Kontrola aktivity na instagrame

alexandra224
6. apr 2021

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či niekto nemá takúto skúsenosť. Včera mi prišiel mail, že sa mi niekto iný prihlásil na Instagram, no keď som to skontrolovala na instagrame v Nastaveniach konkrétne Aktivita prihlasovania tak som tam bola prihlásená len ja. No mám tam určenú úplne inú polohu prihlásenia kde som. Už som si aj zmenila heslo a snažila sa samú seba z toho iného miesta odhlásiť a znova prihlásiť ale stále mi tam ukazuje to iné mesto kde som. Viete niekto čo to znamená? Ďakujem za každú odpoveď.

mirabelia
6. apr 2021

Ahoj, neviem či ti to pomôže a či je to odpoveď na tvoju otázku...ale mne napríklad prichádzajú emaily o tom, že sa niekto iný prihlásil na môj instagram alebo facebook vtedy, keď idem prvý krát cez nejaké nové zariadenie...to znamená, že by som sa chcela prihlásiť na svoj instagram v kamarátkinom telefóne a už by mi prišiel email o podozrivej aktivite....alebo by som si kúpila nový tablet a išla sa prvý krát prihlásiť tam, tiež by mi prišiel email...čiže mne takéto emaily chodia len vtedy, ak sa prvý krát prihlasujem cez nejaké nové zariadenie.....a ešte aj vtedy, keď napríklad zadám pár krát po sebe zlé heslo, tak to vyhodnotia ako podozrivú aktivitu a príde email 🙂

alexandra224
autor
6. apr 2021

@mirabelia Ahoj, áno veľmi mi to pomohlo, pretože mám nový mobil, ale nevedela som že to má nato vplyv. Ďakujem za odpoveď.