Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
Žiaľ musím počkať, lebo majú v obchodných podmienkach dodanie 5-40 pracovných dní a vychádza mi to do 2.4, potom napíšem výhražný mail a ked nevrátia peniaze, musíme asi ísť každý na políciu, inač to nevidím, aj keď je to napr pre mňa 12 eur, ale keď je nás tisíc tak si to zrátajte, ako sa nabalili a každý deň.
Dobrý deň, ja som tak isto objednávala z tejto stránky dňa 28.2.2021..keď som im písala, kedy mi bude tovar doručený, tak mi tak isto prišiel mal, že dodacia doba je 5-40 dní..takže sa môžem rozlúčiť s tovarom aj s peniazmi :-/ ..kupovala som synovi teplákovú súpravu za 30€ ..achjaj.
@fbibiana123
Ja tiez cakam na tovar este par dni im zostava, jedno mi uz dorucili ale otrasna kvalita! A objednala som si M cislo a to vo mi prislo je asi XXS ani som to neobliekla
@fbibiana123 Ja som si objednala 31.1.2021 . Pozrela som recenzie na stranke a vsetky boli pozitivne a rychle dodanie atd. Tak som si objednala. Po par dnoch som nejako natrafila na staznosti na stranku bonky a suprisimo a tiez som chcela stornovat. Vraj sa to uz neda. Tak som cakala 40 dni a ked o jednavka neprisla, pisala som mail. Na to mi odpovedali, ze si mam objednavku sledovat na stranke sl.posty podla cisla balika. Tam som nasla, ze balik 26.2. Odisiel z Ciny.
presne tento dátum poslali aj mne, tak asi posielajú to isté číslo všetkým
Vlasta19 ja som objednavala 8.2. Tiez som citala recenzie na stranke , objednala som si a o par dni som nasla tieto sťažnosti . Pisala som tiez mail o zrusenie objednavky , tiez mi poslali kod ze si mal sledovat objednavku na sl. Poste 23.2. To bolo podané v Číne na postu a o 10 h 23.2 to opustilo krajinu . 17.3. Vstúpilo do krajiny objednávateľa (cize uz by to malo byt na SR a je tam uvedene ze to pride 1 triedou)
Objednala som si teplákoch súpravu za 25€ takze som velmi zvedava
Dobrý večer ráda sa k Vám pridam ak bude niekto riešiť, ja som im zaplatila len 10€ a na tovar čakám už od 7.2.
Takyto podvodníci ma hnevajú. Každý deň I'm píšem email a odpisuje mi nejaka Márie
Tak vidím, že som neni sama🤔ja som si objednala ešte 26.1.2021...uz som im raz písala email,kde ma pani ubezpečila, že stanovený termín dodržia a tovar v danej lehote obdržím... trošku som nato pozabudla,tak som im dnes znova napísala, že chcem vrátiť peniaze...tak som zvedavá čo mi odpíšu...
@nealy dobrý večer,tak dnes som si napísala asi 10emailov s nejakou pani... čo sa týka ochoty, nemôžem povedať nič zlé,ale povedala mi, že mám vypísať reklamačný formulár, čo som sa snažila aj urobiť asi 7x ale za každým ako som dala odoslať,tak mi to len načítavalo,vyhodila ma,a znovu ukázalo prázdny formulár 🤷stretli ste sa s tým už? skúšali ste ho vyplnovat? napísala som jej posledný email tesne pred 16:00 (dovtedy majú písané na stránke informačné hodiny) už mi viac neodpísala... uvidím čo bude v pondelok...ak nevráti peniaze,rada sa pridám k trestnému oznámeniu...
Dobrý deň, tak mne tovar prisiel vcera . Prisla mi veľkosť správna aj ten tovar ktory som si objednala. Bola to teplakova súprava - vyzera pekne ale co sa tyka materiálu tenunky polyester .
Ja som objednala tovar 26.1. Písala som im mail. Napísala mi, že si mám sledovať objednavku na poste. Zaplatila som 34eur.Ked dám sledovanie objednávok teda neviem ci som na správnej stránke vždy mi červeným vypíše, že táto objednávka neexistuje. Viete mi prosím presne napísať, kde si mam sledovať tu objednávku? Ďakujem.
Ja som im tiež naletela 11.3 objednala som si deťom smart hodinky zaplatila som skoro 60€. Ja krava, že som si ich nepreverila. Ako sa to dá riešiť?
@fbibiana123 dobrý deň, v žiadnom prípade nie! Kupovala som a platila dom prevodom 31.1.2021 a dnes je koniec marca a tovar ešte nemám, pričom uvádzali že tovar skladom ,áno tovar skladom ale v Číne
Aj ja som odtiaľ objednávala asi 3 týždne dozadu... Nezvyknem za tovar zaplatiť skôr ja uprednostňujem dobierku ale veľmi sa mi páčili športové legíny tak ze skúsim... Objednala som rovno dvojo a s poštou ma to vyslo 29 eur.... den na to som si prečítala skúsenosti... Skoro ma porazilo... Vravím si no co prišla som o 29 eur tak aspoň budem vedieť ze skôr za tovar nikdy nezaplatím... A na moje prekvapenie mi v piatok prišli legíny 🙄 zatiaľ len jedny... Ale prišli aspoň tie... Druhé už moc nečakám ale možno motyka vystrelí.... S kvalitou som naozaj spokojná.... Kvalitovo sú úžasné.... Tak uvidím ci mi pošlú aj tie druhe alebo nie....
dobry den pridavam s k oklamanam na stranke suprisimo. takisro som si objednal 3 teplaky v celkovej sume 74€ a ten isty scenar. ja budem urcite podavat trestne oznamenie na policii tak ak by niekto chcel moze sa pridat
@fbibiana123 aj ja som si objednala tovar za 51 € 17.2.2021 aj uhradila a tiež odpovedajú že 5-40 dní je dodacia doba a poslali číslo na overenie.
2021-03-10 17:45:00
SK-Položka bola spracovaná v krajine určenia: Položka dorazila do krajiny určenia.
Som zvedavá čo bude nasledovať, ale mám veľké podozrenie, že som prišla o peniaze.

@elizabeta56 tak ale nám.nevratoa peniaze aspoň budú mať dôsledky