Syn má prvé 2 povinné očkovania, ale na tretie nechcem ísť
Mamičky čo nedavate ockovat vobec alebo nemáte komplet očkovania, ako sa s tým funguje v bežnom živíte ? Zobrali vám deti do škôlky ? Keďže je to povinne a odmietnem to čo mi nato povie lekar ? Nemusí nás chciet uz viac vyšetriť?
Neviete kde by som si viac načítala o tom povinnom ockovani ? Ďakujem
Vopred prosím : nenavazsjte sa tu do mna prečo uvazujem nad neočkovaním ,kľudne napíšte svoj názor , rada si ho prečítam len to skúste slušne . Ďakujem
@lindusss2016 valna vacsina z nich nema problemy s financiami? Nic v zlom, ale bola si niekedy na ukrajine alebo poznas nejakych ukrajincov? Zdravotna starostlivost je tam neuveritelne draha - myslim pred vojnou. Strasne palky.
@deadlylucy a Vy nedoverujete lekarom?
@kittykat22 myslim konkretne tych, co k nam prisli 😉 vidim, dcera ma troch spoluziakov, syn dve spoluziacky. Netrpia biedou ani jeden. Samozrejme poznam aj dospelych ukrajincov, ktori sem este pred vojnou prisli za pracou.
mam 2 neockovane deti, starsi chodi normalne do skolky, ATB este nebral, aj ked kasel/ sopel mal, chorob ktore sa ockuju sa bojim asi tak ako chorob ktore sa neockuju.
@drake122 podľa netu si mozes kúpiť nejaké kapsule na to. Nič viac ako vyťahovanie peňazí z vrecka nerozmýšľajucich ľudí. Však dnes ide o peniaze a keď sa na to niekto chytí,tak je biznis na svete,lebo takýmto ľuďom to nevysvetlis a všetko čo sa stane ich iba podporuje.
Moj ujo ml rakovinu, lekári mu zoperovali nádor,žil o dva roky dlhšie ako mu predpokladali, ale stále ho mal,chodil na chemo ,q teta našla nejakú sarlatanku,čo mu robila elektropunkturu, dávali mu nejaké kvapky,tabletky a hovadiny (na jednom bolo napr že obsahuje kyselinu chlóru už neviem aku presne) a keď umrel,tak teta zanevrela na lekárov,že ho nezachránili a teraz sa on lieči pri tej sarlatanke,že ona jej mužovi reálne pomohla.
@deadlylucy a keď t bunkov ocist pomáha,prečo nedáš deti zaočkovať,aby mali benefity očkovania a neprecistia ich tou očistou, veď na iné toxíny to pomáha. Nič v zlom,ale niekto má z vás paradny biznis ,len preto,že nerozmyslate a nezamyslate sa nad vecami, či to reálne tak môže byť a fungovať. Ako akože tie kapsule na bunkovú očistu fungujú ? Reálne nejaký vedeckejsi popis ,že čo konkrétne vyťahuje toxíny z buniek ?
@deadlylucy dúfam ale, že si v tomto konzekventná a nepôjdeš k lekárovi ani keby tvoje decko bolo zrazené autom a malo rozbitú lebku, alebo keby im prasklo zapálené slepé črevo, alebo keby aj mrtvicu dostali. Lekári predsa nechcú liečiť, len im z toho spravia chronický problém, je to biznis.🙄
@deadlylucy uz si kukala sztranku lovci sarlatanov ? mali tam nedavno temu na tie akoze testy na parazity , co tiez liecili kadejakymi pripravkami, a bol to jasny podvod, kedze pani co bola na tom zistovani parazitov, bola nasledne na krvom vysetreni a parazity jej neasli. ako ti akoze robia tie testy ,y krvi ti to zistia alebo ? a aka chemicka reakcia prebieha ked si davas kyselinu otrokremicitu, ako ona vytiahne kovy z buniek ? akoze realne ma to zaujima ako to funguje , presnejsie všetko okolo toho.
a lieky, vakciny , predchdza im 10 rocna studia, vyskum, ide do toho neskutocne vela penazi, len preto,aby mohli byt klasifikovane ako lieciva. zato ta kyselina a kvapky z nej, nemuseli ako vyzivovy doplnok prejst takymto vyskumom, a teda je aj vacsi zisk z toho a teda vacsi biznis, a su radi že ludi držia že veria tomu, lebo pravidelne vykonavaju takuto ocistu.
@deadlylucy ako kukam tie tazke kovy, detoxikaciu na bunkovej urovni a vsetko, nachádzam iba stranky, dke sa mi snazia nieco predat, ale ziadny vedecky clanok, nic take doveryhodne.
