Eshop suprisimo.sk
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti so stránkou suprisimo ? Obiednala som si s tadiaľ tovar a stále neprichádza. Ďakujem za odpoveď 🙂.
@all ako nahlasit podvodnu stránku Suprisimo.sk priamo Googlu: https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/re...
@ivetka1981 dobrý deň prosím vás. Stačí keď pôjdem do banky a oni už budú vedieť ako to riešiť??????
@tatranskabarbi to takto určite nefunguje..vy musíte vedieť co chcete...treba vysvetliť situáciu,doložiť výpis z internetbanking.. spísať s pracovníčkou reklamáciu...je to cca na 20 min..
@ivetka1981 ano ďakujem veľmi pekne. Mne už píse ze bunda je na svk...ale v akom stave príde 🙈🙈🙈🙈
@tatranskabarbi to písalo i mne a nič neprišlo doteraz.. haha...ale peniaze mám späť.
@ivetka1981 Super. Tak budem to riešiť v banke. Hádam mi pomôžu. Len sa bojím či budú vedieť kde poslať žiadosť a ako ju napísať. Vy ste to kde naštudovali????A okrem výpisu účtu mi ešte niečo treba?
@tatranskabarbi to nie je žiadosť.. volá sa to reklamácia... banke spisujete reklamáciu na vrátenie peňazí za nedodany tovar s odôvodnením,že ste nakupovali od podvodnej firmy,ktorá je uvedená aj na stránke ŠOI..potrebujete samozrejme aj občiansky.A výpis z banky o uhradenej platbe za ten tovar.
@ivetka1981 a ešte mám na vás jednu veľkú prosbu ak vás veľmi nezaťažujem. Posielali ste to na akú adresu????
@tatranskabarbi to posiela pracovníčka banky mailom..
@tatranskabarbi dobrý deň, dáte mi potom prosím vás vedieť ako to dopadlo? Tiež to chcem skúsiť takto po riešiť, ďakujem pekne
@erikaleblova áno jasné. Najskôr chcem počkať čo za handru näm to príde 🙂
@tatranskabarbi jasne, mne prišla čistá katastrofa 🙉
@erikaleblova no veď ja som zvedavá či to vôbec príde 🙈🙈🙈🙈
@aidyl26 ali expres vzdy pošle zásielku v 99 percentach to to su ojeb... Ci
@fbibiana123 to iste, okrádanie …
Za zásielku som im zaplatila na účet ešte minulý rok v septembri a dodnes mi nič neprišlo. Sú to podvodníci! Ľudia neobjednávajte nič od nich ak nechcete prísť o peniaze! Už ani na emaily neodpisujú...
@fbibiana123 Podvodná stránka!😡 Treba čítať recenzie predtým než si poobjednávate. Aspoň sa poučíte☺️
@alzbetka222 wau toto sme všetci potrebovali čítať fakt....
@tatranskabarbi ☺️Predtým než si niečo objednám, si o tej stránke niečo zvyknem prečítať. Bohužiaľ je veľa podvodných stránok takže overenie si stránky považujem za dôležité. Verím, že po takejto skúsenosti si budú na takéto stránky dávať pozor aj ostatné mamičky…a nedajú sa nachytať.😊
@alzbetka222 Absolútne súhlasím. 😊 Raz som sa takto bohužiaľ nechala nachytať, ale odvtedy si dávam veľmi veľký pozor. 👏 Je veľmi potrebné si pred nákupom prečítať všetky dôležité informácie o obchode. Určite si na to treba dávať pozor... 🙂
@janakollarova145 Áno🙂. Ostatné mamičky v diskusii sa môžete hnevať koľko chcete ale je to pravda. Treba sa poučiť na vlastných chybách. Život žiaľ bohu nie je prechádzka ružovou záhradkou ako si mnohí prajeme..Prajem pekný zvyšok dňa☺️.
@tatranskabarbi wau toto sme potrebovali citat tiez.....
Ja som si tento mesiac tiež objednala, keď doteraz stále nič neprichádzalo, dala som si recenzie a hneď mi tu táto diskusia vyskočila 😞
@fbibiana123 ja som objednala bundu 20.9.2022,prišla v decembri,ale je úžasná,stiahni aplikaciu 17TRACK zadáš číslo objednávky a budeš sledovať ako ide tovar,z Číny,Hongkong,Kazachstan až na SR.
Dobrý deň
Eshop Suprisimo,Bonky a Bohoo sú podvodné priekupnícke
eshopy ktoré objednávajú tovar z Číny a Šanghaja, pri čom je otázne či tovar vôbec dorazí k spotrebiteľom.
Toto je odkaz na osobu ktorá je ochotná vo svojom voľnom čase právne riešiť celú situáciu.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1000880...
Cieľom je dokázať finančnú stratu kupujúceho/kupujúcich v konkrétnej hodnote ktorá je dostatočná na podniknutie právnych krokov.
Zn. čím viac okradnutých,tým vyššia suma,tým ľahšie je usvedčiť zlodeja
@martina231193 ja som bola včera v banke. Ženy ochotné mi spísali reklamáciu a všetko odoslali 🙂 uvidíme ako to dopadne 🙂
@laurikalalinka dobrý deň dámsku či pánsku??????lebo my sme pánsku objednali s manželom.
@tatranskabarbi dámska bunda,stála 49,90€

@all nikde v obchodnych podmienkach nemaju spomenuty zakonny narok na odstupenie od zmluvy. Zakon je nadradeny nejakym obchodnym podmienkam. Navyše ta dubajská firma, na ktoru sa odkazuju vobec neexistuje