Nezabudnuteľné diskusie
Ahojte, trochu téma na odľahčenie.
Aké diskusie z MK vám nikdy nezmiznú z pamäti, či už v dobrom či v zlom zmysle?
Pre mňa je to určite autorka, ktorá rozmýšľala ako obísť "predškolu", pretože kopce a autobus a škôlka ďaleko :D alebo svokra, ktorej nevesta si dovolí zatvoriť dvere na spálni...
Ja si pamätám dve.
Jedna - na návšteve si kamarátka (?) nasla mobil zasunuty za policou v kúpeľni. Potajomky si ju natáčal frajer/muž druhej kamarátky. Tam bola skupina žien ktoré nechápali ako ho mohla vidieť a niektoré užívateľky to reálne kreslili na papier a fotili druhý mobil ako to mohlo byt 🤣
Druhá - o svagrinej, ktorá je vraj verná užívateľka MK a všetko čo o sebe píše si vymýšľa. Bola to diskusia na xy strán, dokonca tam autorka aj posielala screeny z ich konverzácie, kde ju dotyčná žiadala aby to stiahla z MK. Doteraz neviem kto bola ta užívateľka, ale vraj tam na ňu prišli 🤣
Ja si pamätám dve.
Jedna - na návšteve si kamarátka (?) nasla mobil zasunuty za policou v kúpeľni. Potajomky si ju natáčal frajer/muž druhej kamarátky. Tam bola skupina žien ktoré nechápali ako ho mohla vidieť a niektoré užívateľky to reálne kreslili na papier a fotili druhý mobil ako to mohlo byt 🤣
Druhá - o svagrinej, ktorá je vraj verná užívateľka MK a všetko čo o sebe píše si vymýšľa. Bola to diskusia na xy strán, dokonca tam autorka aj posielala screeny z ich konverzácie, kde ju dotyčná žiadala aby to stiahla z MK. Doteraz neviem kto bola ta užívateľka, ale vraj tam na ňu prišli 🤣
@lucia13022023 😂😂😂😂
Mňa by zaujímalo ci tie príbehy sú fakt reálne alebo vymyslené. Pretože niekedy neverím tomu co citam😂
Ja si pamätám tému, kde nevesta pozvala všetkých v rodine, okrem sesternice. A tá sesternica nevedela či ísť na svadbu alebo nie. To bola story. Nakoniec tam nešli a celá rodina rozvadená, lebo nevesta ju vraj pozvala a sesternica to nepochopila 😄.
@nin12345 toto mi ju velmi pripomina
https://www.modrastrecha.sk/forum/spotrebice/mo...
@viestta že "prd prd prd"🙈😃😃😂
Ešte si pamätám jednu tému,kde slečna (panna)mala príliš uzku posvu, nemohol ju ani gynekológ údajne vôbec vyšetriť,tak sa ručne 🙈😮sama rozťahovala,že jej to odporučila iná doktorka,no potom sa roztiahla až príliš a mala komplexy,že čo s tým,či to neodradí potenciálneho partnera
Mne ta o mesacnych nakladoch stravy.. kde pani pisala, ze ona zje za 150€ mesacne...
Vo finale mala obedy za 1e ci kolko a ten si este pol nosila domov ako veceru. Zeleninu. A maso mala od mamy
Podviziva fyzicka aj dusevna
@janka_23 🤣🤣🤣🤣 to fakt toto?
@ibatanecnica ano 🤣 bola tu ta diskusia nedávno
Ešte si pamätám jednu tému,kde slečna (panna)mala príliš uzku posvu, nemohol ju ani gynekológ údajne vôbec vyšetriť,tak sa ručne 🙈😮sama rozťahovala,že jej to odporučila iná doktorka,no potom sa roztiahla až príliš a mala komplexy,že čo s tým,či to neodradí potenciálneho partnera
@jaskolka To musel byť skvost.
A kto si pamätá tému,kde chcela slečna spievať priateľovi do jeho mužskej pýchy ako do mikrofónu? A chcela vhodné pesničky?
Téma je už zmazana,ale si pamätám,že na komentároch som sa nasmiala ako málokedy...bola to vtipná téma, nikto sa nehádal a neurážal,aj autorka mala zmysel pre humor, neviem prečo ju zmazali
Podla mna najzaujimavejsia bola ta kde ne/bola autorka pozvana na svadbu a diskusia na xy stran, lebo autorka davala pokracovania z toho ako sa situacia vyvyjala 🙌 telenovela v priamom prenose.
Nejaka žena nasla pred vianocami (?) blok/vypis z uctu (?) že priateľ/manzel kupoval dámske hodinky/naramok (?) Ale ona ho nedostala, tak sa meditovalo komu to je a či ho dostane na Valentína? Dačo také 😁
Ešte som si spomenula, zmazaná téma, kde autorka písala o tom, že prečo muži podvádzajú svoje partnerky, ked majú malé dieťa či čo. Že ženy si to robia samé, lebo mu nevedia urobiť fajku mieru hocikedy. Tam popisovala, ako na wcku s prebaľovacím pultom uspokojovala svojho muža a dieťa sedelo v kočíku pri nich či čo.😂
Za mňa téma kde mal chlap ženu na háku správal sa k nej hnusne a aj tak chcela s ním ďalšie dieťa lebo verila že chlapec ho určite zmení. Mali tuším 4dievcata
Ahoj tie spominané si pamätám tiež
Ale u mňa vyhráva diskusia o svadbe a sesternici
A ta, kde zena kontrolovala muzovi ucet a zistila, ze minul 5€ a urcite ju podvadza a bol kupovat kondómy, lebo jedlo si nosil z domu a nemal dovod míňať, ci také čosi....
tema o nejakej Veronike, tusim, ako ohovarala najlepsiu kamaratku a ta tam potom tiez napisala a nakoniec vsetci uverili tej kamaratke, co vyzerala byt baba symposka, ze odkial ma peniaze a take hlody vselijake
Moja obľúbená bola tá kde pani písala že chudák pán manžel si nemôže po práci oddýchnuť lebo suseda chodí s holými ceckami po dvore 😂😂
ta tema o kpcoch a za krutach mala potom tusim aj druhu cast o pozemku, co zdedil brat , alebo domacom vyucovani?
Ánoooo kopce a zákruty 😃 je top téma za celé tie roky čo som tu čítala😃😃
Baby a tu temu o hladanom egyptanovi, nadejnom oteckovi si nepamatate? ako robil tie labute z uterakov? Nepamatam uz meno
Ja si pamatam jednu stostranovu. Jedna sa tam stazovala ze jej svagrina ci kto ju nepozval na svadbu lebo okopirovala tu jej.
A potom druha o zenstine, ktora s muzom byvala zadarmo u rodicov v nejakom obrovskom zazobanom dome a bola nestastna ze ten dom nechcu na nich len tak prepisat
Alebo ta, co chcela byť stále tehotná, lebo sa páčila sama sebe len keď bola tehotná. Alebo tak nejak......
Zákruta je pre mňa top 👍, aj svadba a sesternice bolo dobré, ale mňa bavila aj téma Partnerovi rodičia finančne nepodporujú dieťa, dovolia si podnikať, chodiť na výlety, nič vytúženému vnúčaťu nedávajú a autorka sa nevedela rozhodnúť, či im má niečo povedať a či im dávať vnúča zadarmo 😂

ešte tu bola aj taká pacientka, čo si furt rátala vypadnuté vlasy, na kus presne