co vsetko sposobilo detom. Nie som stotoznena s tym ockovanim, normalne som sa od strachu rozplakala. Mala ma 16mesiacov. Narodena ako predcasniatko s nizkym cukrom a silnou zltackou. Vahovo aj vysokovo vsetko dobehla rozprava chodi ale este ju musim drzat za ruku. Bojim sa nasledkov ockovania preto sa chcem spytat tie co ste odmietli ako ste to doriesili. Zaplatili pokutu? Vlacili vas po uradoch? Da sa odlozit ockovanie na neskorsi vek ked je uz preda len nervova sustava viac vyvinuta? Cela rodina je za ockovanie a ja jedina proti. Takze tam podporu nemam vobec :(

peter952
Odpoveď bola odstránená
monka338
22. mar 2017

@peter952 ja neviem,aká loby firma teba a ostatných platí za to,že šírite takéto informácie. Niekto vám financuje. Kto vlastne si???? Výstup z anonymity aby sme vedeli kto tu ovplyvňuje matky,pretože veľmi dobre vieš,že dieťa je najcitlivejsia téma. Úprimne,čudujem sa všetkým matkám,ktoré sa nechajú ovplyvniť niekym,koho nepoznajú,nevideli a kto tu vystupuje s anonymnym statusom. Čudujem sa vám a nechápem vas

peter952
Odpoveď bola odstránená
monka338
22. mar 2017

@peter952 je podstatne kto ste lebo tu vyzývame mozgy ....s týmu linkami na.mna nechoďte....ste lekár?? Ste vedec,biolog??? Aj ja tu viem postahovat a poprekladat materiály z NASA A tváriť sa,že som kozmonaut.... Ktovie akou farma firmou ste platený a to isté je prevenar ,či ako si hovori...ak za niečom takto stojíte tak sa zverejníme.... obyčajný miereny výplach mozgov.... Ja by som si nedovolila takto ovplyvňovať životy deti.....ved to nerobí ani sam pediater

majdalenka23
22. mar 2017

@jaju_ska že " skúsim ešte revom presvedčiť priateľa " no chudák chlap no nemám slov 😂

majdalenka23
22. mar 2017

@monka338 úplne súhlasím

@peter952 mňa nezaujíma Japonsko ani preklady z Aj. Žijeme na Slovensku a zaujíma ma čo sa deje tu. A to najlepšie čo môžem pre svoje dieťa urobiť je to, že ho dám očkovať 😉

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
lauricka
22. mar 2017

@jaju_ska naco revat, naco spekulovat? Odlozit ockovanie, ako tu niekto pisal, do 18 mesiaca nie je predsa nic divne, ani neuskutocnitelne, normalne sa dohodnete s lekarom. Ano, tie katastroficke scenare, ktore spominate, sa skor dostanu pred oci, ako omnoho viac scenarov, ktore su uplne bez problemov. Lebo ti rodicia nemaju moc co pisat a ani preco. Vacsina deti nema s MMR problem. Dobre si to rozmyslite, prediskutujte s lekarom aj svoje obavy, nic sa nestane, neodkusne z vas.

monka338
22. mar 2017

@peter952 chvalabohu,že mám slobodu...... lebo z tohoto si klopem po cele. Vaše linky nečítam ani nebudem....vy ste v podstate nikto a nebudete rozhodovať alebo ovplyvňovať život mojich detí.

peter952
Odpoveď bola odstránená
monka338
22. mar 2017

@peter952 no o rozumných matka matkach sa vyjadrovať nebudem....mam na to svoj názor...

...a pevne verím, že ak by vás život zaviedol do krajín kde je potrebné sa očkovať proti malárii,zltacke a podobným chorobám a nakazam..tak sa urcite nedáte....ved nebude predsa na vás zarábať farma priemysel a ockovanie je predsa tak ZLE,nie????

monka338
22. mar 2017

@peter952 a prečo nevystupujete verejne,vtelevizii,rádiu a nedávajte fakty a fakty????? Ale tu v anonymite hájite záujmy lobistickej skupiny..ved choré deti sú najlepší biznis!!!

