Dokonalé fotky na Instagrame
Ako to niektore robia, ze vyzeraju na insta tak dobre? Je to retus, nejake upravy? Ja nech sa snazim ako chcem, tak taku foto urobit neviem.
Ani ma to netrapi/netazi, aj horsie problemy su na svete, to vsetko viem 🙂
@anonym_autor sú ženy, ktoré sú krásne aj na soc. sieťach a aj v realite, tým stačí len dobré svetlo. A potom sup baby čo si upravujú foto aby sa lepšie cítili a vyberali lepšie 😄
Ale poznám veľa báb, ktoré sú krásne aj na ig aj v realite
@anonym_2d7649 Ja som videla v jednom OC istu znamu osobu na ig a vyzerala uplne inak. Nebola skareda, pekna, ale na foto nieco uplne ine, riadny rozdiel.
Si mi pripomenula jednu zenu odtialto z konika, na fotkach krasna namalovana ,milion pochval. V reale ju vzdy ledva spoznam ako sa na seba nepodoba z fotiek.
Co uz, niekto si proste aspon fotky chce skraslit.
Si mi pripomenula jednu zenu odtialto z konika, na fotkach krasna namalovana ,milion pochval. V reale ju vzdy ledva spoznam ako sa na seba nepodoba z fotiek.
Co uz, niekto si proste aspon fotky chce skraslit.
@ivik4 Normalne mi vrta v hlave o kom pises 😂
ono niekedy sa stačí otočiť z krajšej strany a ideálne pri západe slnka, lebo vtedy je "najlepší prirodzený filter" a pekná fotka je na svete. 😂
@ivik4 Normalne mi vrta v hlave o kom pises 😂
@anonym_autor toto by som aj ja rada vedela 😂😂😂
Z vlastnej skúsenosti viem, že veľmi veľa robí retuš. Na fotkách modelka, v realite by som jej hodil euro do kelímka. Niektoré ženy majú veľkú tendenciu sa až neprirodzene vylepšovať. To je podobné ako keby si chlap do svalov pichal synthol.
@anonym_autor toto by som aj ja rada vedela 😂😂😂
@miselka257 Jeden tip mam, ale neviem si spomenut na nick. Ale zda sa mi, ze bruneta.
99% báb používa retuš a nielen na fotkách,ale aj keď nahrávajú videá.
@miselka257 Jeden tip mam, ale neviem si spomenut na nick. Ale zda sa mi, ze bruneta.
@anonym_autor juuuuj, idem lustrovať celý MK a hľadať 😂
99% báb používa retuš a nielen na fotkách,ale aj keď nahrávajú videá.
@tetapetra Takze nejaky program na upravu.
Su to vsetko filtre a nacvicene pozy. Apky na filtre sa daju kupit a sfiltruju aj postavu aj tvar, pridaju vlasov, uberu vek atd. Internet je fikcia, v realite tie baby vyzeraju inak.
@anonym_2d7649 Ja som videla v jednom OC istu znamu osobu na ig a vyzerala uplne inak. Nebola skareda, pekna, ale na foto nieco uplne ine, riadny rozdiel.
@anonym_autor Foti sa s filtrom,to je jasne.
@tetapetra Takze nejaky program na upravu.
@anonym_autor Photoshop je ideálny, ale treva vedieť v tom robiť 😀
@anonym_autor jasné. Príklad behorcova a jej dcéra, twinsky, tam to je vidieť skrz toho,že upravujú celé fotky nakoľko majú "macate" ruky a nohy, potom jedna pekarka, tu sledujem na insta,takže tam to je tiež,že brutal
@tetapetra Aha, takze preto sa tomu neviem priblizit 😂 Nepouzivam totiz ziadne filtry.
@tetapetra Aha, takze preto sa tomu neviem priblizit 😂 Nepouzivam totiz ziadne filtry.
@anonym_autor najlepšie je žiadne nepoužívať 😀 maximálne tie, ktoré menia kontrast a farebnosť na fotkách, tie mám rada 😁 a na to je zas dobrý Adobe Lightroom
Chyt mobil a fot sa z roznych stran, z roznych uhlov, s roznymi usmevmi, vyrazmi v tvari.
S potom si to prejdi, ktore sa ti pozdavaju najviac.
A v tych pozach sa fot, ked chces pridat fotku s novym makeupom, ucesom, oblecenim,…
Rovnako sa postav pred zrkadlo a skusaj rozne pozy, v ktorych vyzeras najlepsie.
Mozno zistis, ze ti staci stiahnut plecia dozadu a dole (zasunut lopatky) a vyrovnat chrbticu (ci ti stiahne kusok brucho) a budes mat dlhy labuti krk a budes vyzerat o celu velkost mensia.
A nasledne to este prezen filtrami. A mas to.
@anonym_autor najlepšie je žiadne nepoužívať 😀 maximálne tie, ktoré menia kontrast a farebnosť na fotkách, tie mám rada 😁 a na to je zas dobrý Adobe Lightroom
@miselka257 Ja s tym moc robit neviem, v tomto som ako stary clovek 🙂
FaceApp. Vygoogli si FaceApp before after. Ten urobí hviezdu aj z podpriemernej. Ale je to nebezpečné - kazí to vnútorný sebaobraz a preto ja by som to nikdy nepoužila
FaceApp. Vygoogli si FaceApp before after. Ten urobí hviezdu aj z podpriemernej. Ale je to nebezpečné - kazí to vnútorný sebaobraz a preto ja by som to nikdy nepoužila
@petracandle Ja to chcem vyskusat len sama pre seba, nebudem nikde prezentovat retusovane fotky.
@petracandle Googlim, katastrofa aky rozdiel. Takze tento zazrak pouzivaju.
@miselka257 Ja s tym moc robit neviem, v tomto som ako stary clovek 🙂
@anonym_autor naučiť sa dá všetko, podľa videí sa dobre skúša 😁
@petracandle Ja to chcem vyskusat len sama pre seba, nebudem nikde prezentovat retusovane fotky.
@anonym_autor skús snapchat, tam sú dobré filtre, veľakrát sa zasmejeme na tom 😂
@petracandle akurát pozerám aj ja čo to za zázrak 😀 to je úplne geniálne 😂
Síce nemám žiadny Insta, Facebook a iné,ale nikdy som si svoje foto neupravovala. Podľa mňa sú tie najlepšie fotky tie,kde ani netušíš,že si fotená 😁. Čim viac sa štyluješ-šteluješ na fotku,aj tak budeš nespokojná. Moje najlepšie fotky má v mobile môj chlap,on to vždy vie tak vystihnúť 😄.
Ja som včera videla nejaký náhodný rozhovor s Biankou a neverila som tomu čo vidím. Mužské črty tváre, nepekná pleť.. Úplne iná Bianka ako na fotkách na svojom instagrame
Ja som včera videla nejaký náhodný rozhovor s Biankou a neverila som tomu čo vidím. Mužské črty tváre, nepekná pleť.. Úplne iná Bianka ako na fotkách na svojom instagrame
@tim23 aká bianka? 😀
@miselka257 rumanova
@tim23 jaj, viemn ktorá, prv mi napadla moja kamoška bianka 😂

@anonym_autor sú ženy, ktoré sú krásne aj na soc. sieťach a aj v realite, tým stačí len dobré svetlo. A potom sup baby čo si upravujú foto aby sa lepšie cítili a vyberali lepšie 😄
Ale poznám veľa báb, ktoré sú krásne aj na ig aj v realite