icon

Instagram Dominika Jurena

27. aug 2025

Ahojte neviem ci sledujete na IG Dominika Jurena, včera pridala fotku na bežiacom páse, už vyzerá ako anorekticka 🫣neviem načo sa tak naháňa za takou postavou.

dagas
27. aug 2025

@anonym_autor no tak sa nám ukáž ty,milá anonymka 😏. Nech vyzerá kto chce, ako chce. Nie?!

anonym_ea81ed
27. aug 2025

@anonym_autor ty by si mala schudnúť a nie Dominika pribrať

dennissa16
27. aug 2025

@anonym_autor nesledujem ju, takže nemám prehľad, ako často cvičí a behá na bežiacom pase. Ale podľa mňa chudá prechuda je v prvom rade preto, že ma 2 malé deti a celý deň sa nezastaví.
Tiež som bola taká vychudnutá kedysi 😁 a to som mala deti s väčším vekovým rozdielom.

anonym_1311d6
27. aug 2025

@anonym_autor pozrela som si jej profil. Vôbec nevyzerá ako anorekticka, ma úplne normálnu, zdravú krásnu postavu a ešte aj po dvoch deťoch. A ty asi budeš tlstá keď máš potrebu komentovať ju a prisudzovat jej diagnózy anonymne cez koňa. Tak zdvihni riť a choď dačo robiť aj ty môžeš mať takú postavu keď nebudeš len šomrať na iné ženy čo si dovolia vyzerať dobre

anonym_c0c02c
29. aug 2025

Pekná štíhla baba.V jej veku som po dieťati bola rovnaká .
Navyše čo ju sledujem ,nemá to ľahké s detičkami. Druhé náročné bábo.Syn Miško často chorí býval, do toho malé bábo. A naozaj niektoré maminy sú ultra štíhle pri malých deťoch. Únava, stres,celý deň okolo deti...To je ako opačný prípad. Niekto naopak vtedy aj priberá.
Myslím, že nie je potrebné riešiť jej postavu. Nemá sa začo hanbiť určite .