E-shop Mancini.sk nevrátil peniaze za tovar
Dobrý deň, chcem si posťažovať na e-shop "Mancini.sk" na ktorom som si v júly 2024 objednala tovar v hodnote 35,93€. Tovar mi neprišiel ani po 10 týždňoch od zadania objednávky. Keďže mi tovar nebol doručený tak som v októbri 2024 požiadala o vrátenie peňazí, ktoré mi doteraz neprišli. Neobjednávajte z tejto stránky, ak nechcete prísť o peniaze.
@quintee prosím chcem sa spýtať, odpovedzte hocikto kto ma skúsenosť so stránkou, neukradnu vam peniaze z účtu? Tiež som si objednala asi pred hodinou a narazila som na recenzie až teraz 😭 bolo to v hodnote 10€ čiže kašlať nato, ale peniaze z účtov nevykrádaju nie?
@ramza platila si prevodom na účet alebo kartou?
@quintee prosím chcem sa spýtať, odpovedzte hocikto kto ma skúsenosť so stránkou, neukradnu vam peniaze z účtu? Tiež som si objednala asi pred hodinou a narazila som na recenzie až teraz 😭 bolo to v hodnote 10€ čiže kašlať nato, ale peniaze z účtov nevykrádaju nie?
@ramza záleží ako dôveruješ firme ktorá má sídlo v prenajatej izbe v Dubajskom hoteli a ktorá od začiatku vodí svojich zákazníkov za nos, že nezneužijú tvoju kartu keďže všetky údaje si "obchodníkovi" dala, neplatila si cez platobnú bránu kedy by nemali prístup k tvojej karte
Skontroluj si nastavené limity na internetové a MOTO platby a zníž ich tak aby prípadné zneužitie karty ťa veľmi nebolelo.
Ak ti nepríde tovar využi chargeback nájdeš na 7. strane https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/internetovy-obchod-mancini-sk/
Ja na nákupy na internete NEpoužívam plastovú kartu, zbytočné komplikácie s rušením karty ak by sa niečo stalo, a keďže moja banka neponúka jednorázovú/virtuálnu kartu založil som bezplatný účet v Revolut a tam si pošlem okamžitú platbu koľko chcem, nedržím tam veľké sumy.
Platím cez jednorázovú kartu, ktorá funguje len na jednu platbu.
Ak by nezobralo jednorázovú (packeta, booking, google play) alebo by som šiel vedome do rizikového obchodu vytvorím virtuálnu kartu kde si nastavím mesačný limit a po platbe môžem kartu dočasne vypnúť, celkom zrušiť alebo znížiť limit.
Tak je chránená hlavná plastová karta aj účet.
@terka7468
Neodporucam absolutne, tovar z ciny, dlha dodacia doba, na emaily sice odpovedaju, ale stale to iste dookola a este som musela zaplatit aj clo...
@15macko11 clo si určite neplatila, to sa platí iba pri hodnote zásielky nad 150€ platila si poplatok pošte za uloženie zásielky v sklade ktorý si vymysleli za čínske zásielky
Ja mam tiež na poste uložené a chcú odo mňa faktúru a všetky dokumenty, inak mi to ani nepríde... Objednávala som 8.8. 2025 s tým, že odosielanie ihneď a mali to byť postavičky na toetz, ktorú som robila 15.8.2025.

Pozor mancini su podvodníci,nepríde vám ani tovar,ani nevrátia peniaze po reklamácii.Pozor nič odtiaľ neobjednávať