Čo sa oplatí nakupovať z Temu?
Baby rieši sa tu dnes téma nákupov z Temu a mne napadlo čo vy tam nakupujete vlastne, čo sa oplatí? S čím máte dobré skúsenosti? Lebo ja som sa už dávnejšie dala nalákať na také jednorazové čiapky na vlasy ale došli mi také.nalicke že viac som odtiaľ nič neobjednavala.
Ja zvyknem len drobnosti ako nalepky na stenu, gumičky do vlasov pre dcérku, nejaké senzoricke hračky.. a prvýkrát som si objednala pre seba sandale priesvitné za asi8e co mali všade na eshopoch za 40e🤣
Objednávam odtiaľ čo potrebujem..aj ja Slovensku sa koľké obchody tvária že aké veci majú a je to z temu alebo Shein 😂
Ja obaly na tel, perá, nohavičky. Také isté som kúpila v newyorkery za 10€
Tu stáli 3€
gumovacie perá, štipce a gumičky do vlasov, nálepky, veci na oslavy....
@didush27 Každý nech robí ako uzná za vhodné..By si sa divila koľko vecí nakupiš u nás a je to dovezené z Číny alebo nakúpené z temu..Viem o čom píšem,lebo x vecí ktoré z temu objednám vidím u nás v obchodoch,tak viem to porovnať.Je to úplne to isté,len minimálne raz toľko predražené..Nebudem konkretizovať predajne..
@kacenocka2 presne👍🏻👍🏻👍🏻
Ja som uz nakupila barzco, od pier obalov na telefony, zavlazovace do kvetin, po kuchynske nacinie, autodoplnky az po oblecenie. A najlepsie co som si kupila si podprsenky 😂😂😂 ine ako z temu nenosim
Ja som uz nakupila barzco, od pier obalov na telefony, zavlazovace do kvetin, po kuchynske nacinie, autodoplnky az po oblecenie. A najlepsie co som si kupila si podprsenky 😂😂😂 ine ako z temu nenosim
@kikuska555 fakt? Dáš link na overenú podprsenku čo sa oplatí kúpiť prosím?
Ja obaly na tel, perá, nohavičky. Také isté som kúpila v newyorkery za 10€
Tu stáli 3€
@maminkalubka môžeš dať link prosím?
Kadečo...do domácnosti..do záhrady..deťom oblečenie...hračky..elektroniku...makeup.
@alexka89 aký konkrétny mekaup prosím? Vieš dať link?
Objednávam odtiaľ čo potrebujem..aj ja Slovensku sa koľké obchody tvária že aké veci majú a je to z temu alebo Shein 😂
@pikachu999 veď práve ...ja som našla na sinsay organizér čo stojí na tému taký istý desaťkrát menej
@gov Co predavaju u nas v obchodoch? Napr. v kvetinarstvach? Vsetko dovezene z Ciny, len slovenske firmy nakupuju umele kvety v kontajneroch a ich obchodni zastupcovia predavaju obchodnikom. Ten isty shit a s 200- 300% rabatom.
Ja som tam našim objednala dvierka pre kury na kurin majú ich 3 mesiace a fungujú perfektne .také čo namontujes a oni sa samé otvoria a zavrú v čase ktorý nastavis 😀
Objednala som prvýkrát pretože mi prišiel 20€ kupón 🤣 tak som to využila. Dnes mi prišiel obrovský balík: úložný box na sezónne oblečenie, 2x mom bag - súprava 3ks (taška, kozmetická taštička a puzdro na drobnosti) organizér na kozmetiku - do pôrodnice, šperkovnica, nejaké drobnosti na fotenie bábätká, prívesok na kabelku, šnúrka na telefón, veľký plyšový plameniak na newborn fotenie, pre syna tričká s titanicom - iba preto že Titanic miluje a nedajú sa zohnať v normálnych obchodoch + pre mňa 2 klobúky na leto. Za 20€ som viac než spokojná 😀🤌🏼 je to lákavé za tie ceny ale nerada sa zahlcujem somarinami. Raz stačilo ☺️
Objednala som prvýkrát pretože mi prišiel 20€ kupón 🤣 tak som to využila. Dnes mi prišiel obrovský balík: úložný box na sezónne oblečenie, 2x mom bag - súprava 3ks (taška, kozmetická taštička a puzdro na drobnosti) organizér na kozmetiku - do pôrodnice, šperkovnica, nejaké drobnosti na fotenie bábätká, prívesok na kabelku, šnúrka na telefón, veľký plyšový plameniak na newborn fotenie, pre syna tričká s titanicom - iba preto že Titanic miluje a nedajú sa zohnať v normálnych obchodoch + pre mňa 2 klobúky na leto. Za 20€ som viac než spokojná 😀🤌🏼 je to lákavé za tie ceny ale nerada sa zahlcujem somarinami. Raz stačilo ☺️
@oliviakatka no a mamabagu kúpiš v obchode za 80-110€ 😂 chcela by som vidieť naživo tú z temu, či je rozdiel.
