Vakcína MMR

18. máj 2023

Maminky, chcem sa opýtať, či Vaše deti ostali oneskorené vo vývoji, prípadne majú detský autizmus po MMR vakcíne? Alebo nejaké iné zdravotné problémy? Ďakujem.

nicol_10
23. máj 2023

Nie, očkovanie autizmus nespôsobuje, ale ho "prebudí", nakoľko v dieťatku môže byť už od narodenia zakorenený. Vedľajšie účinky môžu nastať niekoľko dní po vakcíne - teplota, vysyp a iné.
Našu obišli tieto vedľajšie účinky.

di_dominika
30. okt 2023

Dobrý deň moje dieťa sa vyvíjalo normálne vedela zakývať atd čo bežne deti majú vedieť bolo to šikovne dievčatko ale po očkovaní sa to všetko zmenilo prestala robiť to čo vedela očný kontakt sa stratil ma 18 mesiacov riesime doktorov .. A áno podľa mňa môže za to MMr lwkno pokiaľ viem nemáme v rodine žiadneho autistu alebo tak ./. Takže keby čítam o vakcinách a viem že sa toto stane nedala by som ju očkovať ale už ju nedám na ďalšie určite .. a všetci píšu že ro nemôže za to mmr že to len spustí že to dieťa ma sebe už od narodenia autizmus ale moje dieťa sa vyvíjalo normálne žiadne známky som tam nevidela autizmu začalo to po očkovaní !

nicol_10
31. okt 2023

@di_dominika ale to sa všetky deti vyvíjajú normálne a potom nastane ten zlom,kedy sa to SPUSTÍ, tzn.ze vakcina je SPÚŠŤAČ..poznám rodiny,kde tiež nemajú žiadneho autistu a predsa to ich dieťa má..pokiaľ som to správne pochopila z vášho príspevku,tak diagnózu ešte potvrdenú nemáte, tak nie je asi na mieste šíriť niečo,čo nie je ani vedou a lekármi potvrdené

di_dominika
31. okt 2023

@nicol_10 ja neširim ja len hovorím môj názor že vakcína MMr je najhoršia aká môže byt viaceré deti zostanú na vozíku atd .. a dnešnej dobe už sa nedá veriť vakcínam hovorím svoj názor že svoje dieťa očkovať už nedám nikdy a ostatný nech si vytvoria sami názor