A najsmutnejšie na tom je to,že 90% mamiciek, ktore sú tak apriori proti s tým nemá žiadne skúsenosti

senta_sofia
22. mar 2017

@monka338 zachvilu ti tu naposiela linky a obrazky knih,ktore by si si mala nastudovat, zarucene overene grafy z USA,ktore poukazuju na to,ze ockovanie nemalo vobec ziaden vplyv na poklese infekcnych chorob, nasledne sa ta opyta,ci sa nebojis,ze sa vrati mor a cholera,proti ktoremu sa neockuje, napise ti,ze neockovane deti astmu,alergie a ze ockovanie sposobuje autizmus, ma aj zoologicke okienko, divo zijuce zvierata nemaju cukrovku T1, hoci maju a ak to vsetko vydrzis, budes oznacena ako sucast farmamafie, ktora ta plati za propagaciu ockovania a hodi este graf, ktory porovnava uplne dve rozdielne veci v Japonsku,ale on s nim demonstruje narast autizmu 😀 a este ta stihne mozno presvedcit,ze autizmus nema na Slovensku ani kod diagnozy, taki sme tu retardi,hoci ma 😉 a este s oblubou mu chodi kryt chrbat jedna posmeskarka, ktora nema iny nazor, ako vyrehotanych smilikov a prsty v tvare "V". Drz sa 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
monka338
22. mar 2017

@senta_sofia ďakujem za informáciu 😚 a ja som z neho nič nerobím len sa zasmejem 😃😃

lauritka
22. mar 2017

👏👏👏 konečne čitam ludi s triezvym rozumom, lebo čo sa tu všetko popiše, no nestačim sa divit, najhoršie, že na to potom doplatia ti najnevinnejši...

monka338
22. mar 2017

@peter952 áno áno a preto prestali zomierať ľudia a predĺžil sa vek života...áno áno je to také zleeeee....

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
22. mar 2017

@monka338 ja som sa zo zaciatku smiala tiez,kym som nevidela,ze jemu na to aj niekto lajkuje a pritakava,potom ma smiech presiel ☹

monka338
22. mar 2017

@senta_sofia no ved to je ta tragédia....a to doslovne

peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
22. mar 2017

@peter952 osobne si myslim,ze keby verili vsetkemu,co pises, bolo by ich 5x tolko, ale som rada,ze sa tesis aj z malickosti

peter952
Odpoveď bola odstránená
monka338
22. mar 2017

@peter952 ale bude a potom nám ukáže s tvar,že??? Budú sa predáva rodičom liečivá za obrovské peniaze,nakolko z poisťovne nebudú mať nárok na preplatenie lebo odmietli očkovanie,že???? Presne tak to bude a to bude ešte len pruser ..... nemýlme si osypky s kiahnami

monka338
22. mar 2017

@peter952 jasne, ale keď sa v tretích krajinách zaviedlo očkovanie tak sa zabránilo úmrtiam... ktoré boli mäsové a fatálne...ale pokračuj..
určite máš pravdu....

senta_sofia
22. mar 2017

@peter952 ved ked neustale stracas cas len nahananim mladych neskusenych oveciek tu na koniku... som ti niekolkokrat napisala, ak chces nieco dosiahnut, tak sa obrat na kompetentne organy, odbornikov,ziadaj stanoviska,statistiky, podaj navrhy,ci uz na sud alebo na zmenu zakonov, organizuj rodicov poskodenych deti, podajte hromadnu zalobu za poskodenie zdravia... Hocico z toho,co spravis, bude uzitocnensie ako to,co predvadzas tu. A to,ze si doteraz nic z toho nespravil a ani sa tym netajis, je dokazom toho,ze ti tento stav, kde nikto nic neverifikoval, lebo to vlastne ani verifikovat nejde, velmi vyhovuje, pretoze mas vytvoreny priestor pre sirenie tvojich 100% overenych teorii a mytusov. A stale si mi neodpovedal, preco Glaxo Smith trovi len slovenske deti, hoci ich vakciny su registrovane vo vacsine europskych krajin a inde s tym problem nemaju a rodicia tam davaju ockovat deti dokonca dobrovolne.

extempore
22. mar 2017

@peter952 mám sto chutí ísť na vás podať trestné oznámenie a verte, že admin vás dokáže vystopovať.

hanelle1
22. mar 2017

@jaju_ska ahoj aj nas caka buduci tyzden ockovanie doktorke som vravela ze neviem ci chcem asi nie a ked tak neskor doktorka mi na to povedala ze kludne ze niektore deti ockuje az ore vstupom do skolky takze kludne odloz urcite je lepsie to odlozit a ja chcem dat predtym ockkovanim potom este aj homeopatika aby to ockovanie lepsie zniesla. Mozno sa neskor rozhodnem aj ze ju nedam ale moj muz chce ockovat jemu to nevysvetlim. Mojho starsieho syna som dala ockovat a zastavil sa mi potom s rozpravanim a slovo mama minpovedal znova az po druhom roku tolko moja skusenost. Drzim palce 🙂

prevenar
22. mar 2017

@extempore to je zaujimave. ..aky zakon porusil ?