Čo robia prispievateľky vo fórach celý deň?
Čo robia celé dni prispievateľky a prispievatelia vo fórach. Niekedy rozkliknem a rovnaké nicky, veľmi premúdrelé, snažia sa prispievateľov niekedy až zhodiť. To je jediný ich koníček? Vysedávať na koňovi a sledovať diskusie? To celé dni nič iné nerobia?
@lenkakravcova Jejoo, nech vsetko dobre dopadne 🙏🏻 ja som tiez v 9.mesiaci zintenzivnila ucast na soc.sietach, lebo som uz nevladala robit zial nic ine 🙏🏻
@basska_b vďaka, už je to fakt také otravné kus čakanie. Všetky deti som doteraz porodila 15-9dní pred termínom a toto vyzerá, že si dáva načas. 😆 A už sa neviem ani poriadne zohnúť. Aj keď myslím, že pomedzi modrý koník som dnes stihla aj tak celkom dosť: puding uvariť, na obed francúzske zemiaky, upiecť oblíž prst koláč, popratať čo sa dalo (vyniesť smeti, povysávať, utrieť prach), okúpať sa i deti, vyprať jednu várku farebného prádla.. pozerám že ty máš malinké bábätko, tak to asi poznáš to chcenie všetko stihnúť ešte dokončiť pred pôrodom a zároveň fyzickú nezdatnost pri tom 😃
Sranda ako sa všetky obhajujú 😅
Predstav si, ze medzi mojimi dvoma prispevkami v tejto diskusii som vydrhla a upratala sufliky v kuchynskej linke. Teraz mam pauzicku a idem pokracovat. Vies, kto vie, ten vie... Da sa to natrenovat, len treba chciet
@viestta To za 9 minút máš upratané a vydrhnuté šuflíky v kuchyni? 🤔
@zuzanockamt Veď to píše, kto vie - ten vie 😂
@zuzanockamt Veď to píše, kto vie - ten vie 😂
@alica110 Áno, verím, že vie - rozprávky na dobrú noc 😂 Ale pobavila ma.
@zuzanockamt prvy som pisala 13:00 (specialne kvoli tebe som pohladala)
@zuzanockamt prvy som pisala 13:00 (specialne kvoli tebe som pohladala)
@viestta Mala si napísať medzi ktorými dvoma. Ale chápem.
Je nerozumiem, naco sa tieto veci vobec riesia, ved keby to bolo len o novych prispievatelkach pripadne by tie stare prispeli raz za tyzden, nezilo by to tu. Kto chce, nech sem chodi, kto nie, nemusi, nie je to ani povinne, ani za zasluhy, ani za trest.
Áno sú aj také bytosti na tejto zemi 🤣🤣🤣
Ty sa musíš veľmi nudiť, keď riešiš takéto hovadiny
Dakujem za vysvetlenie mile prispievatelky. Krasny dnik
Mne osobne nevadi, ak tu niekto prispieva casto, a bez urazok. Dokonca su mi mnohe viac-menej caste prispievatelky sympaticke, rada si precitam prave ich nazor. A bolo by zaujimave porozumiet im, ako sa citia, preco sem prisievaju.
Problem vidim v tom, ze sa to tu zvrhlo a nediskutuje sa k veci, ale prebiehaju tu utoky na ludi, ktori sa nieco opytaju, s niecim sa tu zveria a na ludi, ktori sa zastanu inych.
Cize mnohe caste prispievatelky(nesympaticke) nezodpovedaju otazku, ale sa snazia zhodit diskutujuceho. Napriklad v tejto teme mohli v pohode odpovedat, ze su nezamestnane, ze maju chore dieta, ze casto cestuju, alebo ze su platene za to, ze tu sikanuju ludi, ktori nezdielaju nazor bratislavskej kaviarne...
Ja napriklad mozem prispiet aj do diskusie o knedlikoch, hned sa zjavi mizoko a makrela(predpokladam jedna osoba) a nadavaju mi do ludskeho dna😀
Aj tato diskusia mohla byt zaujimava, ale hned sa to tu zvrtlo proti autorke a uz sa tu riesi, ze kto je a ci ma pravo sa tu nieco opytat.
