Ktoré nicky máte radi?
Ktoré nicky sú u vás obľúbené a prečo? Táto téma ma napadla, lebo často tí, ktorí sú za nimi o tom ani nevedia. Prípadne komu by ste sa chceli poďakovať? Nezabudnite pýtam sa iba na pozitívne, tak žiadne urážanie.
ja mám rada emily 😍 @lucielovasova1985 …ale to neviem či sa počíta 😂
@biba_18 počíta sa to a môžeš aj napísať prečo?
@anonym_autor lebo je to jedno rozkošné deculo. proste mi robí náladu len čo ju vidím…
Ja sem rada chodím práve vďaka niektorým nickom, mám dosť obľúbených (ale zoznam nebude vyčerpávajúci, len tak narýchlo, kto mi teraz napadne) : viesta, oceanahory, biba, cacianka, h2 (už nie je 🙁 ) a ann (ktorá už tiež nie je 🙁), už dlho tu neregistrujem nič od elizabeth123 (tuším tak to mala, mala som veľmi rada jej príspevky), dievčatá z Kanady anjelicek a andreatytler, tomiholjubabi, vevesh, aj doriis a lienka.7 a z takých tých "kontrovernejsich" by som sem určite dala morpheusa😅 a no nespomínam si na nick teraz, ale má takú fotku, kde ležia dvaja ľudia na bruchu, nahí a majú zakryté nejakým obrázkom zadky - ju som si dost obľúbila, aj keď často zatne do živého, ale často odpovedá trefne 😁.. a ešte veľa žien. jaj aha, bola tu kedysi aj maslenka, či tak nejak sa volala, ona tiež mala celkom priame odpovede 🙂
@anonym_da9831 ....Dora,ktorá sa rozvádza? Akože ja?🤯😱
@oblecenie99 minenkaa?
odvážny anonym ☺️ rešpekt mám k tým čo majú rešpekt k iným - čo dávaš sa ti vráti. si myslím…
viestta, anjelicek26
maranco, melanta, katarinaba , dzuli1980 vedia správne poradiť v odborných veciach
Moje sympatie si získala viestta. Má prehľad, mám rada jej humor, priamosť, dokáže aj poradiť, aj pohotovo reagovať.
Pokoj v duši - dáva také blbosti že si myslím že je asi z nejakej sekty.
Žiadne
ja mám rada emily 😍 @lucielovasova1985 …ale to neviem či sa počíta 😂
@biba_18 ďakujeme❤️
@anonym_autor a @viestta ako prakticky jedina tu ma gule dat real fotku!
@anonym_autor ja mam rada moonlight- cislo neviem, je velmi empaticka a vie velmi dobre poradit 🙂
Mám rada nicky @galganka a @jana_eyre_2 prídu mi veľmi sympatické ☺️
Ja sem rada chodím práve vďaka niektorým nickom, mám dosť obľúbených (ale zoznam nebude vyčerpávajúci, len tak narýchlo, kto mi teraz napadne) : viesta, oceanahory, biba, cacianka, h2 (už nie je 🙁 ) a ann (ktorá už tiež nie je 🙁), už dlho tu neregistrujem nič od elizabeth123 (tuším tak to mala, mala som veľmi rada jej príspevky), dievčatá z Kanady anjelicek a andreatytler, tomiholjubabi, vevesh, aj doriis a lienka.7 a z takých tých "kontrovernejsich" by som sem určite dala morpheusa😅 a no nespomínam si na nick teraz, ale má takú fotku, kde ležia dvaja ľudia na bruchu, nahí a majú zakryté nejakým obrázkom zadky - ju som si dost obľúbila, aj keď často zatne do živého, ale často odpovedá trefne 😁.. a ešte veľa žien. jaj aha, bola tu kedysi aj maslenka, či tak nejak sa volala, ona tiež mala celkom priame odpovede 🙂
@oblecenie99 čo sa prosím stalo h2? Tiež som ju mala celkom rada
Mám rada diskusné príspevky @simsalabim. Vždy napíše to, čo si myslím aj ja, ale tak uhladenejšie a nie je uštipačná.
@anonym_autor vždy ma poteší ked napíše tomiholjubavi a hagarik , inak nemám nejak obľúbené nicky. Nepoznám ich, nepíšem si s nimi. Ale mám rada ich príspevky. 🙂
Ja mam najradsej manus19,lizatko1009,majamat a sandru49 a este jedna bola rebekamarkusko?tusim mala nick ale uz tu asi nieje
Mám rada nicky @galganka a @jana_eyre_2 prídu mi veľmi sympatické ☺️
@angeli121212 jej ďakujem ❤️
Ja mám viac obľúbených, ale nespomeniem ich, lebo nemám rada ak na niekoho zabudnem.. tak si to môžu domyslieť ak často klikam na ich príspevky že sa mi páčia..
Ja ich tu mam viacej, viestta, oceanhory, biba_18,melanta…. A este asi 3-4, ktorych nick uplne presne neviem, ale ked citam, tak viem, ze su to ony 😂😂😂😂😂
Sledujem a mam rada tomiholjubavi,hagarik,katrin5,vevesh
A chybaju mi tu viacere nicky ktore neni su aktivne uz,je to mamicka chlapčeka co bol chory,davala pribehy o synu,potom mamicka co mala dvoch chlapcov na vozicku,a bola tu aj jedna mamicka co bola chora a mala rada motorky.Neviem si spomenut uz na nicky.Este tu chyba mamicka mislim z Nitry,mali lietadlo alebo take daco,davala dost zazitkov zo zivota.Rada sledujem mamicky ktore vela cestuju a davaju fotky a pribehy z tych destinacii
@canerko tuším to bola kris121 , tiež na ňu občas myslím, bola supeeeeerrrr

@anonym_autor jednoznačne viestta. mám veľmi rada jej komentáre, rozumie kopec témam a vie byť nežne sarkastická. dokonca som tu minule zachytila status, kde sa jej niekto priamo pýtal na radu, čo s nejakými kvetinami.