icon

Internetový obchod mancini.sk

lastqueen
15. okt 2023

Dobrý večer máte niekto skúsenosti s internetovým obchodom MANCINI.SK
Majú tam niečo čo by som pridala do svojho šatníka len nemám s tým obchodom žiadne skúsenosti za rady vo pred ďakujem 🙂

arim22
22. dec 2024

@arim22 dnes už to viem, domnievala som sa, že sa jedna o spoľahlivý obchod a smutne je, že mnohí oklamaní nezverejnili otvorene svoje skúsenosti, čo bola veľká chyba!

franco67
24. dec 2024

@maranco ten dodací čas nevadí, ale prístup obchodu žiadny.

ichtis
25. dec 2024

Ahojte,
tiež chcem pridať svoju skúsenosť s Mancini.. objednala som 15.12.24 synovi mikinu za 25,- eur s tým, že garantovali, že ju budem mať doma 18.12. Pred kúpou som hľadala recenzie a našla som iba samé pozitívne, ale na Modrom koníkovi mi vôbec nevybehla..
Samozrejme, že som sa nechala obalamutiť.. keď som im napísala 23.12. ráno, že nech mi napíšu, kedy mikina príde, tak som pochopila, že komunikujem s AI. Pri telefonickom hovore nemáte možnosť na prepojenie s človekom. Iba mi oznámili, že na základe emailu z dňa 23.12. mi bola ráno (!) odoslaná zásielka.
A potom mi prišlo v emaili toto:

Objednávka je na ceste k Vám. Predpokladaný čas doručenia 20. Prosinec - 09. Únor
V tejto chvíli nie je v našich silách doručenie balíčka akokoľvek urýchliť a ani nedokážeme oznámiť presný dátum, kedy bude balíček doručovaný.

Čiže nikdy...
Prosím vás neverte mancini a nič si od nich neobjednávajte! Je to podvod...

arim22
27. dec 2024

@ichtis sú to otrasne praktiky, nikdy viac neobjednavať!!!

ondrejbrozak
8. jan 2025

Mancini nikdy viac: Podvod , zaplatite a nemate ani tovar ani peniaze....

annamaria73
10. jan 2025

Osierajú pri objednávke, píšu že dodanie je do 30 dní ale v podmienkach majú, že po 14 dňoch od zaplatenia objednávky si už nemôžeme nárokovať na vrátenie peňazí. Moja mama z ich stránky objednávala 4 mesiace dozadu a doteraz jej objednávka nedorazila a ja to isté. Odpovede na mail sú stále len od AI a nič sa nevyrieši.

ondrejbrozak
10. jan 2025

dobry vecer,nedoporuccujem...

pietro1234
10. jan 2025

Je smutné, že taká spoločnosť, ktorá vznikla pre odrbávanie ľudí normálne funguje a žiadne kontrolné orgány na nich nemajú žiadne páky.

hiro
10. jan 2025

@pietro1234 Orgány v Dubaji? Čínske? Podľa mňa je im to v tých krajinách u prdele 😁

pietro1234
12. jan 2025

Spoločnosť Mancini má sídlo v Prahe ,ale predávajú tovar z číny prostredníctvom konateľa z Dubaja. Mancini sa tvária ako E-shop ,ale nemajú žiadnu zodpovednosť, len inkasujú peniaze za tovar,ktorý nevlastnia.

maranco
12. jan 2025

@pietro1234 Mancini len prevádzkuje web pre obchodníka v Dubaji, zmluvu o obchode uzatváraš s obchodníkom v Dubaji a ten sa riadi ich zákonmi, sťažovať sa môžeš na Ministerstve hospodárstva Spojených arabských emirátov

pampeliska35
12. jan 2025

Sú to podvodníci....