@deadlylucy ale nemajú za sebou výskumy a klinické štúdie a iné aby mohli tvrdiť že to skutočne pomáha,že to skutočne lieci. Certifikáty o kvalite môžu mať, ale to o Tom ako fungujú a ci funguju a o negatívnych účinkoch nehovorí nič.
Negativn účinky liečivých látok neskúma,lebo benefity lieku prevyšujú jeho rizika, veď boli podporené vyskumu kým boli uvedené do obehu. Farma firmy zarábajú najviac na veciach čo nie sú klasifikované ako liečivá,a teda im nepredbiehal výskum,kde by vrazili veľké peniaze.
Kedysi sa ľudia liečili prírodou a teda zdravší neboli,taký zápal pľúc, prave kiahne a aj napr veci proti ktorým sa očkuje dnes zanechávali na ľuďoch následky, prípadne smrť.
@deadlylucy inak ako,tie stránky sú o Tom že je toxicita ťažkými kovmi, to viem,ale mňa zaujíma súvislosť medzi ťažkými kovmi a liečbou kyselinou ortokremicitou na bunkovej úrovni. O Tom tam články nie sú.
A taktiež je blbosť že práškový forma pôsobí iba v tráviacom trakte a kvapalna všade.
A k kovidu, a očkovaniu. Kovidove vírusy sú známe už dlho,čiže na nich prebiehal výskum, a preto sa aj rýchlo vyvinula vakcina.
@deadlylucy ale ako mne je to jedno, čistí sa ako chces,len tu nesir takéto dezinformácie,keď to nie je ani vedecky dokázané. Lebo presne takéto dezinformácie stali mnoho ľudí život pri očkovaní na kovid. Len mi je ľúto tých detí, čo do nich pchas a nedáš im.moznost mať kvalitnú zdravotnú starostlivosť dnešnej doby a len im dávaš nejaké kvapky,ktoré nemajú potvrdený ucinok. Zaujímalo by ma čo by na to povedali lovci šarlatánov.
@evica17 boze, co si ty za cudnu zenu, precitala si jednu stranku v zivote a zjedla si patent na pravdu, mas minimalne informacie, ale budes sa bit do krvi. Ono existujú rozne studia, v ktorych je dokazana škodlivost vakcin a naopak nikdy nebolo preukazane, zeby vakcinacia realne potlacila vyskyt chorob, proti ktorým sa ockuje. Ale nevadi, lebo ty si osobne pri kazdej jednej asistovala.
@haluzatko nikdy nebolo preukazan zeby vakcina potlačila výskyt chorôb na ktoré sa očkuje ? Tato veta hovorí za všetko,že asi tomu nerozumieš,alebo čítaš zle zdroje. Vakcinacia vykynocila prave kiahne, vakcinacia zvery spôsobila že na SVK nemáme besnotu ,cize sa nemusíš báť , však vakcinacii sa vo vyspelom svete nevyskytuje detská obrna (to sú tie najhoršie) ale aj zvyšok chorôb proti ktorým sa očkuje má preukázateľné účinky. A áno,môžu sa prejaviť aj nežiaduce účinky z očkovania, ako pri každom lieku (tu to nik nerieši a ľudia pchaju do seba lieky napr proti bolesti jedna radosť) , ale nik nemôže poprieť že benefity prevyšujú rizika.
@evica17 ja s tebou nejdem diskutovat, mne je tvoja existencia ukradnuta, tak isto aj tvoje nazory, po tom co som si mala moznost precitat.. tvoj rozhlad v danej oblasti je na bode mrazu, zaroven velmi obmedzeny, ale za to ego ti vysedava niekde na gerlachu.. Ale ked si taka mudra, prosim si studiu kde je dolozene tvoje tvrdenie o vakcinacii a jej blahodarnych ucinkoch 😊 idealne dvojito zaslepenu
@haluzatko tak keď nechceš diskutovať tak načo sa vôbec ozyvas. Rob si čo chces,myslí si o mne čo chces tak ako ja o tebe a nerieš ma. A hľadaj si sama veci, keď si taká múdra a nechápeš reálnym faktom zo života. Konšpirátori ako ty neuznávajú fakty a budú sa tu byť a urážať druhých. Dovidopo. Dúfam že raz pochopíš tie správne veci

@kittykat22 tak nie je celkom pravda, ze nie su ockovane. Oni ockovania nemaju povinne, mozu si ich vsak dobrovolne doplatit. Myslim, ze vacsina z nich nema velky problem s financiami. Za dalsie tu tie ockovania dostavali. Minimalne hexu v pohode stihali. A u nas su krajinci v kazdej triede, ci v skolke, ci v skole. Naozaj som sa nikde nestretla s tym, ze by nebrali neockovane deti.