@oliviakatka no a mamabagu kúpiš v obchode za 80-110€ 😂 chcela by som vidieť naživo tú z temu, či je rozdiel.
@vkatush pošlem ti do správy. Ja som hľadala niečo do čoho sa zbalím k pôrodu a toto vyšlo 6€ 😀 nebolo o čom + mi nebude ľúto mať tašku hodenú v aute v kufri s vecami na prezlečenie pre deti, topánky, lopty atď. Mala som originál childhome tašku mommy treasures a celý napis sa aj tak osuchal a vyzerá hrozne 😀
Zavlazovace do kvetinacov,gumove tesnenie do kupelne, spongie do bazena … male hluposti
@olimuc aké špongie do bazéna Prosim? Máte screen?
Ja nechcem byť zlá, ale preboha ako si môžete podaktorí kupovať z tému oblečenie a kozmetiku? To sa máte tak málo rady?
Ja nechcem byť zlá, ale preboha ako si môžete podaktorí kupovať z tému oblečenie a kozmetiku? To sa máte tak málo rady?
@gerrwie_girl úplne normálne oblečenie..však to je to isté ako tu
Kozmetiku tam neberiem
@didush27 ale na toto sa nepýtala
@bielasovicka nepýtala, ale informácia je fajn. Mnoho ľudí len kupuje lebo ne to lacne a bohužiaľ málokto rieši ze prečo.
@gerrwie_girl úplne normálne oblečenie..však to je to isté ako tu
Kozmetiku tam neberiem
@pikachu999 ja si nekupujem tie handry ani v pepcu, sinsay a pod. Všetko je to jeden bordel. Radšej idem do sekaca a kúpim si niečo naozaj kvalitné. Cize ano, za mna je najlepšie vyhýbať sa aj takým obchodom co u nás predávajú za symbolické ceny. Je to plne škodlivín.
@pikachu999 ja si nekupujem tie handry ani v pepcu, sinsay a pod. Všetko je to jeden bordel. Radšej idem do sekaca a kúpim si niečo naozaj kvalitné. Cize ano, za mna je najlepšie vyhýbať sa aj takým obchodom co u nás predávajú za symbolické ceny. Je to plne škodlivín.
@gerrwie_girl Ja som tam v živote nič nekúpila, za to moja mama a svokra sú pomaly závislé... A bola som aj dosť proti, ale musím sa priznať, že som od mamy dostala zo Sheinu legíny, pyžamo a pár tričiek odtiaľ, a tie veci sú nezničiteľné a ozaj kvalitné 😶 to sa s takým Pepcom či Sinsayom neda porovnat.
Mňa by zaujímalo, že či tí čo odpovedali že tam kupujú xy vecí či žijú v biede a sú na tie haraburdy odsúdení. Nemôžete si dovoliť kúpiť pero u nás v Ševte?
@gerrwie_girl Ja som tam v živote nič nekúpila, za to moja mama a svokra sú pomaly závislé... A bola som aj dosť proti, ale musím sa priznať, že som od mamy dostala zo Sheinu legíny, pyžamo a pár tričiek odtiaľ, a tie veci sú nezničiteľné a ozaj kvalitné 😶 to sa s takým Pepcom či Sinsayom neda porovnat.
@oblecenie99 a zloženie majú aké? Môjmu synovi kúpila otcova priateľka fľašu na vodu do školy. Ked mi syn povedal ze to je z Temu, okamžite som to odložila. To zloženie musí byť hrozne
Mňa by zaujímalo, že či tí čo odpovedali že tam kupujú xy vecí či žijú v biede a sú na tie haraburdy odsúdení. Nemôžete si dovoliť kúpiť pero u nás v Ševte?
@procrastique ....u nás v sevte a inom papierníctvo stoja náplne do gumovacich pier 3,4,5 € za Max 5 ks.Na temu mám za 6€ naplní na pol roka.Potrebujem tak 2-3 náplne mesačne.Tak skús ratat
@procrastique ....u nás v sevte a inom papierníctvo stoja náplne do gumovacich pier 3,4,5 € za Max 5 ks.Na temu mám za 6€ naplní na pol roka.Potrebujem tak 2-3 náplne mesačne.Tak skús ratat
@doriiis čiže si odkázaná na toto šetrenie hej?
@doriiis čiže si odkázaná na toto šetrenie hej?
@procrastique ....no nebudem dávať za niečo,čo je to isté dvakrát toľko,len aby som sa mohla bit do pŕs,že ja nenakupujem na temu.
Našim som na kolieskach do sprchovacieho kúta ušetrila 20 €.Pre teba možno malo,ich to potešilo.

Ja som už objednávala kadečo, nejaké somarinky ale aj oblečenie pre seba alebo aj deti. Niečo je super, niečo je slabá kvalita ale za tú cenu nečakám nič extra.