mancinisukokoti
25. jan 2025

Sú to kokoti v živote si nič od nich neobjednavakte :D tvrdia že mi to odoslali a je to na ceste ale z čiech idú očividne cez východ zemegule , peši by som už došiel do Prahy za ten cas

maranco
25. jan 2025

@mancinisukokoti z akej Prahy? to si si objednal z Číny.
Zoznam predávajúcich:
Hangzhou Spectrum Supply Chain Co., Ltd.
Shanghai TingYou Trade Co.,Ltd
KaiTingu Official Store
CoolTing Co.,Ltd..
HangZhou Shengyan E-commerce Co,Ltd
Yiwu Geerjiao Jewelry Firm
ATU Global Warehouse Inc
https://mancini.sk/zoznam-predajcov/

maranco
25. jan 2025

@mancinisukokoti odoslali 17.12. a už to máš v Poľsku, išlo z Číny cez Rusko https://t.17track.net/cs#nums=UU740697867CN

nastvany
26. jan 2025

Aj mňa -mancini.sk inter. obchod-podviedol-písali- zaplať tovar a zajtra posielame-a to bolo pred Vianocami a darčeky mali byt na Vianoce-pekný podvod- dodnes nič- asi zimné bundy prídu v lete -možno-skôr nie ,ale vypisujeme ,sťažujeme sa tu a rozmýšlate prečo náš štát dovolí podvodníkom , naďalej podvádzať ?. Napísali ste niekto na ministerstvo obchodu SR alebo do Čiech kde sú registrovaný ale ináč sú v Dubaji a na nich ma možnosť aj zrušenia EÚ komisia na ochranu a práv spotrebiteľa-ja určite urobím kroky lebo sťažovať sa tu alebo v krčme nám ani nikomu nepomôže a treba ich zrušiť aby už nepodvádzali a nenabalovali sa .. Skúste porozmýšlať. Pozdravujem poctivých.

nastvany
26. jan 2025

a ešte k mancini.sk-preveril som v Dubaji v ich obchodnom registri , že konatelia sa menia ročne tzn. kým sa rozhýbe ktokoľvek -jeden konateľ sa nabalí podvodmi a druhý za nič nezodpovedá, nakoľko je nový-majú to pekne premyslené -určite ak sa niekto do toho poriadne obuje aj cez naše ministerstvo môžu dostať podnet do Dubaja na daňovú kontrolu z hľadiska zavádzania a podvodu zákazníka-len asi nikto nerobí takéto kroky a oni si kraľujú naďalej .Asi tak

arim22
28. jan 2025

@lastqueen tá najhoršia skúsenosť aká len môže byť , Neodporucam objednávať absolútne nič , Snáď pol roka trvalo pokiaľ mi niečo poslali , aj to len napriek tomu , že som sa o nich zmienila na všakovakých inštitúciách so sťažnosťami , a nakoniec aby sa ma zbavili, namiesto zimnej vetrovky poslali len niečo otrasne malé šuštiakové .veztovka ..nebola absolútne podľa obrázku zhodná. Nie som sama mnohí majú zle skúsenosti s týmto obchodom prosím absolútne neobjednavajte nič, niektorí aj prišli o peniaze a tovar im nebol zaslaný verte mi !

maranco
28. jan 2025
nastvany
28. jan 2025

ahoj arim 22- prosím Ťa na aké inštitúcie si podala sťažnosť lebo teraz sa chystám aj ja ...asi si ale musela aj do Prahy písať na ich firmu sťažnosť aby o tom vedeli ..lebo na slovenskom webe-kontakte majú asi automat na všetko odpovedá rovnako aj keď sa na niečo úplne iné pýtaš...tiež to tak nenechám a už mi nejde ani peniaze ani tovar ...už som kontaktoval aj naše ministerstvo kde mám poslať celú komunikáciu.....tak uvidím-a napíšem sťažnosť aj do Dubaja....kde teraz sídli firma....a máš pravdu pár ľudom tovar pošlú ale 80% nie a tam sa nabaľujú -šikovný podnikatelia!!!!!!!

