icon

Ako zvládať otravného kupujúceho?

12. aug 2025

Uz ste sa stretli s neskutocne otravnym kupujucim na bazari? Keby som vedela,ze taky bude, v zivote mu nic nepredam.
Na bazari mi pred tyzdnom pisal jeden pan ci danu vec mam, ja ze ano, ja ze ako chce poslat? On ze packetou a uz sa neozval az vcera, ze to berie. Po tyzdni. Peniaze na ucet poslal hned,tak som mu pisala,ze mu balik poslem niekedy poobede,ze poslem.podacie cislo.
Na postu som isla o 12.30, medzitym mi stihol poslat 6 mailov - halooo, kedy to poslete? Halooo,uz ste to poslaly? ( To je jeho pravopis,nie moj) Pani,ste tu? Kedi my to pride? Kde mam to podacie? Preco my neodpisujete???
Odpisala som mu do hodiny. Vsak som v práci,asi nesedim.na mobile.
Podacie cislo som mu poslala a on ma od rana bonbarduje, kde je balik, kedy pride, preco tam neni. Uz ma beru nervy. Napisal mi dalsich 7 mailov!! Tak som mu napisala,ze na to som mu poslala podacie,nech si to vie sam sledovat a ze niesom kurier,takze netusim co to pride dnes aj ked som to poslala prvou triedou.
Co by ste mu odpisali? Ja uz nemam nanho energiu... Aj sa bojim,ze tu vec nebude chciet aj ked bola detailne opisana a vyfotena a potom zacne zas bombardovanie..ako sa na to pripravit?

Strana
z2
anonym_818042
12. aug 2025

@anonym_autor Vela sil. Porazilo by ma naozaj.

autor
12. aug 2025
@anonym_818042

@anonym_autor Vela sil. Porazilo by ma naozaj.

@anonym_818042 dakujem, aj mna ide porantat. A to ani nehovorim,ze zajtra odchadzam na dovolenku ma tyzden a ked mu príde balik az zajtra a zacne bombardovanie ☔,tak ma tam aj porazi prisamveru :D

lucka_ke
12. aug 2025

odpísala by som raz a potom ignor, však ty nezodpovedáš za kuriérov a ak si to detailne nafotila a opísala tak tu tvoja práca skončila

dundulica
12. aug 2025

mne na v---d napísal správu o 8.00, že kúpil košeľu, mám balík poslať okamžite, aby to mal zajtra v boxe, lebo neskôr to už nebude potrebovať (dodacia adresa poľská, čarovať zatiaľ bohužiaľ neviem)

autor
12. aug 2025
@lucka_ke

odpísala by som raz a potom ignor, však ty nezodpovedáš za kuriérov a ak si to detailne nafotila a opísala tak tu tvoja práca skončila

@lucka_ke ano,aj som mu napisala do emailu ohľadom tej veci, keby si nahodou neprecital popis v inzeráte. Toez ho asi odignorujem. Niektori ludia su isto ako neandertalci

karlamon
12. aug 2025

@anonym_autor poslala si podacie číslo, pošli mu ešte link kde si to vie pozrieť, napíš len tolko, že všetky informácie ohľadom balíka nájde na tej stránke, ak má problém to použiť, nech sa obráti na poštu. Ďalej by som neriešila. Reklamáciu už vôbec nie keď si mu všetko detailne vysletlila.. Ty si tá, čo čakala týždeň 🙏

autor
12. aug 2025
@dundulica

mne na v---d napísal správu o 8.00, že kúpil košeľu, mám balík poslať okamžite, aby to mal zajtra v boxe, lebo neskôr to už nebude potrebovať (dodacia adresa poľská, čarovať zatiaľ bohužiaľ neviem)

@dundulica Ježiš,tak to je dalsi blb na zozname :D inal ti poviem pravdu,ze ja velmi nerada obchodujem na tom portali s poliakmi. Posielala som do polska len raz, a ta pani taka spekulantka. Detailne som vyfotila nove saty s visackou, vsetko boky,pazuchy - pre seba,lebo ludia su rozni a predtaav si,ze ta pani nafotila saty,zs ich nechce, lebo su derave pod paxuchou. ( Pricom neboli, mala som fotky) Predala som jej ich za 10€, mna stali 33.90. a ona teda nahlasila,ze ich nechce a ze urobi novy inzerat a mam ich od nej kupit nazad,za 16€ plus posta,lebo inak sa jej neoplati vracat :D :D rozumies tomu??