"Lebo sa nudi a pise hovadiny".... autorka asi by si mala radsej konat nejaku zmysluplnu cinnost... napriklad cistit sufliky a nenudila sa a prispievala iba kazdych devät minut.🙊😀
Ja prispievam väcsinou v prokrastinacnom case, kedy by som mala vykonat nieco, do coho sa mi nechce. Resp. ked lezim s chripkou.
@basska_b vďaka, už je to fakt také otravné kus čakanie. Všetky deti som doteraz porodila 15-9dní pred termínom a toto vyzerá, že si dáva načas. 😆 A už sa neviem ani poriadne zohnúť. Aj keď myslím, že pomedzi modrý koník som dnes stihla aj tak celkom dosť: puding uvariť, na obed francúzske zemiaky, upiecť oblíž prst koláč, popratať čo sa dalo (vyniesť smeti, povysávať, utrieť prach), okúpať sa i deti, vyprať jednu várku farebného prádla.. pozerám že ty máš malinké bábätko, tak to asi poznáš to chcenie všetko stihnúť ešte dokončiť pred pôrodom a zároveň fyzickú nezdatnost pri tom 😃
@lenkakravcova Akoze hej, ale ak to nebude narocne babo, tak potom naozaj to bola velka ulava, ze uz nemam to brucho. Dost veci som stihla pred porodom, ale to , co sa nestihlo, som potom v pohode dobehla aj po porode. Tak dufam, ze u teba pojde vsetko hladko 👍🏻
Mne osobne nevadi, ak tu niekto prispieva casto, a bez urazok. Dokonca su mi mnohe viac-menej caste prispievatelky sympaticke, rada si precitam prave ich nazor. A bolo by zaujimave porozumiet im, ako sa citia, preco sem prisievaju.
Problem vidim v tom, ze sa to tu zvrhlo a nediskutuje sa k veci, ale prebiehaju tu utoky na ludi, ktori sa nieco opytaju, s niecim sa tu zveria a na ludi, ktori sa zastanu inych.
Cize mnohe caste prispievatelky(nesympaticke) nezodpovedaju otazku, ale sa snazia zhodit diskutujuceho. Napriklad v tejto teme mohli v pohode odpovedat, ze su nezamestnane, ze maju chore dieta, ze casto cestuju, alebo ze su platene za to, ze tu sikanuju ludi, ktori nezdielaju nazor bratislavskej kaviarne...
Ja napriklad mozem prispiet aj do diskusie o knedlikoch, hned sa zjavi mizoko a makrela(predpokladam jedna osoba) a nadavaju mi do ludskeho dna😀
Aj tato diskusia mohla byt zaujimava, ale hned sa to tu zvrtlo proti autorke a uz sa tu riesi, ze kto je a ci ma pravo sa tu nieco opytat.
"Lebo sa nudi a pise hovadiny".... autorka asi by si mala radsej konat nejaku zmysluplnu cinnost... napriklad cistit sufliky a nenudila sa a prispievala iba kazdych devät minut.🙊😀
Ja prispievam väcsinou v prokrastinacnom case, kedy by som mala vykonat nieco, do coho sa mi nechce. Resp. ked lezim s chripkou.
@oliolijanka tiez som sa ocitla v situacii, ked mam vela casu, lezim v nemocnici a preklikavam z nudy temy a velakrat sa opakovali rovnake mena prispievatelov. Netreba zas klikat hodiny, niekedy len par tem a opakujuci sa prispievatelia. Tak ma to len jednoducho zaujimalo, ale samozrejme som ani necakala nejake normalne komentare, len tie vysmesne - ako vzdy 😀
Tak ono je to asi ako so všetkým , FB, IG, tik tok , niekto zas MK.
Počas dňa tu zas nie je toľko tém,keď si k tomu počas dňa sadneš, môžeš byť ozaj v každej téme.
Ja som tu tiež často a tiež prispievam často
Tak som sa hrdila,že nemám soc.siete - ani FB, ani IG, ani tiktok , zato som závislá na MK 😁

A keďže idem vypnúť koníka,hádaj čo idem robiť 🤣. Pekný a pozoruhodný deň 👋