icon

Appka Dr. Max

leangela
13. okt 2022

Natrafila som na novu appku, zaujimalo by ma, ci ju uz niekto z vas pouziva a ako sa vam pozdava?Lebo ja napriklad dost casto objednavam z pohodlia domova, vacsinou sa mi nechce nikam chodit, takze pre mna by to bolo velmi prakticke. Mate s nou skusenost? Oplati sa ju vobec stahovat?

Strana
z6
1radula1
21. feb 2023

Objednávate často odtiaľto? Oplatí sa?

viky173
21. feb 2023

@1radula1 podla mna su aj vyhodnejsie lekarne, ktore predavaju online, napr. pilulka

76california
Autor odpoveď zmazal
martinellacka
21. feb 2023

@1radula1 Mne sa uz odtialto zopar nakupov osvedcilo, dokonca mi to prislo domov rychlejsie ako som ocakavala, takze za mna rozhodne fajn.

monismie
22. feb 2023

s tymto prosim vas ma niekto skusenost? citala som, ze vraj pomaha na mocove cesty. je to dobra vec? oplati sa kupit?

mirka_a_hrasok
22. feb 2023

@monismie Mala som problemy tam dole a pomohlo mi to, kedze posobi aj ako prirodne antibiotikum. Cize za malo penazi, vela muziky🙂 Zaroven je dobra aj na imunitu, beriem to vlastne aj ked mi nic nie je.

izabellik
22. feb 2023

@mirka_a_hrasok uzivala som kvoli zenskym veciam🙂 super vec, velmi rychlo to zabralo.

vikss1
23. feb 2023

@monismie Aj sa to oplati takto, ked sa k tomu este navyse prirata aj postovne?

oomina
23. feb 2023

No ja keď si niečo objednám, tak si to väčšinou aj nechám poslať do lekárne, čiže za poštovné neplatím nič. Za mňa jednoznačne najvýhodnejšie takto. Aspoň má človek istotu, že si to tam nájde. Už viackrát som sa tam vybrala len tak naslepo a daný produkt nemali, takže toto je super riešenie.

balaskovae
23. feb 2023

@oomina ked sa da, tak super. ale vies si to aj poslat domov na adresu normalne, ci?

0ria0
24. feb 2023

@balaskovae vieš, samozrejme, len to poštovné je o kúsok vyššie. ale tak keď chceš, aby ti to prišlo priamo k tebe domov, tak sa to dá prežiť, všetko niečo stojí :D osobný odber je asi najlepší.

uhgara
24. feb 2023

a ma dr.max aj take, ze zbierate body? ci tu to takto nefunguje?

hacula1816
24. feb 2023

@uhgara da sa, jasne. zbieras si ich na svoju vernostnu karticku, ale tie vies, myslim, nasledne uplatnit zatial len v predajni. vraj na tom pracuju, tak uvidime, kedy pride aj na to, bola by som rada kazdopadne, nakupujem tam pomerne casto🙂

danalop
27. feb 2023

@hacula1816 No mne príde, že zbieram už dlho, ale nechcem si to uplatniť hneď, však nech ich tam mám čo najviac. Tak sa to asi aj najviac oplatí, no nie? Nie minúť to hneď všetko. Aspoň ja to tak bežne robím aj v iných predajniach.

nasasa_1
27. feb 2023

Ono čo sa týka zbierania týchto vernostných bodíkov, tak je to jednoznačne fajn a úprimne ani nechápem, prečo to takto nemá vymyslené každá predajňa/obchod/lekáreň.

tyaja5
27. feb 2023

A tú vernostnú kartu vám v pohode pridá aj v aplikácii?

mon2523
28. feb 2023

@tyaja5 Mne pridalo v pohode, normalne ju vyuzivam, nakupujem s nou. Teraz som dostala vlastne aj sutazny zreb v kamennej lekarni, tam som zadavala cislo zakaznickej karty tiez a slo mi to uplne bez problemov.

martinellacka
28. feb 2023

@mon2523 Ano, mne takisto funguje. Ono to mozno niekedy treba skusit len na viackrat alebo neviem, preco to niekomu neslo.

janikk54
28. feb 2023

@martinellacka presne tak, najprv som aj ja mala chvilku s tym problem, ale uz vsetko slape ako ma. uz som aj objednavala, takze ok.

renirv
2. mar 2023

objednavala som cez tuto aplikaciu minuly tyzden a bola som prekvapena, ako rychlo mi to prislo, takze super. na to, ze je to novovytvorena appka, tak parada. nejake extra velke chyby som tam nepostrehla.

natassha1
6. mar 2023

@renirv Mne sa takisto osvedcila, pride mi to velmi prehladne, a to je vlastne taka najzakladnejsia vec, na ktoru pozeram pri appke :D

Strana
z6