autor
12. aug 2025
@karlamon

@anonym_autor poslala si podacie číslo, pošli mu ešte link kde si to vie pozrieť, napíš len tolko, že všetky informácie ohľadom balíka nájde na tej stránke, ak má problém to použiť, nech sa obráti na poštu. Ďalej by som neriešila. Reklamáciu už vôbec nie keď si mu všetko detailne vysletlila.. Ty si tá, čo čakala týždeň 🙏

@karlamon psolala som mu dokonca aj fotku,z tandt posta,kde to je,keby si to tam sam nevedel natukat,ale uz penim... Ved toto. On je dorby, mna necha cakat tyzden a on vsetko potebuje hned a ked mu neodpisem do 5minut uz je zle :D

dundulica
12. aug 2025
@anonym_autor

@dundulica Ježiš,tak to je dalsi blb na zozname :D inal ti poviem pravdu,ze ja velmi nerada obchodujem na tom portali s poliakmi. Posielala som do polska len raz, a ta pani taka spekulantka. Detailne som vyfotila nove saty s visackou, vsetko boky,pazuchy - pre seba,lebo ludia su rozni a predtaav si,ze ta pani nafotila saty,zs ich nechce, lebo su derave pod paxuchou. ( Pricom neboli, mala som fotky) Predala som jej ich za 10€, mna stali 33.90. a ona teda nahlasila,ze ich nechce a ze urobi novy inzerat a mam ich od nej kupit nazad,za 16€ plus posta,lebo inak sa jej neoplati vracat :D :D rozumies tomu??

@anonym_autor brutál ☹ Poliaci zatiaľ odo mňa našťastie nič nekúpili, vždy iba zjednávajú cenu, asi na štvrtinu uvedenej ceny

lucka_ke
12. aug 2025

normálne ho s kľudným svedomím ignoruj, ty si urobila všetko čo bolo treba a uži si dovolenku, prípadne ho zablokuj keby veľmi otravoval

lucia13022023
12. aug 2025

Ja by som mu už neodpisovala. Ale, bála by som sa, že si niečo vymysli... Neviem co si predávala, no takyto špekulanti sú takí, že predávaš mikinu a oni sú schopní bit sa do pŕs, že to je deka, alebo hľadať každu jednu nitku, každý jeden mini detail len aby sa im peniaze vrátili späť. A ide o smiešne sumy 3-5€ max.

anika
12. aug 2025

@anonym_autor mne staci, ked jedna zjednavala tretinovu cenu a argumentoval, ze produkt mam na bazari dlhsie;)))) ja ignorujem

anonym_c541a9
12. aug 2025

Poslala si to poštou? či o akom podacom čísle je reč?
Cez packetu si predsa vie odsledovať pohyb zásielky sám, plus packeta posiela info buď na mail alebo ako sms.

autor
12. aug 2025
@dundulica

@anonym_autor brutál ☹ Poliaci zatiaľ odo mňa našťastie nič nekúpili, vždy iba zjednávajú cenu, asi na štvrtinu uvedenej ceny

@dundulica presne to tiež,mne jedna z novu riflovku co stala cca 30€ ponukla 5€ ,no nepredaj to :D

karlamon
12. aug 2025
@anonym_autor

@karlamon psolala som mu dokonca aj fotku,z tandt posta,kde to je,keby si to tam sam nevedel natukat,ale uz penim... Ved toto. On je dorby, mna necha cakat tyzden a on vsetko potebuje hned a ked mu neodpisem do 5minut uz je zle :D

@anonym_autor absolútne nerieš prosím ta 🤣🤣 ja som mala zákazníčku, ktorej som poslala balík, z pošty sme išli rovno s malým do nemocnice, nemala som ani na mysli, že by som chytila do ruky telefón fakt.. Na druhý deň keď sa všetko otriaslo som zapla internet, a 25 správ, posledná asi 5 kilometrova, jak ma pani aj s údajmi zdieľa na fb, lebo som podvodnicka, okradla som ju o 5.8€ a tak.. Jasné jal videla ze svietim, v momente ďalšie správy.. Kým som sa dostala k tomu reagovať, už písala, ospravedlňujem sa bla bla kilometrova správa, balík práve doniesla poštárka 🙏🤣

autor
12. aug 2025
@lucka_ke

normálne ho s kľudným svedomím ignoruj, ty si urobila všetko čo bolo treba a uži si dovolenku, prípadne ho zablokuj keby veľmi otravoval

@lucka_ke ignorovat ho asi budem,ale kludne svedomie pri tom neviem ci budem mat.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
autor
12. aug 2025
@zuzudrnda
Odpoveď bola zmazaná

@zuzudrnda to bola vec za 14€ plus posta,cize nic hrozne ale tiezsa bojim,ze bude otravovat lebo si vymysli nejaku kravinu a absolutne nemam chut ho riešiť ani sa s nim natahovat.

autor
12. aug 2025
@anonym_c541a9

Poslala si to poštou? či o akom podacom čísle je reč?
Cez packetu si predsa vie odsledovať pohyb zásielky sám, plus packeta posiela info buď na mail alebo ako sms.

