Nakupujete cez stránku BestSecret?
Dobrý deň, nakupuje niekto cez stránku Bestsecret? Ďakujem
@leni1405 mozno Ta to nepusti, to ja neviem, ze ci aj po roku. Napis im email.
Ahojte, môže mi niekto poslať pozvánku? Vopred ďakujem
@katkaps Napis mi mail a pošlem ti
@lenkalienka4 ďakujem krásne už mám
@tilly ďakujem krásne už mám
ahojte poslali by ste prosim aj mne pozvanku. tato je uz neplatna
ahojte poslali by ste prosim aj mne pozvanku. tato je uz neplatna
@hancika677 buď link, alebo qr kód naskenovať. Qr kód určite funguje, skúšala som. Link hapruje, raz ide, raz nejde.
@hancika677 https://invite.bestsecret.com/V7F-LFT-8G9?c=sk&...
@hancika677 buď link, alebo qr kód naskenovať. Qr kód určite funguje, skúšala som. Link hapruje, raz ide, raz nejde.
@hancika677 https://invite.bestsecret.com/V7F-LFT-8G9?c=sk&...
@tilly dakujem krasne
@inny8 máš poslanú
@domiiiiiiiiiii dobrý deň mohla by som aj ja poprosiť pozvánku? Ďakujem
@lenkalienka4 aj ja poprosím pozvánku, veľmi pekne ďakujem 🙂
@vlastabazikova Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.
@vlastabazikova Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.
@domiiiiiiiiiii dobrý deň mohla by som aj ja poprosiť pozvánku? Ďakujem
@dusana2004 Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.
Discover curated collections from the world's most in-demand fashion labels. This invitation is only valid for 48 hours, so take advantage of the invite and enjoy a 10%-off welcome voucher today.
https://invite.bestsecret.com/VG9-KRQ-NT3?c=sk&...
Ak si ešte niekto prosí ☺️
Ahojte, môže mi niekto poslať prosím pozvánku? Mne asi skončila platnosť.
Ďakujem krásne
Ďakujem krásne
Ďakujem krásne
@katkaps tu pozvanku musis pouzit ihned, ona ma obmedzenu platnost. Nakupovat nemusis je tam len nutna registracia, inac si tam veci nepozries.
@katkaps tu pozvanku musis pouzit ihned, ona ma obmedzenu platnost. Nakupovat nemusis je tam len nutna registracia, inac si tam veci nepozries.
@muchotrafka298 ja mám pocit že som sa registrovala, aj som nakupovala, aj mailom mi chodia ponuky, no nechce ma tam prihlásiť. Neviem čo som zle urobila.
Ďakujem
@tilly ďakujem krásne
Môžem aj ja poprosiť o pozvánku do bestsellers?
Ahojte ma niekto pozyvaci kod alebo nieco vdaka comu sa dostanem na stranku? Vraj som na nejakom cakacom liste. Vie ma tam pripadne niekto pozvat? Dakujem
Ahojte ma niekto pozyvaci kod alebo nieco vdaka comu sa dostanem na stranku? Vraj som na nejakom cakacom liste. Vie ma tam pripadne niekto pozvat? Dakujem
@niqusqa2010 ja mozem poslite mi vas mail
@niqusqa2010 týmto qr kódom by to malo ísť
@niqusqa2010 ja mozem poslite mi vas mail
baby sú tam ozaj také super ceny? oplatí sa zháňať pozvánku a registrovať sa?

@muchotrafka298 aha ďakujem. Myslela som že po roku to nemôžem len tak poslať. Ale na to aké boli drahé tie manželove topánky...sa krásne po strane rozlepili. Ešte raz vďaka.