arim22
3. feb 2025

@nastvany ahojky, písala som na
Česká obchodní inspekce
Gorazdova 1969/24
120 00 Praha 2, potom som nasla príspevok, že nároky spotrebiteľov voči predávajúcemu so sídlom v Českej republike odporučili riešiť prostredníctvom Európskeho spotrebiteľského centra v SR,
Podnet môžete podať elektronicky na webovej stránke Európskeho spotrebiteľského centra v SR http://www.esc-sr.sk/ alebo poštou na adresu:
Európske spotrebiteľské centrum v SR
Mlynské Nivy 44/A
827 15 Bratislava 212
Slovenská republika.::::;;;;;;;;;; držím palce!!!

nastvany
4. feb 2025

@arim22 ďakujem ,slovenskú adresu som zistil ale Prahu som nemal ale určite napíšem aj do Dubaja...uvidím ale určite záver všetkého napíšem sem ako varovanie pre ostatných......držte palce , aj keď veľmi neverím ale netreba to nechať , tak lebo možno každý sa vykašle na malé sumy o ktoré prišiel- a to podvodníkom vyhovuje ale ide tu o princíp nenechať to tak...ahoj

leidin
5. feb 2025

Mne to myslim raz prislo hned a teraz zas toto nezmyselne akoze chcela by som tych ludi stretnut a proste uvidiet ako im niekto proste tristvrt roka drzi nohy na mieste.

arim22
5. feb 2025

@nastvany držím palce, dúfam že uspejete, je to na dlhšiu dobu🙏🏻

pstrap
5. feb 2025

Ja som od nich raz objednala a prišlo po troch mesiacoch, a to som tiež neverila, že to ešte príde. Každopádne, dobrá skúsenosť pre mňa, som sa poučila. Odvtedy si dopredu overujem každý eshop a neobjednam nič, keď tam čosi smrdí a už väčšinou všetko na dobierku.

pejton
21. feb 2025

Bohužiaľ som tiež objednala, ale naposledy. Z manchini.sk už nikdy viac... Je mesiac od zaplatenia objednávky a nič mi neprišlo. Ktovie, či svoj zaplatený tovar niekedy uvidím... Sú to klamári...

ichtis
22. feb 2025

@pejton ahoj, buď trpezlivá, možno to príde.. mne to prišlo včera ale radšej to nemalo prísť vôbec.. namiesto krásnej bundy za 26,-(v zľave 50%) mi prišla čudná vatova, na dotyk veľmi nepríjemná bunda, ktorú nemožno dať ani bezdomovcovi, čo mi je ľúto..
Tak asi tak..

ichtis
22. feb 2025

@ichtis objednané 14.12.2025

nastvany
23. feb 2025

nastvany ahojte som ferovy pisatel , ktory sa vyjadroval k ,, mancini ,, nepekne predtym a preto otvorene aj teraz musim napisat , ze som taktiez neveril , ze to pride a predstavte si prislo....ALE ....prisla mi taka riflova bunda , ze ako handra zafarbena na modro a detska , dalej dalsia bunda uplne ina aku som objednal...smejd..uplne s inym napisom atd.,..a dalsi bunda- smejd uplne iny material -mala to byt tenka bunda -prechodna a oni poslali nafuknutu vatovu-no hrozne tzn. nadalej tvrdim- su to podvodnici nic neobjednavate ...poslu Vam smejd..aby ste nereklamovali a ani sa Vam neoplati lebo sa budete tesit , ze aspon mate vrabca v hrsti a nie holuba na streche....kazdemu hovorte ...mancini nikdy...ahojte

arim22
23. feb 2025

@nastvany presne tak, obrovskí podvodnici, pošlú, ak vôbec pošlú úplne zmätočný tovar, , aj mne poslali po takmer 4 mesiacoch a vyhraážkach a sťažnostiach namiesto zimnej vetrovky volajakú sustiakovu, neviem či sa to da nazvať veztovkou.hnus!!! Upozorňujem nikdy od nich nič neobjednavajte!!!