@anonym_c541a9 jasne, poštou,prvou triedou, na packetu nevedel uviest adresu vydajneho miesta :D ja neviem no,ci ma vsetkych 5 pohromade.

autor
12. aug 2025
@karlamon

@anonym_autor absolútne nerieš prosím ta 🤣🤣 ja som mala zákazníčku, ktorej som poslala balík, z pošty sme išli rovno s malým do nemocnice, nemala som ani na mysli, že by som chytila do ruky telefón fakt.. Na druhý deň keď sa všetko otriaslo som zapla internet, a 25 správ, posledná asi 5 kilometrova, jak ma pani aj s údajmi zdieľa na fb, lebo som podvodnicka, okradla som ju o 5.8€ a tak.. Jasné jal videla ze svietim, v momente ďalšie správy.. Kým som sa dostala k tomu reagovať, už písala, ospravedlňujem sa bla bla kilometrova správa, balík práve doniesla poštárka 🙏🤣

@karlamon no to je fakt otrasne takito ludia..a este za taku smiesnu sumu ta isla na fb zverejnovat, sila :D

lucka_ke
12. aug 2025
@karlamon

@karlamon mňa jedna raz verejne hejtovala, že som na poštovnom zarobila 0,20 Eur lebo jej som naúčtovala o dvadsať centov viac ako bolo napísané na zásielke, v tom čase som bola chorá doma a posielal to muž, dal to cez EPH a mne nedocvaklo, že to je lacnejšie, ale teda vrátila som jej rozdiel na účet

autor
12. aug 2025
@zuzudrnda
Odpoveď bola zmazaná

@zuzudrnda to je dobrý nápad dobuducna 🙂

autor
12. aug 2025
@lucka_ke

@karlamon mňa jedna raz verejne hejtovala, že som na poštovnom zarobila 0,20 Eur lebo jej som naúčtovala o dvadsať centov viac ako bolo napísané na zásielke, v tom čase som bola chorá doma a posielal to muž, dal to cez EPH a mne nedocvaklo, že to je lacnejšie, ale teda vrátila som jej rozdiel na účet

@lucka_ke nemyslis vazne , tak to je uz sila 🙂

autor
12. aug 2025
@lucka_ke

@lucka_ke ze si si to dovolila vobec tak nehorazne zarobit na jednom baliku :DD co si si za to chcela kupit,lizatko? Ach boze boze

lucka_ke
12. aug 2025

tak sú tu rôzni ľudia, aj samoživiteľky čo žijú z pár eur, ja všetko dokážem pochopiť, ale tak dá sa aj slušne cez správy

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
autor
12. aug 2025
@lucka_ke

tak sú tu rôzni ľudia, aj samoživiteľky čo žijú z pár eur, ja všetko dokážem pochopiť, ale tak dá sa aj slušne cez správy

@lucka_ke jasne, ze sa da vzdy slusne. Ale vies co,ak na to nemaju,radsej nech nekupuji cez bazare ale nech idu do obchodu ,tam ason neplatia poštovné a nikoho neobviniju

autor
12. aug 2025
@zuzudrnda
Odpoveď bola zmazaná

@zuzudrnda tak ta pani mala urcite nejakú diagnózu, na hanbu. Hlavne ,ze polovicu zemle zjedna,uz ked bola taka nechutna :D

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
anonym_03737b
12. aug 2025

poznala som rodinu s 5 deťmi, kde kúpili napríklad walkman, deti ho používali a pred koncom záruky ho zabalili do uteráka, tresli s ním o zem a išli sa hádať do obchodu, že sa pokazil a vždy vyhádali vrátenie peňazí alebo výmenu za nový, takto fungovali dosť dlho na veľa veciach, aj na topánkach/oblečení, pekný príklad deťom
väčšinou predavačky nemali nervy na hádky s nimi, oni už vedeli ako a čím argumentovať, aj ŠOIku poslali keď sa nechceli s nimi dohodnúť

Strana
z2