Appka Dr. Max
Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?
@1radula1 Mne sa uz odtialto zopar nakupov osvedcilo, dokonca mi to prislo domov rychlejsie ako som ocakavala, takze za mna rozhodne fajn.
@monismie Mala som problemy tam dole a pomohlo mi to, kedze posobi aj ako prirodne antibiotikum. Cize za malo penazi, vela muziky🙂 Zaroven je dobra aj na imunitu, beriem to vlastne aj ked mi nic nie je.
@mirka_a_hrasok uzivala som kvoli zenskym veciam🙂 super vec, velmi rychlo to zabralo.
No ja keď si niečo objednám, tak si to väčšinou aj nechám poslať do lekárne, čiže za poštovné neplatím nič. Za mňa jednoznačne najvýhodnejšie takto. Aspoň má človek istotu, že si to tam nájde. Už viackrát som sa tam vybrala len tak naslepo a daný produkt nemali, takže toto je super riešenie.
@oomina ked sa da, tak super. ale vies si to aj poslat domov na adresu normalne, ci?
@balaskovae vieš, samozrejme, len to poštovné je o kúsok vyššie. ale tak keď chceš, aby ti to prišlo priamo k tebe domov, tak sa to dá prežiť, všetko niečo stojí :D osobný odber je asi najlepší.
a ma dr.max aj take, ze zbierate body? ci tu to takto nefunguje?
@uhgara da sa, jasne. zbieras si ich na svoju vernostnu karticku, ale tie vies, myslim, nasledne uplatnit zatial len v predajni. vraj na tom pracuju, tak uvidime, kedy pride aj na to, bola by som rada kazdopadne, nakupujem tam pomerne casto🙂
@hacula1816 No mne príde, že zbieram už dlho, ale nechcem si to uplatniť hneď, však nech ich tam mám čo najviac. Tak sa to asi aj najviac oplatí, no nie? Nie minúť to hneď všetko. Aspoň ja to tak bežne robím aj v iných predajniach.
Ono čo sa týka zbierania týchto vernostných bodíkov, tak je to jednoznačne fajn a úprimne ani nechápem, prečo to takto nemá vymyslené každá predajňa/obchod/lekáreň.
A tú vernostnú kartu vám v pohode pridá aj v aplikácii?
@mon2523 Ano, mne takisto funguje. Ono to mozno niekedy treba skusit len na viackrat alebo neviem, preco to niekomu neslo.
@martinellacka presne tak, najprv som aj ja mala chvilku s tym problem, ale uz vsetko slape ako ma. uz som aj objednavala, takze ok.
objednavala som cez tuto aplikaciu minuly tyzden a bola som prekvapena, ako rychlo mi to prislo, takze super. na to, ze je to novovytvorena appka, tak parada. nejake extra velke chyby som tam nepostrehla.

Objednávate často odtiaľto? Oplatí sa?