icon

Kde teraz nakupujete oblečenie pre seba?

radiah
19. mar 2021

Baby, teraz keď je všetko obmedzené.... Odkiaľ objednávate oblečenie pre seba? Ja už idem puknúť, že nemôžem vyskúšať oblečko niekde v obchode. Prosím dajte linky, stránky, možno prijateľné butiky.. Dik

Strana
z2
stanulienkat
21. dec 2022

@kallanchoe dakujem. Niektore veci od Versace sa mi zdali lacne😀

kallanchoe
21. dec 2022

@stanulienkat veľa krát je to posledné číslo alebo tak....ja som taká bežná konfekčna veľkosť ako M,L...to býva zväčša vypredané....ale také s,XS....tam býva ozaj za pár smiešnych...kabelky Versace zvyknú mať niekedy v zľave za dosť lacno...mám odtiaľ kabelky len Guess,M.KorsTT, jednu Valentino a tie boli originál😉...

stanulienkat
21. dec 2022

@kallanchoe ako sa to da potom vratit? Pisu, ze zdarma. Ake velke by vaju zlavy po Vianociach? Aj po novom roku?

kallanchoe
21. dec 2022

Vypises tam taký formulár...klikneš na položku dáš return....vytlačis taký čiarový kód aj s adresov so všetkym...odnesies na poštu a poplatok že už zaplatenú,stačí len zaniest ...predtým dávnejšie sa mi zdá že kuriér prišiel ...naposledy na poštu som šla ..vracala som asi 3 krát za pár rokov....nesedelo mi číslo....výpredaji bývajú stále....ja to mám medzi obľúbenými a keď to zlacnie tak mi príde e-mail...že veci z vašich obľúbených majú lepšiu cenu...a áno po novom roku sú veľké ale tak podľa toho,že zmktoreho sortimentu....

martina140820
Odpoveď bola odstránená
filili
Odpoveď bola odstránená
kateryna96z
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2